GNTM Nieuws 2019: Updates voor Germany’s Next Topmodel door Heidi Klum

Binnenkort is het weer zo ver. De aanmeldingen voor het 14e seizoen van Duitslands volgende Topmodel stromen de laatste tijd binnen. Er zijn foto’s op Instagram geplaatst onder de hashtag #IchbinGNTM2019 in de hoop te worden uitgenodigd voor de nieuwe casting. In dit artikel leest u alles over hoe u zich kunt aanmelden voor GNTM en wat er in het nieuwe seizoen verandert.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

GNTM – Feiten & Nieuws van de casting tot de jury

Er wordt al een hele tijd gespeculeerd over wie er in de jury van het nieuwe seizoen komt. We werpen eindelijk wat licht op de duisternis! Kom alles te weten over je eigen kandidatuur voor het volgende seizoen, de jurybezetting en de nieuwe deelnemers voor 2019.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Uw aanvraag voor GNTM

In juli plaatste Heidi Klum een video op haar Instagram-account waarin ze mensen vroeg zich aan te melden voor het nieuwe seizoen met de hashtag #IbinGNTM2019. Zij zal dan alles bekijken en als je geluk hebt, word je uitgenodigd voor de casting. Dit is niet de enige manier om een aanvraag voor GNTM in te dienen. Het is mogelijk om naar een van de castingafspraken in de grote steden te komen en jezelf voor te stellen. Deze castingdata hebben reeds plaatsgevonden, maar met deze kennis kunt u zich voorbereiden op de volgende casting! De vereisten voor een aanvraag zijn onder meer een minimumhoogte van 1,76 m en een minimumleeftijd van 16 jaar.

https://www.instagram.com/p/Blb9m0Eg75d/

De jury 2019: Wie zit erin? Thomas Hayo? Nadja Auermann?

Zoals sommigen onder u wellicht al hebben opgemerkt, zal Thomas Hayo na 8 jaar niet voor het eerst in de jury zitten. Op zijn Instagram-account schreef hij: “Ondanks alle vreugde over de afgelopen jaren, besefte ik ook dat het nu tijd is voor mij om een pauze te nemen van GNTM en nieuwe wegen in te slaan. Omdat het filmen van GNTM altijd veel van zijn tijd in beslag heeft genomen, wil de 49-jarige zich nu richten op zijn vrienden en verwaarloosde projecten. Jammer, de verdeling van de meisjes in Team Thomas en Team Michael was altijd erg vermakelijk.

Maar wat gaat er nu gebeuren met GNTM? Wat is Heidi Klum van plan? Er is aangekondigd dat Heidi Klum de enige zal zijn die constant in de jury zal zitten voor elke aflevering. Voor elke aflevering zullen er verschillende nationale en internationale gastjuryleden zijn die Heidi zullen bijstaan in haar beslissingen. Dus in totaal zullen we 15 afleveringen zien met 15 verschillende gastjuryleden. Er gaan ook geruchten dat Heidi Klum ook haar vriend Tom Kaulitz in de show zal opnemen. Velen vragen zich zeker af hoe het zit met Michael Michalsky, die nu al 3 jaar deel uitmaakt van de GNTM-jury. Er wordt gespeculeerd of Michael ook als gastjurylid in de show zal verschijnen. Hij plaatste een foto op zijn Instagram-account waarop hij te zien is samen met Heidi Klum terwijl de eerste aflevering van GNTM 2019 wordt gefilmd. Er is al aangekondigd dat de eerste winnares Lena Gercke deel zal uitmaken van het volgende seizoen. Er is momenteel ook een verhitte discussie gaande over de vraag of de 47-jarige Nadja Auermann deel zal uitmaken van de GNTM 2019-jury. Ze heeft veel ervaring als model en heeft ook nog kinderen, dus ze weet hoe ze het beste met jongeren kan omgaan. Het zal voor ons waarschijnlijk spannend blijven tot het einde.

https://www.instagram.com/p/Bpzlp7DhIYW/

De Top 50 van 2019

De Top 50 voor GNTM 2019 is al vastgesteld. Heidi stelt haar nieuwe meisjes voor op een groepsfoto op Instagram. Jammer genoeg zullen we nog wat langer moeten wachten tot de afleveringen in de lente worden uitgezonden!

https://www.instagram.com/p/BpwaksvD3-r/

Hier hebben we drie meisjes op Instagram uitgekozen die zich hebben aangemeld voor GNTM 2019 en van wie we denken dat ze een goede kans maken om in het volgende seizoen te zitten.

Sarahalmori – Sarah Almori

Sarah Almori meldde zich aan voor het nieuwe seizoen met de hashtag #IbinGNTM2019. De 20-jarige heeft zeer goede voorwaarden voor de modellenwereld en overtuigt vooral met haar geweldige, buitengewone gezicht.

https://www.instagram.com/p/Bo4ZGhOBcyc/

Weasley.chiara – Chiara Weasley

Chiara heeft een ongelooflijk mooi charisma. Haar rode haar en groene ogen maken van haar een heel speciaal type. Ik vraag me af of Heidi haar meenam naar het 14e seizoen? Chiara zou het zeker ver schoppen.

https://www.instagram.com/p/Bp6tDUnhFVZ/

Paulina_rock – Paulina Czaplewski

Paulina is helemaal zonder make-up en naturel, maar toch een echte blikvanger! We vonden haar stijl vanaf het begin geweldig. We zijn benieuwd of de andere voorwaarden ook voldoen en of we Paulina kunnen aanmoedigen in het nieuwe seizoen.

https://www.instagram.com/p/Bl_LKTgl3r8/

Eén ding is al zeker. Heidi’s casting show zal weer divers zijn. Op de groepsfoto met de meisjes van 2o19 zie je de meest uiteenlopende types! Wij zijn nu al erg enthousiast en zullen u gedurende het hele seizoen op de hoogte houden. Hier zijn een paar artikelen voor u die u misschien ook interesseren.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020