Ariana Grande – Broadway, Nickelodeon, Wereldster

Bijna geen enkele muziekster is op dit moment succesvoller dan de Amerikaanse superster Ariana Grande. Bekend om haar unieke stem en haar acteertalent, heeft ze de afgelopen jaren succes na succes gevierd. FIV heeft alles wat u wilt weten over de jonge ster voor u op een rijtje gezet.

Wie is Ariana Grande

Het valt niet te ontkennen dat Ariana Grande nu al wordt beschouwd als een poplegende, maar velen vragen zich af waar de jonge artieste vandaan komt. Zij is geboren op 26 juni 1993 in Boca Raton, Florida (USA). Ze werd op 15-jarige leeftijd ontdekt op Broadway en werd van de ene dag op de andere een ster op Nickelodeon. In 2011 tekende ze haar eerste platencontract en bracht ze de single “Put Your Hearts Up” uit. Vervolgens bracht ze in de zomer van 2013 haar eerste album “Yours Truly” uit. Haar doorbraak in de muziekindustrie volgde dan eindelijk met het tweede studioalbum “My Everything”. In de daaropvolgende jaren is haar succes gestaag toegenomen tot op de dag van vandaag. Intussen heeft ze samen met vele grote artiesten, zoals Nicki Minaj, nummers opgenomen.

Acteercarrière bij Nickelodeon

Ariana werd in 2009 door Nickelodeon gecast voor de rol van Cat in de serie “Victorious”. In 2010 trad Ariana op in de Birdland Jazz Club in New York City met YouTube-ster Mirandasings. 2 jaar later speelde Grande samen met Noah Munck, Jennette McCurdy en Ciara Bravo in de Nickelodeon speelfilm “The Big Con”. In 2012 bestelde Nickelodeon een pilot voor een spin-off van de series Victorious en iCarly, genaamd Sam & Cat, die opnieuw werd geproduceerd op Schneider.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

One Love Manchester

Op 22 mei 2017 vond na het concert van Ariana in Manchester een gruwelijke terroristische aanslag plaats, waarbij 22 mensen omkwamen en meer dan 800 gewond raakten. De Islamitische Staat eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslag op. Op 04.06.2017 vond “One Love Manchester” plaats, een liefdadigheidsevenement, waarvan de opbrengst naar de families van de slachtoffers ging. Het evenement heeft in totaal 11 miljoen euro opgebracht. Samen met het “We Love Manchester Fund” werd in totaal 19,78 miljoen euro ingezameld. Naast Ariana Grande namen ook muzieksterren als Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Liam Gallagher, Robbie Williams, Niall Horan, Imogen Heap, Pharrell Williams, Marcus Mumford, Take That, Little Mix, Victoria Monét, The Black Eyed Peas, Parrs Wood High School Choir, Chris Martin, Coldplay en Stevie Wonder deel.

https://www.instagram.com/p/BjmBtkGgoH5/

Van Big Sean en Mac Miller tot Pete Davidson

Jai Brooks

Ariana Grande heeft in haar jonge carrière een aantal zeer beroemde partners gehad. Het begon allemaal in 2012 met de Australische Youtuber Jai Brooks. In die tijd hadden Jay en zijn broer een weddenschap lopen om te zien wie het eerst de aandacht van de jonge zanger kon trekken. Ariana’s moeder hoorde dit en zei dat ze contact met hem moest opnemen. Het kan zo snel gaan, enige tijd later begonnen ze met elkaar uit te gaan. De liefdesgeschiedenis tussen hen duurde echter maar een jaar, toen volgde een grote ruzie en gingen ze uit elkaar.

Big Sean

Een jaar nadat ze brak met Jai Brooks, begon ze te daten met Big Sean, een rapper van Kanye West’s muzieklabel. In 2015 maakten de twee tijdens de Grammy’s officieel dat ze een stel waren. Helaas duurde de relatie maar 8 maanden, toen gingen ze uit elkaar. Er was echter geen grote ruzie of iets dergelijks, alles verliep vreedzaam en zij zijn goede vrienden gebleven. De reden voor de breuk was dat ze nauwelijks tijd met elkaar konden doorbrengen omdat ze allebei een zeer strak schema hadden en Ariana altijd op tournee was.

Mac Miller

Ariana Grande’s langste relatie tot nu toe was met zanger en rapper Malcolm James McCormick AKA Mac Miller. Ze kwamen voor het eerst bij elkaar in 2016 en waren samen tot april één 2018. Hun laatste optreden samen was toen ze “No Tears Left to Cry”, Ariana’s hitsingle, vertolkten op het Coachella Festival. Fans en vrienden waren geschokt toen de twee hun scheiding aankondigden. De reden was dat Ariana het niet aankon om bij iemand te zijn die zijn leven niet op orde kon krijgen. Mac Miller had een probleem om clean te blijven. Sinds de dood van Mac Miller op 07 september 2018 aan een overdosis, is Ariana emotioneel down en neemt ze momenteel vrijaf.

Pete Davidson

De vreemdste relatie van allemaal, was zeker haar laatste relatie met Pete Davidson. Na slechts een paar weken samen, volgden de krantenkoppen “Arianna Grande en Pete Davidson zijn verloofd”. Wat op nepnieuws leek, bleek al snel een feit te zijn. Deze relatie duurde echter maar een paar maanden, want kort na de verloving volgde de breuk, die nog meer krantenkoppen opleverde dan de positieve tijden. Pete Davidson verwijderde zelfs zijn Instagram-kanaal en onthulde intieme details over Ariana en haar geestelijke gezondheid sinds de aanslag in Manchester.

https://www.instagram.com/p/Bp3o-ezhcnu/