Gold Link – Grammy, Top Hits en Meest Succesvolle Albums

De Amerikaanse rapper D’Anthony Carlos (25) heeft al een reeks grote successen op zijn naam staan. Daaronder is een samenwerking met superster Christina Aguilara. Het nummer “Like I Do” is genomineerd voor de Grammy’s 2019 in de categorie “BestRap/Sung Performance”. FIV heeft een lijst samengesteld van zijn hits en meest succesvolle albums om u op de hoogte te houden.

GoldLink Top Songs, Albums & Interview

Gold Link – Top Songs:

  • Bemanning
  • Ruwe ziel
  • Hetzelfde meisje
  • De laatste nacht.

Gold Link – Top Albums

  • Tegen welke prijs?
  • And After That, We Didn’t Talk – The Remixes
  • En daarna, hebben we niet meer gepraat
  • Het God Complex

GoldLink’s meest succesvolle nummer in de VS was “Crew”. Het nummer bleef 21 weken in de hitlijsten staan en schopte het tot nummer 45. Voor 2019 is het nummer ” Like I Do” samen met Christina Aguilara genomineerd voor de Grammy’s.

Refrein van GoldLink “Crew

ain’t got no type (Nah)
Slechte teven is het enige waar ik van hou
Je hebt geen leven.
Bekers met ijs en we doen dit elke avond
Ik controleer de prijs niet. Ik heb het.
Ik verdien mijn eigen geld, dus ik geef het uit zoals ik wil.
Ik leef gewoon het leven
En laat mijn moeder het vertellen nigga ik leef niet goed (nope)

GoldLink – Rough Soul ft. April George

GoldLink – Got Friends (Officiële Video) ft. Miguel

Interview met GoldLink