Dating tips voor mannen: De perfecte outfit, de grootste fouten & de juiste lichaamstaal

Ultimate Gentleman Guide: Kies snel een outfit, spuit wat parfum op en je bent klaar om te gaan: Voor veel serie-daters is het niet zo moeilijk om zich voor te bereiden op een date. Maar voor wie al een tijdje niet meer uitgaat of zich pas nu in deze onbekende wateren waagt, hebben wij hier de belangrijke tips en trucs op een rijtje gezet. We gaan chronologisch te werk: Beginnend met de juiste outfit, het correct lezen van de lichaamstaal van een vrouw, tot het nemen van het juiste afscheid, vindt u hier alles wat u moet weten.

Kleding, manieren & lichaamstaal: de grootste do’s en don’ts op een date

Natuurlijk, je wilt alleen de beste kant van jezelf laten zien op een date. Maar soms ben je plotseling zo verbijsterd door de adembenemende aanblik van de ander, dat het voelt alsof al je hersencellen uitschakelen. Om ervoor te zorgen dat u dat niet overkomt, helpen wij u graag met onze ultieme gids.

Kostuum, jeans, hemd of trui: de juiste outfit

Voor een afspraakje is de vraag naar de juiste kleding natuurlijk een van de belangrijkste. En de verkeerde outfit kan ook een echte dealbreaker zijn en dus snel leiden tot de eerste afwijzing. Maar welke outfit is perfect voor een eerste afspraakje? Meer casual of casual? Jeans of pak broek? Het gaat allemaal om de juiste mix, zegt influencer Alex Kosta. De combinatie van stukken, de plaats, het uur van de dag en hoe goed je de dame al kent, zijn hier doorslaggevend. Natuurlijk moeten de schoenen schoon zijn en het haar goed gestyled. U kunt hier zien hoe dit werkt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Tafelmanieren in het restaurant: van begroeting tot afscheid

Elke vrouw is anders en heeft dus natuurlijk andere ideeën over daten. Maar de dames zijn het over één ding eens: slechte tafelmanieren zijn een absolute no-go. Vooral op een eerste afspraakje, sommige mannen schieten zichzelf ermee te buiten. Maar hoe verwacht een vrouw aan tafel begroet te worden? Wie betaalt de rekening? Waarom is het belangrijk om de ober goed te behandelen en hoe neem je daarna afscheid? Deze vragen worden hier beantwoord. Met een beetje humor, natuurlijk.

 

Lichaamstaal correct interpreteren: Oog flirts, voet posities & sluwe glimlachen

Tijdens de date is het altijd belangrijk om de lichaamstaal van de andere persoon juist te interpreteren. Dit kan soms tot verwarring leiden, omdat veel signalen verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd en rode vlaggen snel over het hoofd kunnen worden gezien. Alleen wie de lichaamstaal van anderen correct interpreteert, kan op de juiste manier reageren. YouTuber Dan Bacon is hier bijzonder bekend mee. Hij beschrijft hier welke signalen een vrouw uitzendt tijdens een afspraakje – vaak zonder het zelf te weten.

Celebrity tip van Hollywood legende Tiffany Haddish

Actrice en Hollywood icoon Tiffany Hadish kent de dating scene door en door. Ze heeft tenslotte in veel romantische komedies gespeeld. In een exclusief interview met het gerenommeerde mannentijdschrift GQ onthult ze haar grootste datinggeheimen en vertelt ze de moderne man van vandaag hoe hij zijn liefje het beste om zijn vinger kan winden. Bekijk de informatieve (en eerlijk gezegd erg grappige) clip hier.