Koop CO2 Pistool & Leer Schieten! Luchtpistolen – aanbeveling voor mannen

Schieten is altijd een populaire sport geweest. Velen van ons mannen herinneren zich hun kindertijd: kleine jongens die van hun vader leerden schieten op blikjes of schietschijven, met de eerste luchtpistolen tot aan de professionele schietsport in de schietclub. Iedereen die thuis of in een club wil leren schieten heeft een goed CO2 pistool nodig. Want kwaliteit speelt een grote en doorslaggevende rol, vooral bij de aankoop van een pistool.

Overview hide

Als u nog niet hebt nagedacht over de aanschaf van een CO2 luchtdrukpistool, dan is hier onze gids voor CO2 wapens en beginners. Leer wat belangrijk is bij de aanschaf van een CO2 pistool en welke fabrikanten momenteel toonaangevend zijn als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bespreken ook de verschillende projectielen of diabolo’s en stalen kogels, evenals het hanteren van capsules, maar ook juridische aspecten. Aan het eind hebben we aanbevelingen van de fabrikant en aanbevelingen voor wapenwinkels in de stad.

Update! 7,5 joule is het maximum toegestane, de “Ranchero” komt tot 40 joule met pijlkogel. PS: Vrij verkoopbaar in Duitsland, omdat de pijlen van buitenaf op de loop worden geschoven. Dit maakt het een “stuk speelgoed” volgens de Duitse wapenwet. Bekijk de video van de Ranchero hier!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Testverslagen: CO2-pistolen in vergelijking

Klaar om snel te schieten of speel je liever op veilig? Er is het juiste model voor iedereen. Hier zijn onze huidige testrapporten.

Tip van de redactie: goedkoop pistool, diabolo en stalen kogel

Aan het winkelen voor diabolo’s en stalen kogels tegen een spotprijsje? Hier zijn de prijshamers en koopjes voor 4,5 mm en 6 mm pistolen in een oogopslag: Diabolo & Stalen Kogel!

Nieuw in het tijdschrift! CO2 pistool Blowback (BB) 6mm: Het alternatief dat u goedkoop op Ebay kunt kopen, onze 5 prijstips voor 6mm CO2 pistolen.

Glock 17 – Dubbele veiligheid

Voor degenen die nu alles gezien hebben, maar toch voor een kleiner pistoolmodel willen kiezen, zijn hier de laatste reviews van twee echt geweldige modellen. Een daarvan is de Glock 17, “ideaal voor gezinnen”, omdat hij door verschillende mechanismen zeer goed beschermd is tegen onbedoeld gebruik. Zelfs als veiligheid voorop staat, kan het in de loop der jaren altijd gebeuren dat een kind het wapen in handen krijgt. Zelfs al is het maar een kort moment van onachtzaamheid! Lees hier meer over:

Sig Sauer P226 – Klaar om onmiddellijk te vuren

Als u plezier wilt beleven aan het schieten, hebben wij het innovatieve herlaadsysteem van de Sig Sauer P226 getest! Terwijl je bij andere CO2 pistolen de CO2 capsule met de hand moet herladen en vaak zelfs een stuk gereedschap zoals een inbussleutel nodig hebt, heb je hier een absoluut innovatief en natuurlijk ook gepatenteerd snellaadsysteem. Hierdoor kunt u de CO2 capsules in slechts 2 seconden verwisselen. Het bijbehorende magazijn met zijn dubbelzijdige loop kan direct na het opnemen van de eerste pagina opnieuw worden gebruikt. U kunt mijn recensie hier vinden:

CO2 pistool goedkoop online kopen – Tips

Online wapens kopen tegen een redelijke prijs? Afhankelijk van het feit of u voor het eerst een pistool koopt of al een verzameling hebt, is het de moeite waard om naar uw plaatselijke wapenwinkel of naar online winkels te gaan. Als u voor het eerst een wapen koopt, is het de moeite waard om naar de wapenwinkel te gaan, omdat u de modellen kunt testen en ervaring kunt opdoen bij de verkoper. Als wapenbezitter die zijn collectie wil uitbreiden, is het daarentegen de moeite waard om naar online winkels te kijken, omdat u hier geld kunt besparen. Lees hier meer:

Diabolo vs stalen bal – wat is beter?

Wil je meer weten over diabolo’s en BB stalen kogels? Wij hebben alle verschillende types voor u bekeken en laten u zien of het de moeite waard is om over te stappen op types als de “Terminator” of de “Barracuda” of dat het de moeite waard is om bij het goede oude standaardmodel te blijven, de platkop diabolo! Wist je dat al? Als u met uw Diabolopistool ook op hellingen schiet, zullen de groeven in de loop afbreken, waardoor de baan van de Diabolos instabieler wordt en de miknauwkeurigheid eronder zal lijden. Als u meer wilt weten over dit onderwerp, lees er dan hier alles over:

Huis & Veiligheid: Jachtgeweer

De statistieken maken één ding duidelijk: de vergunning voor kleine vuurwapens wordt steeds populairder. Veel mensen voelen zich thuis onveilig en willen zich kunnen verdedigen in geval van berovingen en inbraken. Niet iedereen wil een groot pistool kopen en meteen een wapenvergunning halen, velen willen gewoon het gevoel van veiligheid, daarom neemt ook de verkoop van CO2- en luchtpistolen toe. Pepperspray en alarmsystemen zijn voor velen niet langer voldoende als het gaat om de bescherming van de eigen vier muren. Vandaag willen we nader ingaan op het onderwerp alarmpistolen en op CO2- en luchtpistolen. Waarom nemen steeds meer mensen een vergunning voor kleine vuurwapens?

CO2-pistolen: loop van het wapen, rotatie en projectielen

Er zijn verschillende soorten diabolo’s die je in je CO2-pistool kunt steken. Het gebruik van gascapsules versnelt de projectielen in het kanon. Eén gascapsule is voldoende voor ongeveer 40-50 schoten uit een geweer. De vorm van de projectielen verandert het aantal mogelijke schoten niet. In principe onderscheiden we drie vormen:

 1. Platte kop
 2. Ronde kop
 3. Punt of spitse kop

Maar wat zijn de verschillen tussen de verschillende diabolovormen?

Voor- en nadelen van de verschillende projectielen

Allereerst is het altijd belangrijk dat de pasvorm van de diabolos in het magazijn van uw wapen past. Dit betekent dat men rekening moet houden met de diameter, d.w.z. het kaliber, en de lengte van het projectiel. Aangezien uw magazijn na elk schot blijft ronddraaien, moet de lengte van het projectiel correct zijn, zodat uw magazijn niet vastloopt. In principe hebben diabolo’s de vorm van kleine badmintonballen. Het zwaartepunt ligt aan de voorkant van het hoofd, en een trechter opent aan de achterkant om de loop van het wapen perfect af te dekken. Dus kijk uit:

 • Kaliber (4,5 mm of .177)
 • Lengte van het projectiel (vooral bij diabolo met ronde kop)
 • Structuur: kop aan het begin en holle trechter aan het eind

Loop van het wapen: Projectiel draait voor precisie

Het projectiel of de diabolo (geen stalen kogel, want die is “slechts” rond) wordt door de licht gedraaide cannelures in de loop van het wapen gedraaid en verbetert zo zijn baan. De stabilisatie van de baan heeft verschillende voordelen, van het precies raken van het doel tot de lengte van de baan. Het trechtervormige uiteinde is gemaakt van lood en vervormt enigszins bij het afvuren. De lichte vervorming veroorzaakt geen schade aan de groeven van het geweer – heel anders dan bij stalen kogels. Let ook op met stalen kogels, ze beschadigen de loop van je wapen! Dus als je stalen kogels maar ook diabolo’s schiet, op hetzelfde wapen, zal je loop uiteindelijk slijten en diabolo’s zullen niet langer de gewenste draaiing bereiken. Daarom moet je twee verschillende wapens gebruiken voor beide soorten projectielen. Maar daarover later meer.

 • De binnenkant van de loop van het wapen heeft gedraaide groeven
 • Projectiel wordt in rotatie gezet voor betere vlucht
 • Breedte en precisie worden vergroot
 • Stalen kogels beschadigen de loop (staal in plaats van lood; geen draaiing).

Hier zie je stalen kogels onderin het magazijn en diabolo’s bovenin. Daaronder zit de CO2 gaspatroon.

Diabolo’s en stalen kogels voor CO2 pistolen

De projectielvormen verschillen qua penetratievermogen. Laten we daarom eens kijken naar de verschillende diabolo’s en, natuurlijk, stalen kogels.

Platte diabolos: standaard voor luchtpistolen

Platte diabolo’s zijn de standaard voor CO2 luchtdrukpistolen. Ze worden gebruikt in sportclubs, maar ook voor het privé CO2-pistool thuis. De baan is erg recht. Platte diabolo’s hebben precies de voordelen die ik eerder noemde. Door de groeven in de loop van het geweer bereikt u een zeer rechte baan, de holle trechter van lood zorgt voor een perfecte loop (lichte vervorming bij draaiing) en stuwkracht. Standaard diabolo’s (pakje van 500 stuks) kosten gewoonlijk tussen 5,00 en 8,00 euro.

 • Aanbeveling voor alle CO2 pistolen
 • Standaard project

Ronde diabolo’s: wees voorzichtig bij het kopen (lengte van de projectielen)

Ronde diabolo’s hebben een iets groter doordringingsvermogen bij het afvuren van het wapen. Ronde projectielen zijn echter gemaakt voor lange geweren, waarmee we nauwkeurig op verder weg gelegen doelen moeten schieten. De lengte van de projectielen past dus zelden in het magazijn van uw wapen. Kogels met een diabolische kern mogen daarom alleen met voorzichtigheid worden gebruikt, anders kan uw magazijn vastlopen.

Wist je dat? In het verleden werden de meeste langere luchtdrukpistolen nog met de klassieke bocht bediend, zodat de lucht mechanisch werd samengeperst, waardoor de diabolo vervolgens werd versneld. Tegenwoordig gebruiken de meeste lange geweren ook CO2 luchtdrukcapsules.

Tip diabolos: Meer doordringend vermogen?

Velen zouden in eerste instantie denken dat puntige projectielen veel doeltreffender zijn en een groter penetratievermogen hebben. In werkelijkheid zijn de projectielen echter meestal van lood, zoals eerder gezegd. Wanneer het projectiel het doel raakt, vervormt het projectiel of de kop van het projectiel onmiddellijk en heeft het hetzelfde effect als een plat projectiel.

Bij de inslag vervormt de punt, ergo je hebt weer een platte kop (zie: platte diabolos). De grootte van het inslagpunt neemt toe en daardoor wordt de energie bij de inslag gelijkmatig verdeeld. Puntige diabolo’s hebben dus geen groter doordringend vermogen! Als u niet slechts één laag aluminium wilt “creëren”, maar misschien wel twee of drie, moet u ronde projectielen voor CO2-pistolen gebruiken.

 • Ronde kop in plaats van platgedrukt
 • Iets hoger penetratievermogen
 • Voorzichtig bij het kopen! De lengte van het projectiel moet in het magazijn passen.

Stalen kogels voor CO2-pistolen: beschadiging van de loop

Stalen kogel klinkt in eerste instantie veel krachtiger, per slot van rekening hebben we het over staal en niet meer over diabolo’s van lood. Maar in feite is er een groot verschil tussen diabolo’s en stalen kogels. Het gaat om de loop van je wapen. Je geweer heeft groeven die roteren, dus het projectiel hier in je geweer wordt ook gedraaid als het schot wordt gelost. Diabolo’s zijn licht vervormd door het materiaal en passen zich daardoor aan de loop van het wapen en de groeven aan.

Als je met je wapen op stalen kogels schiet, zullen die geleidelijk de groeven van je wapen beschadigen en het dof maken. Wapens die vaak met stalen kogels worden afgevuurd, zijn dus niet meer geschikt om projectielen af te vuren die door draaiing preciezer worden. Met stalen kogels heb je ook minder precisie in het schot.

 • Beschadig de groeven in de loop
 • Besluit: Stalen kogel of diabolo wapen
 • Minder precisie op het einde

CO2 luchtdrukcapsule

De CO2 capsule is voor je pistool of voor je magazijn. Met het gebruik van de CO2-capsule hebt u toegang tot koud gas dat vrijkomt door de trekker. Het koude gas duwt het projectiel door de loop van het wapen en schiet het in de richting van het beoogde doel. Bij het gebruik van de CO2 luchtcapsule, maar ook bij algemeen gebruik, zijn er voor wapenbezitters een paar dingen om rekening mee te houden.

Inbrengen van de luchtdrukcapsule

Gewoonlijk plaats je de CO2 capsule in het magazijn met behulp van een inbussleutel. Onderaan uw magazijn zit een veertje met een draadje, dat u zo kunt draaien dat de plaat in het magazijn iets daalt. Stop nu je CO2 capsule in het magazijn. Draai nu de plaat omhoog tot u een licht gesis hoort. Nu is de CO2-capsule open en klaar.

Hoe lang gaat een CO2-capsule mee?

Een capsule bevat 40 tot 50 kogels. Dus je kunt ongeveer 5-7 magazijnen legen (meestal 8 kogels per magazijn).

Verwijdering van de capsule na de training

Veel mensen stellen de vraag: Moet ik de CO2-capsule verwijderen na het schieten? Het simpele antwoord is ja.

Uw CO2-capsule is aan de bovenkant met het pistool verbonden door een afdichting. Als er permanent druk op deze afdichting staat, zal deze na verloop van tijd aan kwaliteit verliezen en zal de gasinlaat gaan lekken. Na elke trainingssessie moet u uw CO2-capsules legen en verwijderen.

Hoe maak ik een CO2-capsule leeg?

Zodra uw training klaar is, neemt u uw inbussleutel en draait u de plaat in het magazijn heel langzaam naar beneden. U hoort een licht gesis. Net als wanneer je de gas cartridge gebruikt, weet je nu dat er gas ontsnapt. Dus wacht tot er niets meer tussen zit en je gaspatroon leeg is. De capsule zal erg koud worden als het gas ontsnapt – schrik er niet van.

Zijn er CO2 wapens die klaar zijn om onmiddellijk te vuren?

Een paar wapenmodellen zijn ook geschikt voor onmiddellijk gebruik. Het principe werkt als volgt: Aan de onderkant van het magazijn bevindt zich een metalen plaatje. Wanneer dit wordt ingedrukt, schuift de reeds geplaatste CO2-patroon onmiddellijk in de daarvoor bestemde afdichting en is het wapen onmiddellijk klaar om te vuren.

In de meeste wapens zijn dergelijke voorzieningen niet standaard aanwezig, dus neem contact op met uw plaatselijke wapenwinkel om het beste wapen voor u te vinden. Aan het eind van het artikel hebben we een paar aanbevelingen voor wapenwinkels.

Na een uitvoerige bespreking van de basisbeginselen voor beginners, met name het gebruik van diabolo’s en stalen kogels of het gebruik en de toepassing van CO2-capsules, bekijken we nu de verschillende fabrikanten van pistolen. Wat zijn de aanbevelingen voor CO2 pistolen?

Aanbevolen wapenfabrikanten – Top 5

Duitse wapenfabrikanten staan voor kwaliteit, precisie en zorgvuldigheid in materiaal en afwerking. Daarom heb je in Duitse wapenzaken een navenant grote keuze, maar als je daar Amerikaanse fabrikanten aan toevoegt, kom je al snel voor de vraag te staan welke wapenfabrikant moet ik kiezen?

Wat is het beste CO2 pistool?

Hier is mijn top 5 voor uw wapenaankoop! Heb je andere favorieten? Schrijf me in het commentaar aan het eind van het artikel!

Walther pistolen / sportpistolen

Mijn eerste pistool was een Walther. Robuust en bekend bij velen, onder andere bij de Duitse politie. Walther pistolen bieden u een relatief goede prijs-prestatie verhouding, dat wil zeggen relatief goedkope modellen voor CO2 pistolen. U zult Walther ook vaak aantreffen als het gaat om CO2-patronen. Het P99-model (politie) wordt meestal verkocht als een CO2-versie (CP99). Walther bouwt al wapens sinds 1886 en heeft momenteel ongeveer 200 werknemers in Ulm en Arnsberg. Bij de Walther CP99 moet je echter rekenen op een lager joulegetal, in plaats van de toegestane 7,5 joule, heeft het pistool slechts 3,0 joule.

Rangschikking van de test: 3.2 / 5.0

Glock pistolen

Mijn eerste ervaring met een Glock 17 CO2 pistool was relatief moeilijk, omdat ik de trekker niet erg geslaagd vind. Bij het vuren moest ik me vooral concentreren op het goed overhalen van de trekker. Je merkt dat er drie fasen zijn tot je uiteindelijk de trekker overhaalt, wat lang duurt en veel druk vereist. Het systeem moet voorkomen dat je te vroeg de trekker overhaalt, maar naar mijn mening is het niet intensief genoeg opgezet. Vooral als je je concentreert op het tellen, is het erg moeilijk om te onthouden elke keer 10% meer door te zetten. Aangezien het gebruik van het wapen en de toepassing zeer belangrijk zijn, zou ik geneigd zijn een andere fabrikant te kiezen voor de trekker.

De afwerking van de Glock is verder van zeer hoge kwaliteit en sommige pistolen bieden ook een relatief realistische terugslag van de rail. Bij sommige systemen, zoals de Walter, heeft de rail geen terugslag als het pistool wordt afgevuurd. Vaak wordt het magazijn in de bovenste loop gestoken in plaats van in het magazijn zelf, waar gewoonlijk de Co2 patroon wordt geplaatst. Bij de Glock bevindt het kogelmagazijn zich direct in het magazijn en hoeft het niet door de bovenste loop te worden gestoken. Dit voordeel wordt echter tenietgedaan door de relatief ongevoelige trigger.

Glock heeft momenteel ongeveer 1.300 werknemers en is gevestigd in Oostenrijk. Sinds 1963 produceert Glock zowel wapens als munitie en messen.

Rangschikking van de test: 2.0 / 5.0

Sig Sauer

Ook gemaakt in Duitsland: Sig Sauer. Met zijn hoofdkantoor in Eckernförde (Sleeswijk-Holstein) en 150 medewerkers staat Sig Sauer voor kwaliteit. Het bedrijf verzorgt ook grote projecten, zoals dat voor de Amerikaanse strijdkrachten in 2017 – dan natuurlijk met het moederbedrijf Sig Sauer Inc. Vandaar dat je Sig Sauer in veel winkels kunt vinden.

Rangschikking van de test: 4.5 / 5.0

Smith & Wesson

Welkom in Amerika. Wie van pistolen met een klassieke uitstraling houdt, vindt bij Smith & Wesson wat hij zoekt. Smith & Wesson, dat sinds 1852 in de Verenigde Staten wordt geproduceerd, meer bepaald in Springfield (Massachusetts), heeft wereldwijd voet aan de grond gekregen. Met meer dan 1.500 werknemers is S&W een van de grote spelers en is het ook te vinden in veel Duitse wapenwinkels.

Rangschikking van de test: 3.8 / 5.0

Video-aanbevelingen voor beginners: leren schieten

Wil je leren schieten? Natuurlijk kun je tegenwoordig met YouTube heel goed leren over schiettechnieken. Van het korte schot tot het lange afstandsschot, er zijn een heleboel dingen om te overwegen. Voor beginners hebben we hier een lijst met video-aanbevelingen. Als u meer over het onderwerp te weten wilt komen, moet u contact opnemen met een plaatselijke of regionale schietvereniging. Hier kun je leren hoe je met wapens omgaat van ervaren trainers en instructeurs. Veel plezier met leren schieten!

SIG SAUER Academie Basis Schieten

Schieten en richten met pistolen

Drie geheimen voor het schieten

Wettelijke vereisten voor wapenbezitters: Wapenwet

Voor dit gebied is het belangrijk voor mij om te benadrukken dat dit persoonlijke aanbevelingen zijn! Gelieve de huidige juridische situatie en de wetteksten in de wapenwetgeving altijd zeer zorgvuldig te controleren. Voor alle meer diepgaande vragen kunt u hier informatie over het onderwerp vinden:

Wie wapens draagt, moet met veel dingen rekening houden, vooral als het om wapens in het openbaar gaat. Maar eerst gaan we naar de wapenwinkel, waar moet je rekening mee houden en welke documenten heb je nodig als je een wapen koopt?

Welke documenten heb ik nodig om een wapen te kopen?

Bij de aankoop van een CO2-pistool hebt u niet alleen uw bankkaart of contant geld nodig, maar ook uw identiteitskaart. Zorg er daarom voor dat u van tevoren uw identiteitskaart of rijbewijs bij u hebt.

 • Identiteitskaart of
 • Rijbewijs

Kan ik het CO2 pistool direct mee naar huis nemen?

Als u uw wapen koopt, krijgt u een ontvangstbewijs van de wapenhandelaar. Dit ontvangstbewijs documenteert de aankoop, de details van uw wapen en ook de tijd. Op weg naar huis, zul je geen problemen hebben met een politiecontrole. Het is echter belangrijk dat uw wapenkoffer altijd goed is afgesloten, bijvoorbeeld met een hangslot. Op deze manier heeft niemand toegang tot het wapen. Bij thuiskomst moet u er ook voor zorgen dat het wapen gescheiden is van de munitie en de CO2-luchtcapsule.

 • Transport van het wapen met kwitantie / ontvangstbewijs van de dealer en datum van aankoop / tijd,
 • Wapenkast moet op slot,
 • Munitie los van het wapen.

Mag ik mijn pistool in het openbaar dragen?

Nee! Luchtpistolen, CO2 wapens zijn gevaarlijk en vallen daarom onder de wapenwet. Je mag geen wapen dragen in het openbaar, onder geen enkele omstandigheid. In het algemeen moet u een wapen op een zeer professionele en weloverwogen manier hanteren. Vreemden moeten er altijd van worden weerhouden toegang te krijgen, zelfs binnen uw eigen vier muren. Daarom moet het wapen goed worden afgesloten, zoals het was toen u het kocht, en moet de munitie apart worden opgeborgen, zodat er voor u als wapenbezitter geen ongewenste situaties kunnen ontstaan.

Wapenkluizen en wapenolie

Wie vaak schiet en veel wapens bezit, heeft vroeg of laat een wapenkast nodig, maar ook wapenolie om de elementen te smeren.

40 joule aan vermogen in plaats van 7.5 – FX Ranchero

Een video zegt meer dan duizend woorden!

Aanbevelingen voor wapenhandelaars en -winkels

Als u in het centrum van de stad bent en op zoek bent naar een goede wapenwinkel met professioneel advies en goede service, vindt u hier de beste aanbevelingen voor alle grote steden. Vooral bij de aankoop van wapens is het belangrijk advies in te winnen bij een deskundige.

Wapenhandel in Berlijn

Centraal gelegen en dus voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, ook parkeren is mogelijk. Beide winkels hebben zeer goede beoordelingen en een grote keuze aan wapens en pistolen.

Wapen SPort Veiligheid WWS A. Jennen

Schivelbeiner Str. 5, 10439 Berlijn
wss-berlin.de
030 4459067

Beoordeling (Google): 4.2 / 5.0 uit 98 beoordelingen

Soldaat van Furtune

Frankfurter Allee 78, 10247 Berlijn
sof-wapens.com
030 27571651

Klassering (Google): 4.2 / 5.0 van 70 beoordelingen

Wapenwinkels in München

Traditioneel en goed voorzien, dit zijn de aanbevelingen voor het centrum van München. Beide winkels zijn op loopafstand, maar ook gemakkelijk bereikbaar per trein of auto. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Waffenstube Thalkirchen GmbH

Emil-Geis-Strasse 12, 81379 München
waffenstube-thalkirchen.de
089 7234786

Beoordeling (Google): 5.0 / 5.0 uit 43 beoordelingen

Schade aan wapenhandel

Schellingstraße 20, 80799 München
getdamaged.com
089 74035544

Klassering (Google): 4.7 / 5.0 van 27 beoordelingen

Wapenwinkels in Keulen

PW Store is ook relatief gemakkelijk te bereiken voor toeristen, aangezien het zeer centraal in Ehrenfeld ligt. De Kölner Jagdhütte ligt een beetje buiten de binnenstad, maar biedt alles wat uw hartje begeert.

PW Winkel Keulen

Venloer Str. 273, 50823 Keulen
pw-store.com
0221 56910858

Klassering (Google): 4.3 / 5.0 van 25 beoordelingen

Keulen Hunting Lodge – Jacht- en natuuruitrusting

Mathias-Brüggen-Straße 80, 50827 Keulen
koelner-jagdhuette.de
0221 80131611

Beoordeling (Google): 4.4 / 5.0 van 62 beoordelingen

Wapenwinkels in Hamburg

Tramm & Hinners

C, Chilehaus, Pumpen 6d, 20095 Hamburg
Gevestigd in: Chilehaus Hamburg
trammundhinners.com
040 326020

Klassering (Google): 4.3 / 5.0 van 32 beoordelingen

Waffenhaus Eppendorf GmbH

Eppendorfer Weg 59-61, 20259 Hamburg
waffenhaus-eppendorf.de
040 407046

Klassering (Google): 4.3 / 5.0 van 32 beoordelingen

Kan ik online CO2-pistolen kopen?

Natuurlijk kunt u ook CO2-pistolen online bestellen, zodat ze rechtstreeks bij u thuis worden bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je een veel grotere keuze aan pistolen hebt. Er worden verschillende geweerfabrikanten, systemen en ook goedkope geweren aangeboden. Aan de andere kant heb je geen advies ter plaatse, en natuurlijk is persoonlijk contact altijd belangrijk, net als bij de bakker of de supermarkt. Dus misschien moet je naar het centrum gaan en je plaatselijke wapenhandelaar bezoeken! Als u toch uw CO2 pistool online wilt bestellen, zijn hier de beste aanbevelingen voor online wapenwinkels.

 1. Schiet Club
 2. 4comma5
 3. Kotte & Zeller