Boxershorts trends 2024: De nieuwe stijlen

Boxershorts zijn niet alleen een essentieel onderdeel van de mannelijke ondergoedcollectie, maar zijn ook een symbool geworden van comfort, stijl en persoonlijkheid. De wereld van boxershorts is constant in beweging, met toonaangevende merken en ontwerpers die elk jaar nieuwe trends en innovaties lanceren om aan de behoeften en voorkeuren van mannen te voldoen. Hier presenteren we de must-have stijlen die niet alleen veel comfort bieden, maar ook indruk maken met hun unieke design.

Comeback! Boxershorts stijl uit de jaren 90

Trends komen altijd terug. Veel stijlen uit de jaren 90 worden steeds populairder. In dit geval: jeans die los zitten en wat lager op de heupen – en de boxershorts die eronder uitsteken. De stijl is lang niet gezien, maar lijkt weer helemaal terug te zijn! Vooral boxershorts met een logo op de tailleband, zoals van Calvin Klein of Ralph Lauren, zijn een blikvanger in deze trend.

 

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)

Voor sporters: Ondersteunende slip

Een herenslip is een populaire vorm van ondergoed die wordt gekenmerkt door zijn nauwsluitende pasvorm en schaarse snit. Een van de redenen waarom herenslips zo praktisch zijn, is hun strakke pasvorm. Door de strakke snit bieden ze goede ondersteuning en stabiliteit. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel en een goede grip, vooral tijdens het sporten of in het dagelijks leven.

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Onzeker? Boxerslips: De mix van beide

Voor mannen die het comfort van een boxershort op prijs stellen, maar niet willen afzien van de nauwsluitende eigenschappen van een slip, is een boxerslip de ideale keuze. Ze bieden de perfecte combinatie van een slip en een boxershort. Boxerslips worden gekenmerkt door hun nauwsluitende pasvorm, waardoor ze dicht op het lichaam aansluiten, net als slips. Tegelijkertijd bieden ze een vleugje boxershortstijl met hun iets langere pijp. Deze combinatie maakt ze tot een veelzijdige optie die onder elke broek gedragen kan worden.

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Veelzijdige stijlen: de wereld van boxershorts

Wil je meer weten over de vele stijlen? Hier vind je alles wat je moet weten over boxershorts!