Interview met Thekrizzl: Hoortoestelakoestiek & dansen op sociale media

Interview met Thekrizzl – Krizzl houdt vooral van één ding: dansen! Ze is content creator op TikTok en Instagram en deelt daar danscontent. Vooral haar eigen choreografieën, dansuitdagingen, danssamenwerkingen, zoals met Ivana Santacruz of Ave, en tutorials zijn te vinden op de social media kanalen van Krizzl. Maar dat is niet alles. Ze deelt ook graag beauty, hauls en DIY-projecten met haar gemeenschap. Lees hier meer over de roodharige schoonheid!

Krizzl over bruiloft, dansen & haar haar

In dit interview praat Krizzl met ons over haar huwelijk. Om precies te zijn over haar trouwjurk, want die heeft ze zelf gemaakt! Ze vertelt ook over haar weg naar de danswereld. Door het dansen ontmoette ze ook haar man. Wij vroegen haar op welke muziek zij het liefst beweegt en hoe men zich als buitenstaander een danssamenwerking kan voorstellen. Krizzl staat duidelijk bekend om haar mooie rode haar en haar positieve aard. Daarom vroegen we haar welke producten ze het liefst gebruikt in haar haarroutine. Ze geeft ons ook tips om je eigen mindset positiever te maken. Dit en nog veel meer komt u te weten in dit interview!

“Laten we mijn eigen trouwjurk maken”

FIV: Hallo lieve Krizzl, wat fijn dat het gelukt is met het interview vandaag. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Het is moeilijk te geloven, maar je hebt je trouwjurk zelf gemaakt. Wat heeft je geïnspireerd om het te doen en hoe lang heb je erover gedaan?

Krizzl: Heel erg bedankt!!! De gedachte kwam heel spontaan, slechts 1 week voor onze afspraak. Want dat was ook de periode dat we naar een grotere flat verhuisden. Tijdens de verhuizing ontdekte ik een doos met een heleboel witte doorzichtige Ikea gordijnen. Dat was het moment waarop ik dacht…, wacht eens even, laten we mijn eigen trouwjurk maken! Ik bestelde snel wat materialen zoals hoepelrokken, vlinder- en bloemelementen en plukte de rest uit mijn garderobe. Ik stond onder grote druk, maar ik had er gewoon zin in! Het geheel duurde drie dagen en het was het waard!

2013 Duits kampioen salsadansen

FIV: Uit je social media kanalen blijkt duidelijk dat dansen je passie is. Kunt u onze lezers vertellen hoe lang u al danst en hoe het uw passie is geworden?

Krizzl: Ik dans waarschijnlijk al sinds mijn tiende. Het is altijd een soort therapie voor me geweest. Het maakte me blij! Ik danste altijd alleen, stiekem op mijn kamer, totdat ik op mijn veertiende naar een dansschool wilde. Ik realiseerde me al snel dat ik me ondergewaardeerd voelde en kwam op het punt om zelf vrijwillig les te gaan geven. Stijl: Dancehall, HipHop. Door het dansen ontmoette ik ook mijn man op 16-jarige leeftijd en we trainden samen om Salsa te dansen. We werden ook samen Duits kampioen in 2013. Ik kan me gewoon geen leven zonder voorstellen.

Photo: Lilly Johnson

Van klassieke muziek tot rock

FIV: Wat zijn je favoriete nummers om op te dansen en waarom?

Krizzl: Ik hou, hou, hou van de jaren 2000! Maar ik ben erg open. Van klassieke muziek tot dancehall/reggaeton/Latin. Van hiphop/R’nB tot rock! Het enige waar ik niet of nauwelijks naar luister zijn Schlager en Deutschrap.

Na het afstuderen: Hoortoestel akoesticus

FIV: U heeft ook een opleiding tot audicien gevolgd. Hoe kwam het dat je dit pad koos?

Ik wist niet wat te doen met mezelf na het afstuderen. Ik wist alleen nooit wat mijn droombaan was of hoe mijn toekomst eruit zou moeten zien. Ik had het altijd te druk met danstraining en foto’s maken. Gek genoeg heeft het beroep van dansleraar me nooit aangesproken, ook al kreeg ik veel aanbiedingen. Toen zag ik plotseling een bord voor een akoesticus.
“Stagiair gezocht.” Ik had nog nooit van dit beroep gehoord en dacht meteen: “Hé, dit lijkt me iets waarbij ik me niet zal vervelen.

Krizzl’s handelsmerk: haar rode haar…

FIV: Je handelsmerk is zeker je mooie rode haar. Wat zijn jouw favoriete producten voor je haarroutine?

Bedankt. Ik ben eigenlijk altijd gevraagd naar mijn haar. Ik kan me ook geen andere kleur als koper voorstellen bij mij. Mijn favoriete product is een hoofdhuidmassageborstel en mijn Octopus krulset voor nachtelijke krullen, want ik gebruik zo min mogelijk warmte op mijn haar. Iedereen vraagt me altijd welke haarverf ik gebruik, en ik raad aan Elumen te gebruiken, dat is het zachtst. Maar je moet niet vergeten dat iedereen met een andere kleur begint. Ik heb van nature al rood/bruin haar.

Zet alles wat negatief is om in positief

FIV: Je straalt veel positiviteit uit op social media. Natuurlijk zijn sociale media en realiteit twee verschillende dingen, maar we willen toch graag weten hoe je altijd zo positief kunt zijn?

Dat klopt! Er is niet alleen zwart en wit. Iedereen heeft een verhaal en heeft ook wel eens moeilijke tijden. Natuurlijk laat je liever de goede kanten zien. Ik probeer alle negatieve dingen die me zijn overkomen om te zetten in positieve dingen en tegelijkertijd mijn omgeving op te laden. Ik heb dit bereikt door mijn man. Als je iemand aan je zijde hebt die er altijd is, leef je veel positiever! Het hoeft niet altijd je partner te zijn, het kan natuurlijk ook je maatje zijn, je beste vriend, je huisdier, je oma.

Photo: Mandy Goeppel

Tips: Maak je mindset positiever

FIV: Heb je nog tips voor onze lezers om hun eigen mindset positiever te maken?

Krizzl: Wat mij altijd motiveert is de gedachte “Je leeft maar één keer” en de houding dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken, want zolang je van jezelf houdt, is de wereld veel mooier. Ik probeer deze waarden ook altijd over te brengen. Zelfliefde, respect en tolerantie. Denk altijd eerst aan jezelf! Dit heeft me persoonlijk heel ver gebracht. Ik realiseerde me dat ik een “people pleaser” was en het iedereen naar de zin wilde maken, waardoor ik mezelf veel afremde.

“Ik hou ervan om het stuur over te nemen”

FIV: Je doet vaak dans collabs. Denken jullie samen na over een choreografie? Hoe lang moet je oefenen? Hoeveel pogingen heb je meestal nodig tot de video in de zak zit? Kortom, hoe kun je je de voorbereiding en het proces van zo’n video voorstellen?

Krizzl: Meestal ben ik degene die alles bewust organiseert. Ik hou ervan om het stuur over te nemen. Ik zoek vaak naar populaire/actuele dansuitdagingen of laat me inspireren door nieuwe muziek. Dan schrijf ik dansers op die goed bij het idee zouden passen en dan ontmoeten we elkaar op de locatie met een koffer vol kleren en meestal ontstaan ter plekke de beste ideeën. Mijn man is videograaf, dus hij gaat altijd mee. De uitrusting staat ook aan het begin. Meestal doen we altijd drie goede takes nadat we allemaal gerepeteerd hebben en dat is het, want als het niet werkt na de vierde, vijfde, zesde poging, kan het niet werken. Dus soms gaat het heel snel, maar soms hou je het een hele dag vol.

Krizzl in privé: empathisch & koppig

FIV: Last but not least willen we graag iets weten over uw privé-kant. Wat is uw beste en slechtste kwaliteit?

Krizzl: De beste kwaliteit is waarschijnlijk mijn sterke empathie. Dat is het vermogen om de gevoelens en motieven van anderen te herkennen en te begrijpen, om me eenvoudigweg in de schoenen van mijn partner te kunnen verplaatsen. Mijn ergste zou mijn koppigheid of mijn koppige aard zijn. Ik kan soms onverzettelijk zijn en me dan direct afsluiten en dan duurt het echt een tijdje tot ik me weer open kan stellen.

FIV: Nogmaals bedankt voor je tijd en het leuke interview en ik wens je veel succes op je weg!

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Krizzl leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Interview met Emirabdc: Schoonheid & Huidverzorging – Alles voor een mooie en gezonde huid

Op de social media kanalen van Emira kun je alles vinden over beauty en huidverzorging. Ze voorziet haar community op TikTok, Instagram en YouTube regelmatig van tips voor een gezonde en mooie huid, maar ook make-up tips, ontmaskert mythes en test verschillende producten. Een onzuivere huid leidt al snel tot frustratie en weinig zelfvertrouwen en dat is precies waar Emira wil helpen. Zij weet uit eigen ervaring wat een onzuivere huid met je doet en wil een veilige ruimte bieden voor wie dat nodig heeft. In een interview met ons magazine vertelde Emira ons over haar reis in de wereld van schoonheid en huidverzorging en wat haar inspireert om deze inhoud regelmatig te produceren. Zij deelde met u drie eenvoudige tips voor een mooie en gezonde huid die geschikt zijn voor alle huidtypes. Ze vertelde ons ook over haar drie must-haves op het gebied van make-up en een typische winkelervaring bij de drogist. Met haar ervaringen en met de hulp van haar baan kon ze kennis opdoen en haar eigen producten creëren. Lees hier meer!

Photo: instagram.com/emirabdc

Millanefriesen interview: Over reizen & eigen collectie met About You

Het kleine stadsmeisje begon met sociale media voor de lol. Ze heeft nu 5,8 miljoen volgers. Ze staat bekend om haar outfitinspiraties, die ze publiceert in de vorm van reels en TikToks. Ze is nooit in een slechte bui! Ze straalt positiviteit uit en wil haar gemeenschap inspireren om in zichzelf te geloven. Op haar social media kanalen vind je beauty, fashion en heel veel pasta! In dit interview spraken we met Millane over reizen, must-haves en mode. Door haar werk reist ze veel en heeft ze veel van de wereld gezien. Daarom vroegen we haar wat haar favoriete reisbestemming tot nu toe is geweest en of ze nog hotspots kan noemen. Ze onthult ook haar must-haves op reis. Ze reist niet alleen veel vanwege haar werk, ze heeft ook alleen gereisd en deelt tips voor u die ook graag alleen zou willen reizen maar dat niet durft. Ze lanceerde ook haar eerste collectie bij About You en gaf ons inzicht in het proces achter het creëren van een collectie. Naast mode vertelt ze ons waar ze graag haar kleding koopt en waar ze haar inspiratie voor outfits vandaan haalt. Ontdek dit en meer hier!

Photo: instagram.com/majafelina

Adorable_caro interview: Over het dagelijks leven van een content creator & Ninety-9

Caro is content creator op Instagram en TikTok. Op haar social media kanalen neemt ze je mee in haar dagelijks leven, waar het draait om lifestyle, mode, sport, reizen en vooral esthetische content. Mode in het bijzonder is Caro’s passie. Daarom deelt ze fashion inspo en hauls met haar gemeenschap. Vanuit deze passie vond ze haar roeping, want samen met haar vader richtte ze het modemerk “Ninety-9” op, waar je accessoires, badmode, loungewear en ook avondkleding kunt kopen. In dit interview vertelt Caro ons over de oprichting van haar eigen merk “Ninety-9” en de achtergrond ervan. Ze vertelt ons onder andere over haar persoonlijke favoriete stukje van haar eigen merk en haar persoonlijke grootste succes in haar social media carrière. Tassen zijn als het ware Caro’s hobby, dus vroegen we haar welke tas nog ontbreekt in haar collectie. Ze vertelt ook hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Want met social media, Ninety-9, haar podcast met Sonny Loops en vele andere projecten is haar dagelijks leven vol. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt en onder één hoedje speelt, onthult ze hier in dit interview.

Photo: instagram.com/adorablecaro

Interview met Donnaromina: Over mode en haar eigen merk “high by honey”.

Romina is content creator op Instagram en deelt haar passie voor mode met haar community. Outfits, inspiraties, hauls en veel plezier vind je op haar sociale mediakanalen. Haar passie is haar roeping geworden, dus nog niet zo lang geleden heeft ze haar eigen modemerk “high by honey” opgericht. Je vindt er alles van zonnebrillen tot jassen en broeken. In het interview met Romina vertelt ze over de achtergrond van haar merk “high by honey”, wat haar inspireerde om het op te richten en hoe ze omging met angsten tijdens het oprichtingsproces. Daarmee laat ze zien dat steun en hulp krijgen helemaal niet erg is. Terwijl mode haar sociale mediakanalen overneemt, deelt ze waar ze het liefst haar kleding koopt en welke accessoire ze niet kan missen. Ze is onlangs verhuisd naar een nieuw huis met haar partner en wat mag er niet ontbreken? Deco! Zo vertelt ze ons over haar favoriete decoratiewinkels en welke kamer ze het mooist vindt. Het wordt romantisch!

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en studeerde dit jaar af aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteren en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt in welke serie ze zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals en surfen

In het interview met Anna vertelt ze ons over haar passie voor festivals, want ook zij profiteert graag van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt en wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland!

Photo: Ralf Besier

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__