Krachtigste & beste CO2-pistool: Arcus Viper – 34 joule

CO2-pistolen die in de handel verkrijgbaar zijn, hebben gewoonlijk 7,5 joule (kracht). Met 7,5 joule hebt u een luchtdruk die voldoende is om een diabolo met een diameter van 4,5 mm en een gewicht van 0,4 tot 0,8 gram door de loop van het geweer te schieten. Wie zijn of haar eerste CO2 geweer heeft gekocht, zal natuurlijk vroeg of laat geïnteresseerd zijn in andere modellen! Ofwel hecht men als sportschutter belang aan toepassingen, zodat ik bijvoorbeeld lasers wil laten aanbrengen voor doelgeleiding. Sommigen zijn ook op zoek naar innovatieve apparaten, bijvoorbeeld CO2-pistolen met nog meer vermogen, d.w.z. nog meer joules (kracht) aan de trekker. De Duitse wapenwet is hier duidelijk over: CO2-pistolen tot 7,5 joule mogen vrij worden verkocht (aan volwassenen). Maar zijn er uitzonderingen? Moeilijk te geloven maar waar: de Arcus Viper CO2 is de testwinnaar, 34 joule kracht aan de trekker. Is dat nog steeds legaal? Ons testrapport!

CO2-pistool testwinnaar in prestaties: Arcus Viper CO2 (450% prestaties)

Heb je ooit €500 uitgegeven aan een CO2 luchtpistool? Zo niet, dan is vandaag misschien de eerste keer, want dit pistoolmodel is iets speciaals! Met 34 joules biedt de Akkus Viper CO2 453% prestatie in vergelijking met standaard CO2 pistolen. Maar waar zijn de verschillen? Hier is ons ervaringsverslag over de Arcus Viper CO2!

Tip van de redactie: goedkoop pistool, diabolo en stalen kogel

Aan het winkelen voor diabolo’s en stalen kogels tegen een spotprijsje? Hier zijn de prijshamers en koopjes voor 4,5 mm en 6 mm pistolen in een oogopslag: Diabolo & Stalen Kogel!

Nieuw in het tijdschrift! CO2 pistool Blowback (BB) 6mm: U kunt het alternatief goedkoop op Ebay kopen, onze 5 prijstips voor 6mm CO2 pistolen.

https://www.instagram.com/p/Bu4j04tBzmv/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Waarom heeft het pistool meer dan 7,5 joules?

Zoals u in de latere video zult zien, schiet het pistool geen projectielen in zijn loop, maar wordt uw projectiel als een pijl over de loop geduwd. En dit is de kern van de zaak, als je projectiel niet door de loop wordt geschoten, maar wordt doorgeduwd, als een pijl, wordt het pistool niet langer beschouwd als een wapen, maar als speelgoed – eerlijk waar!

Deze “maas in de wet” betekent dat de Arcus Viper CO2 vrij verkocht mag worden in Duitsland! U hebt geen wapenvergunning nodig en u kunt het online bestellen, maar ook kopen in wapenwinkels. Het model is zeer zeldzaam, dus u zult geen kans maken in een wapenwinkel, of die nu in Berlijn of München is, dus u kunt het beste direct online zoeken naar dealers!

Door de bovenvermelde maas in de wet mag de Arcus Viper aanzienlijk meer joules produceren (+36,5 joules) dan een gewoon CO2-pistool, zoals de Walther CP99, de Glock 17 of de Sig Sauer P226.

Wat is het verschil tussen een pijl en een diabolo?

In de eerste plaats speelt het gewicht een doorslaggevende rol. De pijl is meer dan tien keer zwaarder dan een diabolo. Bijgevolg brengt het meer kracht met zich mee tijdens de vlucht en dienovereenkomstig meer kinetische energie wanneer het het doelwit raakt. De druppel bestaat uit een holle buis die ik op het wapen of de loop van het pistool kan plakken. Zoals je misschien al geraden hebt, heb je niet de mogelijkheid om meerdere schoten af te vuren als je schiet. Je moet het geweer herladen na elk schot.

Ook hier is enige voorzichtigheid op zijn plaats: met een dergelijke kinetische energie en een stuwkracht van 34 joule is het wapen een ander kaliber dan een CO2-pistool met 7,5 joule. Besteed bij de aankoop van het wapen nog meer aandacht dan anders aan een veilig slot en een veilige opberging. Terwijl een CO2-pistool met 7,5 joule nog relatief weinig schade aanricht, is een wapen met een deur van 34 en een puntige pijl zeer gevaarlijk.

Schiet het wapen ook met CO2 capsules?

Veel plezier met pompen! Het wapen verbruikt zoveel energie bij het vuren (of moet zoveel druk hebben dat je meerdere keren kunt vuren) dat je zelf een aparte luchtkamer moet vullen. Net als bij een opblaasboot begint u met een luchtpomp en perst u steeds meer lucht door het ventiel in het wapen. Een kleine drukindicator op het apparaat vertelt u welke druk in de tussentijd is opgebouwd. Zelfs als je een sterke man bent, heb je makkelijk een minuut nodig om het geweer te vullen. Daarna kun je zo’n 40 tot 50 krachtige schoten afvuren.

Krachtigste CO2-pistool ter wereld – 34 joules zonder wapenvergunning

Terwijl onze andere CO2 pistool reviews meestal zeer lange teksten zijn waarin we werkelijk alle details vermelden, van de afwerking tot het materiaal, het magazijn, projectielen zoals diabolo’s en BB-staalkogels, gaan we vandaag uit van het principe: foto’s zeggen meer dan duizend woorden! In deze video ziet u hoe u het geweer hanteert, hoe u het herlaadt, hoe u het vult en natuurlijk is er de verplichte schiettest aan het eind! Veel plezier met het bekijken van de video review door GBAAR (Duits)

Update! 40 joule aan vermogen in plaats van 7.5 – FX Ranchero

Als 500 euro niet genoeg is voor u, dan komt hier de FX Ranhero met een ongelooflijke 40 joules. Dat is 530% meer vermogen dan de standaard 7,5 joule. De FX Ranchero (Duits):

Alternatief: CO2 pistool 7.5 joules met terugslag

Voor degenen die nu alles gezien hebben, maar toch voor een kleiner pistoolmodel willen kiezen, zijn hier de laatste reviews van twee echt geweldige modellen. Een daarvan is de Glock 17, “ideaal voor gezinnen”, omdat hij door verschillende mechanismen zeer goed beschermd is tegen onbedoeld gebruik. Zelfs als veiligheid voorop staat, kan het in de loop der jaren altijd gebeuren dat een kind het wapen in handen krijgt. Zelfs al is het maar een kort moment van onachtzaamheid! Lees hier meer over:

Als u plezier wilt beleven aan het schieten, hebben wij het innovatieve herlaadsysteem van de Sig Sauer P226 getest! Terwijl je bij andere CO2 pistolen de CO2 capsule met de hand moet herladen en vaak zelfs een stuk gereedschap zoals een inbussleutel nodig hebt, heb je hier een absoluut innovatief en natuurlijk ook gepatenteerd snellaadsysteem. Hierdoor kunt u de CO2 capsules in slechts 2 seconden verwisselen. Het bijbehorende magazijn met zijn dubbelzijdige loop kan direct na het opnemen van de eerste pagina opnieuw worden gebruikt. U kunt mijn recensie hier vinden:

Online wapens kopen tegen een redelijke prijs? Afhankelijk van het feit of u voor het eerst een pistool koopt of al een verzameling hebt, is het de moeite waard om naar uw plaatselijke wapenwinkel of naar online winkels te gaan. Als u voor het eerst een wapen koopt, is het de moeite waard om naar de wapenwinkel te gaan, omdat u de modellen kunt testen en ervaring kunt opdoen bij de verkoper. Als wapenbezitter die zijn collectie wil uitbreiden, is het daarentegen de moeite waard om naar online winkels te kijken, omdat u hier geld kunt besparen. Lees hier meer:

Wil je meer weten over diabolo’s en BB stalen kogels? Wij hebben alle verschillende types voor u bekeken en laten u zien of het de moeite waard is om over te stappen op types als de “Terminator” of de “Barracuda” of dat het de moeite waard is om bij het goede oude standaardmodel te blijven, de platkop diabolo! Wist je dat al? Als u met uw Diabolopistool ook op hellingen schiet, zullen de groeven in de loop afbreken, waardoor de baan van de Diabolos instabieler wordt en de miknauwkeurigheid eronder zal lijden. Als u meer wilt weten over dit onderwerp, lees er dan hier alles over: