Lina Larissa Strahl: Muziekster, Actrice, Invloedrijkster & Multi Talent

Jong, succesvol en gelukkig. Zij heeft dit bereikt op de leeftijd van slechts 15 jaar. Lina Larissa Strahl, de Duitse actrice, zangeres en singer-songwriter vecht zich een weg naar de top. Begonnen met een zelfgeschreven songtekst die als grap werd uitgezonden, is zij nu al te zien als actrice in de bioscoop en is zij op tournee om haar eigen album te presenteren.

Verleden en Casting Show Doorbraak

Hoe oud is Lina eigenlijk? Lina is vandaag dus 20 jaar oud, net voor de beroemde leeftijd van “21”, waarover veel artiesten zoals Taylor Swift hebben gezongen. Zij is geboren in 1997, op 15 december om precies te zijn, in Seelze en groeide daar op met haar ouders, zonder broers of zussen. Het kleine, rustige stadje met slechts 30.000 inwoners heeft een grote invloed gehad op Lina op haar weg om een muziekster te worden. Muziekster, dat is altijd haar grote droom geweest. Net als de droom van veel jonge mensen. Niet alleen in Seelze, maar over de hele wereld.

Lina Larissa Strahl, als zangeres ook vaak alleen bekend als Lina. In het Zweeds betekent haar naam de blonde, wat goed bij haar uiterlijk past. Op dit moment wordt Lina heel vaak vergezeld door haar golden retriever-poedelmongool Ilvie.

https://www.instagram.com/p/Bmasd_3ndTf

Lina ging naar het Georg Büchner Gymnasium en sloot haar school af met een 1.9 Abitur. Ze heeft altijd haar eigen liedjes geschreven. Naast school brak ze door toen ze in 2013 de casting show “Dein Song” won met haar zelf gecomponeerde lied “Freakin’ Out”.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nieuws van Lina op Instagram

Op haar Instagram-account _lina_official_ voorziet ze haar 528k abonnees van actuele foto’s uit haar privé- en ook haar openbare leven: Lina Instagram.

Haar recente successen van “Glitter” tot “Egoist

Haar meest succesvolle nummers zijn “Glitter” en “Egoist”. In haar lied Egoïst zingt ze over egoïstisch gedrag en hoe dat andere mensen kan beïnvloeden.

Heeft het liedje iets te maken met Lina’s vriendje? Sinds december 2016 heeft ze officieel verkering met haar acteurcollega Tilman Pörzgen. In het begin was het niet helemaal duidelijk en werd er veel gespeculeerd. Maar nu tonen de twee zich regelmatig gelukkig op Lina’s Instagram-account. Toch wil Lina zich ook op haar carrière concentreren, vooral als zangeres. Ze heeft zelfs een platencontract. Ze tekende bij BMG Music Plubishing. BMG vertegenwoordigt ook grote internationale artiesten zoals Alicia Keys en Kylie Minoque.

https://www.instagram.com/p/Bk4mjuCn35v/

Lina is echter niet alleen bekend uit de muziekbusiness. Ze is ook een succesvol actrice. De meeste mensen kennen haar waarschijnlijk van de bekende films “Bibi en Tina”. Bibi speelt de heks in deze films. Dat betekent dat ze ons niet alleen betovert met haar geweldige nieuwe videoclips, maar ook een hoofdrol speelt met hekserij. In 2015 won Lina de speciale prijs van de “New Faces Award” voor haar acteerprestatie in Bibi&Tina.

In de Disneyfilm “Vaiana”, die op 22 december 2016 in de bioscopen is uitgekomen, krijgt Lina de rol van de prinses te spreken. Vooral de karaktereigenschappen moed en optimisme spreken haar in deze rol aan, die zij graag als voorbeeld neemt.

Ze schrijft ook nog steeds songteksten. In haar vrije tijd speelt ze ook graag piano en gitaar. Lina is een “all-round talent”. Ze zou zich echter meer op haar zangcarrière willen concentreren. Naar haar mening mag ook iets “nuchters” niet ontbreken en daarom is zij van plan ooit geschiedenis te gaan studeren.

Fan merchandise en tickets voor hun tour

Er is een coole online winkel waar je alles kunt vinden over het thema Lina. Of u nu op zoek bent naar een T-shirt, een armband, een hoesje voor uw mobiele telefoon of een kussen, u kunt het allemaal vinden. Alles wat je nodig hebt om een “spotlight” te zijn, zoals Lina’s fans zichzelf noemen, goed uitgerust voor de volgende fan meeting of het volgende concert. De volgende live optredens staan al voor de deur. Lina gaat op tournee met haar eigen album. De titel van het album is “Ego”. Ze beschrijft het album als meer volwassen en meer reflectief dan haar vorige album “Official”. U kunt nu alvast kaartjes bestellen: Lina Concert Tickets.

Tour Vlog van Lina #backstage in Hamburg, Berlijn en Hannover