Shirin David: Instagram & YouTube ster, rapper, feministe

Shirin David – Vandaag de dag, waarschijnlijk een van de meest succesvolle vrouwelijke muzikanten in Duitsland. “Gib ihm”, “Nur mit dir”, de ene hit na de andere, maar zelfs vóór haar muziekcarrière en haar album “Supersize”, kenden de mensen de buitengewone schoonheid van het net. Uitzonderlijk uiterlijk, een sexy lichaam en steeds weer vindt ze zichzelf opnieuw uit. In dit artikel onthul ik de meest gestelde vragen over Shirin en geef ik u inzicht in haar leven en haar verhaal. U zult leren over haar carrière en haar begin. Ben je geïnteresseerd in hoe lang ze is? Wie haar zus is en bij welk label ze is getekend, dat kun je hier allemaal te weten komen.

Top Charts – Een steile muziekcarrière voor Shirin

Shirin begon in 2014 als Youtuber en bouwde al snel een netwerk op met andere Youtubers en een grote fanbase. Ze plaatste er een paar video’s van haar zang, maar slechts sporadisch, zodat ze nooit doorbrak tot het debuut van haar liedjes: “Orbit” en “Gib ihm!”. In 2019 kreeg ze een deal met het label Universal Music, richtte ze haar eigen label op, bracht ze haar eerste studioalbum uit en belandde ze hoog in de Duitse hitlijsten met features met muzikanten als Xavier Naidoo. Vandaag is ze niet te stoppen en met meer dan 7 miljoen fans op haar socials, is het iets om naar te kijken!

Nog voor haar carrière op de sociale media, volgde Shirin een opleiding aan de “Youth Opera Academy” in Hamburg. Daar concentreerde ze zich op zingen, acteren en dansen. In 2015 zong ze voor het eerst het refrein van “Du liebst mich nicht” met Ado Koyo op YouTube. Zij is nu een van de grote namen en haar fans in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen maar niet genoeg van haar krijgen. De ene single na de andere en een paar projecten ernaast maken van Shirin een echte powervrouw en dat op slechts 24-jarige leeftijd.


Bron: Universal Music<

Shirin’s visioenen – “Geef hem”, “Alleen met jou”, … elk liedje een hit!

Kort na de release van het liedje “Geef het!” in maart 2019, werd er een miljoen keer op geklikt. Ze verdedigt haar stijl en uiterlijk met veel ironie en dat valt in de smaak. Veel meisjes kunnen zich met haar identificeren en kijken tegen haar op. Door middel van opvallende video’s, outfits om naar te kijken en teksten vol zelfverzekerde statements, staat Shirin in de schijnwerpers en trekt ze alle blikken naar zich toe. Haar carrière neemt geen pauze, in september 2019 brengt ze haar debuutalbum uit: “SUPERSIZE” en een bijpassende fanbox met exclusieve items die daarbij horen. Shirin cultiveert voortdurend haar band met de fans, of het nu gewoon via sociale media is of door het houden van een verloting voor een exclusieve releaseparty waar ze haar superfans een geweldige ervaring geeft.

“Geef het” – Verklaring voor zelfverzekerde vrouwen

Een oorworm voor miljoenen fans, Shirin’s lied Gib ihm en de officiële video.

SUPERSIZE Fanbox – heeft u die nodig?

Op 20.09.2019, net op tijd voor de release van haar album, presenteerde de 23-jarige ook de bijpassende fanbox voor haar album. In een video op YouTube geeft ze haar fans een kijkje in wat er in de doos zit. Haar album als CD, een parfummonster van haar nieuwe parfum, een handtas, stickers en nog veel meer van dat soort kleine dingen zijn in de doos te vinden. In haar video vertelt Shirin enthousiast over de box en kan niet wachten om de reacties van haar fans te krijgen.

VIP Fans – Pre Listening Session door Supersize, exclusief voor sommige fans

Hier krijg je een glimp te zien van Shirin’s voorluistersessie van haar debuutalbum Supersize.

https://www.youtube.com/watch?v=qyczpz86iyk

Het begin van sociale media – Shirin David op Youtube

Shirin David lanceerde haar YouTube-kanaal in 2014. Je vindt niet veel make-up tutorials of beauty video’s op haar kanaal, Shirin vermaakt haar fans liever met pranks, challanges of video’s waarin ze straatonderzoeken doet. Met haar grote mond en haar zelfvertrouwen past zij perfect in het patroon van een vrouw die weet hoe zij mensen moet vermaken. Hierdoor en door haar vrienden met wie ze video’s publiceert op YouTube en samenwerkt, groeit haar fanbase snel.

Shirin’s stijl – veel zelfvertrouwen

Voor sommigen is het uiterlijk van de 24-jarige erg kunstmatig, haar geheim van succes. De constante kritiek op haar uiterlijk, zoals te lange nagels of een te korte outfit, inspireerde de rapper om gewoon een statement te maken en haar hit “Give Him” te schrijven, die zo goed werd ontvangen dat hij alleen al op YouTube meer dan 44 miljoen views heeft.

Hou van jezelf – Shirin’s A&O

Het is duidelijk voor de blonde dat ze kan doen wat ZIJ wil met haar lichaam! De 24-jarige is ook heel open over cosmetische chirurgie en heeft er zelfs een hele video over gemaakt op YouTube. Haar kijkers hebben verschillende indrukken over het hele onderwerp, sommigen vinden dat ze respect verdient voor haar eerlijke manier van doen en anderen vinden van niet. Ze interesseren Shirin helemaal niet, daar heeft ze het veel te druk voor. “Ik was altijd geïrriteerd als mensen zeiden: ‘Oh mijn God, je nagels zijn te lang of je jurk is te kort of je hebt veel te veel lippenstift of oogmake-up op’. En toen was het gewoon, geef het aan hem” Dit citaat vat Shirin’s mening waarschijnlijk het beste samen.

De zelfbenoemde feministe – gelijke acceptatie voor vrouwen

Shirin heeft vaak te maken met kritiek over haar uiterlijk. Woorden als plastic Barbie zijn niet ongewoon. De Hamburgse actrice heeft een vrij uitgesproken imago, vooral wanneer ze naakt voor de camera poseert, maar ze is nog steeds een zelfverklaarde feministe. “Feminisme is voor mij: trek zoveel uit als je wilt’. Haar wens is dat naaktheid door vrouwen eindelijk wordt geaccepteerd in de samenleving. Ze wil niet veroordeeld worden voor haar lichaam of wat ze ermee doet. Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is gewoon belangrijk voor haar. Shirin vindt ook dat de vergelijking met andere vrouwen onzin is. Vooral via de media worden vrouwen vaak tegen elkaar opgezet, en daar distantieert zij zich van.

Shirin’s eigen parfum bij Douglas

Alsof een schitterende muziekcarrière, haar eigen muzieklabel en haar sociale media-activiteit op YouTube en Instagram nog niet genoeg zijn, maakt Shirin gewoon haar eigen parfum ernaast. Haar parfum “Created By The Community” is gecreëerd door haar fans zelf, door te stemmen. Oriëntaals, met aroma’s van cassis en vloeibare karamel, zo kun je je de geur voorstellen. Twee jaar later bracht Shirin haar tweede parfum uit, “Created By Shirin”, met geuren van lychee, Marokkaanse roos, appel en thee.

Familie wordt in hoofdletters geschreven. Oorsprong, Zus & Co.

Shirins familie speelt een belangrijke rol in haar carrière, maar ook in haar persoonlijke leven. Een grote invloed hebben haar moeder en haar nationaliteit, haar kleine zusje Pati en zelfs haar vader, die nooit dicht bij Shirin was. Shirin neemt dit alles mee in haar muziek en maakt het tot haar creatieve output.

Wist je dat? Veel mensen denken dat Shirin haar echte naam is. Haar echte naam is Baraba. De artiestennaam Shirin betekent “de zoete”, “de mooie”, “de aangename” en “de charmante”. De naam heeft een oude Perzische oorsprong.

Nationaliteit & Familie

Hoewel de mooie blondine in Hamburg is geboren, zijn haar wortels vrij internationaal. Haar vader komt uit Iran en haar moeder uit Litouwen. De zangeres is geboren in Hamburg, maar bracht de eerste jaren van haar leven door in Litouwen. Daar groeide ze op met haar ouders en een jonger zusje. De zangeres is trots op haar roots en laat dat duidelijk merken. Haar moeder steunde Shirin al vroeg om haar creativiteit aan te moedigen. Shirin had piano- en balletles en later viool- en hoboles. Shirin had nooit een hechte band met haar vader. Ze zingt hierover in haar popballade “Fliegst du mit”, waarin ze zingt voor een stenen viool en vertelt hoe ongrijpbaar haar vader voor haar is. “Nooit geleerd mezelf te waarderen/ En in plaats van mezelf, zoek ik nu naar jou in elke man die ik ontmoet.” Zo verwoordt de 24-jarige haar gevoelens over haar vader in haar liedje.

Pati Valpati – Influencer & Zus van Shirin

Shirin is niet de enige met een aanzienlijke aanwezigheid in de media. Haar kleine zusje Pati Valpati treedt in haar voetsporen. Ze heeft al meer dan 300.000 volgers op Instagram en die volgen regelmatig haar levensstijl en outfits. Sinds september 2016 woont ze in Londen, waar ze Journalistiek en Media studeerde aan de Universiteit van Londen. Ze ontving haar Bachelor in Journalistiek en Media in juli 2019 en is sindsdien zeer actief op Instagram. Steun voor haar zus heeft ze de hele tijd en ze is een grote fan van Shirin.

Shirin David: Sociale media – Instagram, Youtube & Co

Meer van Shirin David op YouTube

Achter de schermen bij de opnames – Making of Brillis

Een ijsje van Shirin David? – Met een ijskar door Berlijn

Shirin David’s hit met Xavier Naidoo – Alleen met jou

https://www.youtube.com/watch?v=cXafcy5LXig

Vragen en antwoorden

Hier vindt u een korte samenvatting van de TOP-vragen. Ben je ook geïnteresseerd in hoe lang Shirin eigenlijk is? Dat kunt u hier zien.

Bij welk label zit Shirin David?

Shirin is getekend bij het Universal label.

Heeft Shirin David broers of zussen?

Shirin heeft een zus, haar naam is Pati Valpati. Ze heeft zelf een leven in het publieke oog en is een beïnvloeder.

Waar komt Shirin David vandaan?

Zij werd geboren in Hamburg, maar bracht de eerste jaren van haar leven door in Litouwen. Haar moeder komt uit Litouwen en haar vader uit Iran.

Wat is de echte naam van Shirin David?

Barbara Davidavicius is haar geboortenaam. Shirin David is alleen haar artiestennaam.

In welk jaar werd Shirin David geboren?

Ze is geboren op 11 april 1995.

Hoe oud is Shirin?

Shirin David is 24 jaar oud, zoals hierboven beschreven, geboren in 1995.

Wie is de zus van Shirin David?

Haar zuster is te vinden onder de naam Pati Valpati.

Hoe lang is Shirin?

Ze is 163 cm lang. Net als andere grote sterren, bijvoorbeeld Sylvie Meis of Pamela Reif.

Wat betekent de naam Shirin?

De voornaam Shirin betekent “de zoete”, “de mooie”, “de aangename” en “de charmante”. De naam heeft een oude Perzische oorsprong.