Verzorging, styling en schoonheid – de ultieme gids voor mannen

Niet alleen de vrouwenhuid heeft meestal speciale verzorging nodig, maar ook mannen hebben speciale verzorgingsproducten nodig om er verzorgd en aantrekkelijk uit te zien. De keuze aan producten strekt zich uit van top tot teen en ook in de schoonheidssector zijn er steeds meer producten voor mannen, want bij een goed uiterlijk hoort ook een goede verzorging. Ontdek nu welke producten speciaal voor u geschikt zijn.

Speciale verzorgingsproducten voor de mannenhuid

Mannen moeten bijzondere aandacht besteden aan de huidverzorgingsproducten die zij gebruiken, want om op lange termijn een gezonde en frisse teint te behouden, moet speciale zorg worden besteed aan bijvoorbeeld het gebruik van een extra wasgel, wasschuim of gezichtstoner voor de ruwe huid. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met speciale huidverzorgingscrèmes, anti-verouderingsproducten en gezichtsmaskers voor mannen. Eigenlijk zijn de ingrediënten van de producten voor mannen en vrouwen zeer vergelijkbaar, behalve voor de crèmes voor het gezicht, omdat de huid van mannen veel dikker en wat ruwer is, en de verpakking en vooral de geur van de producten maken ook een groot verschil. Tegenwoordig zijn verzorgings- en cosmeticaproducten niet meer alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen die zorg dragen voor hun uiterlijk en er altijd verzorgd uit willen zien.

Speciale haarstylingsproducten voor hem

Tot de haarverzorgingsproducten behoren ook de haarstylingproducten, aangezien er thans tientallen haarstylingproducten op de markt zijn, gaande van haargel tot haarwas en haarolie. Hoewel deze producten geen slecht effect hebben op het haar of de hoofdhuid, moet de keuze van het product worden gebaseerd op het kapsel om de perfecte look te bereiken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Populaire Nivea gezichtscrème – perfect voor mannen

Natuurlijk is er ook een speciale crème die geschikt is voor de ietwat ruwe mannenhuid, die niet alleen voor het gezicht maar ook voor de handen en het lichaam kan worden gebruikt, omdat de crème zeer vochtinbrengend is. Deze crème van Nivea is perfect voor pragmatische mannen, vooral dankzij de geur en de individuele toepassing.

Ongebruikelijke manicure – mooie nagels voor mannen

Niet alleen gezichts- en lichaamsverzorging speelt bij mannen een grote rol, maar ook aan de nagels moet veel aandacht worden besteed, want een goede manicure van de nagels maakt veel verschil. Nagels worden vaak broos en gebarsten door bijzonder lichamelijk werk, maar een manicure helpt en wordt niet langer beschouwd als een louter vrouwelijke toepassing op het gebied van schoonheid.