Justin & Hailey Bieber: Los Angeles, Villa, Bruiloft & Huisdieren

Heb je je ooit afgevraagd hoe pasgetrouwden Hailey en Justin Bieber nu leven? Justin kwam vroeger uit Canada, Hailey is geboren in Arizona. Waar besloten de twee te gaan samenwonen? Zoek uit waar het trendy is voor beroemdheden om te wonen en hoe het huis van het koppel eruit ziet.

Beverly Hills: de plek om te wonen

Tot nu toe woonden Justin en Hailey in een villa in de San Fernando Valley in Los Angeles, voor het equivalent van 90,ooo euro per maand aan huur. Maar deze luxe villa was niet genoeg voor de Biebers. Het stel heeft zichzelf nu getrakteerd op een herenhuis in de Beverly Hills van de luxe vastgoedfirma Hilton & Hyland, dat ongeveer 22 miljoen euro kost. Het huis van de Biebers heet “The Tropics” en staat bekend om zijn mix van Hollywood-glamour en relaxte Californische stijl. Het bakstenen herenhuis biedt een totaal van 1.600 vierkante meter, met inbegrip van een eigen tennisbaan, een overloopzwembad, evenals een temperatuurgeregelde wijnkelder, een houten bibliotheek en een art deco bar.

Het landgoed van de Biebers ligt in het noorden van Sunset Boulevard in het beroemde Beverly Hills. Het is duidelijk dat dit gebied bijzonder aantrekkelijk is voor het echtpaar. Zij zijn immers niet de enige sterren die zich in LA hebben gevestigd. Massief houten meubilair, klassieke kroonluchters en lichte kamers, evenals materialen zoals leer of fluweel zijn de kenmerken van de villa.

Hier zie je de locatie van de villa van de Biebers:

Infinity zwembad, spa en privé tennisbaan

Het huis van het echtpaar bruist van de vakantiesfeer, afgerond met veel groene planten in de woonkamer en keuken. Maar dat is nog niet alles: in totaal zeven slaapkamers, tien badkamers, een grote professionele keuken, een gigantische woonkamer, een eigen fitnessruimte, een thuisbioscoop en een piano bevolken de luxe villa. De hoofdbadkamer belooft een wellness gevoel, met zijn nagebouwde spa ruimte. Buiten kunnen Hailey en Justin ontspannen in de buitenwoonkamer met een relaxte zithoek en barbecue, met een prachtig uitzicht over de vallei. De villa heeft zelfs een opnamestudio, waar Justin ijverig aan zijn nieuwe liedjes werkt. Met een huis als dit, hoef je je huis niet uit, toch?

Geïnteresseerd in Hailey en Justin’s villa? Kijk maar eens:

De geschiedenis van de villa

Hun huis werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1930 in een “Monterey Colonial” stijl die typisch is voor de streek. Het ligt midden in het beroemde Berverly Park, een omheinde gemeenschap die bekend staat om zijn enorme herenhuizen en bekende bewoners. De villa werd gerenoveerd door de vorige eigenaar Charles Infante, de Hollywood production designer. Voormalige huiseigenaren waren onder meer Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart en verschillende leden van de Saoedische koninklijke familie.

Oorspronkelijk werd het huis voor het laatst verkocht in 2015 voor maar liefst 16,5 miljoen dollar, volgens de eigendomsregisters. De koper was de in Dubai gevestigde vastgoedontwikkelaar, Danny Lubert. Vervolgens liet hij het pand voor enkele miljoenen dollars verbouwen en inrichten met eigentijdse interieurs alvorens het weer te koop aan te bieden. Het huis werd echter niet zo gemakkelijk verkocht. Nadat de prijs was verlaagd van maar liefst 49 miljoen dollar, hebben de Biebers hem voor bijna de helft opgepikt.

Hier vindt u nog meer inzichten in de privé-vertrekken van de twee sterren:

Dit is hoe Justin en Hailey nu leven!

Het echtpaar gaf er een persoonlijk tintje aan met dure kunstwerken en foto’s aan de muren. De open plattegrond van het huis in Beverly Hills heeft gewelfde plafonds en overal houten vloeren, terwijl hoge ramen voor veel licht zorgen. Maar wat is het hoogtepunt van het huis van de Biebers? Justin’s voorliefde voor knuffeldieren en allerlei speelgoed is ook in dit huis te vinden. Op de planken en sokkels staan sculpturen en pluche verzamelobjecten van KAWS. Dit is een artiest waar Justin een grote fan van is. Naar verluidt heeft Bieber vorig jaar bij een verkoop in Hongkong bijna 15 miljoen dollar uitgegeven aan een van zijn schilderijen.

Het middelpunt van het huis: het ontwerp van een Lego-man door Idiot Box Art, die in plaats van een mond de naam van zijn kledingmerk Drew draagt. Een model van Bart Simpson en Charlie Brown uit Peanuts mag natuurlijk niet ontbreken. Zijn voorliefde voor schaatsen is ook in het landhuis niet vergeten: Talrijke paleis skateboards staan langs de muur van een trap. Last but not least, de Takashi Murakami kussens verspreid over de enorme grijze fluwelen sofa.

De impact van het huis op Hailey en Justin’s relatie

Het nieuwe huis lijkt het pasgetrouwde stel goed te doen. De twee maken gretig Tik Toks in hun woonkamer of keuken, zodat fans zich kunnen vergapen aan hun huis. Maar de Biebers wonen niet alleen in het enorme herenhuis. Ze worden vergezeld door hun twee exotische Savannah katten Suhi & Tuna en hond Oscar. De twee verhuisden naar de villa precies zes maanden voor hun huwelijk. Ze zijn zelfs van plan om in de nabije toekomst een eigen gezin te stichten. Hun herenhuis is daar natuurlijk voor gemaakt! Vriendinnen als Kendall Jenner en Cara Delevigne zijn ook enthousiast over de villa van de Biebers en brengen er veel tijd met hen door.