Nav – de nieuwkomer uit Canada

Navraj Singh Goraya, beter bekend als Nav, is een Canadese rapper, muziekproducer en liedjesschrijver die veel succes heeft gehad op Soundcloud met zijn nummer “Take me Simple”. FIV heeft enkele feiten op een rijtje gezet over zijn muzikale succes.

Nav Top Songs,Albums & Interview

Nav – Top Songs:

  • Ikzelf
  • Kampioen
  • Bel me.
  • Lonley

Nav – Top Albums :

  • Roekeloos
  • Perfecte timing

Nav [CA]’s meest succesvolle nummer in de VS was “Wanted You”. Het liedje bleef 7 weken in de hitlijsten en bereikte nummer 64. Geen enkel liedje van Nav [CA] bereikte de hitlijsten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, UK, Noorwegen, Finland en Denemarken!

NAV – KEN MIJ

NAV – Champion ft Travis Scott

Zwijg van “Kampioen

ain’t got no type (Nah)
Slechte teven is het enige waar ik van hou
Je hebt geen leven.
Bekers met ijs en we doen dit elke avond
Ik controleer de prijs niet. Ik heb het.
Ik verdien mijn eigen geld, dus ik geef het uit zoals ik wil.
Ik leef gewoon het leven
En laat mijn moeder het vertellen nigga ik leef niet goed (nope)

NAV – Reckless

Interview met Nav