Exclusief interview USA: Shawn Johnson East over schoonheid, liefde, training en zwangerschap

Shawn Johnson East is een ongelooflijke influencer, blogger, Youtuber, turnster en aanstaande moeder uit Nashville. Zij nam deel aan de Olympische Spelen van 2008 in Peking, China. Honderden miljoenen kijkers wereldwijd zagen hoe ze als 16-jarig meisje vier medailles won, waaronder goud op de balk. Haar talent en kleinheid stellen haar in staat te werken met bekende merken als Nike; zij werd een gecertificeerd Nike coach. Sinds 2012 deelt ze haar leven met Andrew East, haar man en toekomstige vader van hun baby. Het FIV team heeft een exclusief interview met Shawn Johnson East voor u voorbereid. Schoonheid, opleiding, liefde en zwangerschap zijn de belangrijkste onderwerpen van dit speciale interview.

Youtuber, influencer, atleet en toekomstige moeder

Hoi Shawn! Met meer dan 1,7 miljoen volgers op Instagram, maak je deel uit van Nashville’s meest populaire influencer. Wanneer ben je begonnen met bloggen en welke kernboodschap hoop je volgers mee te geven via je posts?

Shaw: Ik ben 3 jaar geleden begonnen met bloggen en heb geprobeerd om me zo echt en kwetsbaar mogelijk op te stellen tegenover mijn volgers. Ik heb het gevoel dat we in een wereld leven die alleen perfectie accepteert, Andrew en ik gaan daar bijna tegenin en laten zien dat het leven niet perfect is, maar wel mooi kan zijn op zijn eigen manier. Ik denk dat we over het algemeen ons best doen om positiviteit te promoten in al onze berichten.

FIV: Als Amerikaanse turnster en Olympisch kampioene van 2008, ben je een succesvolle en geweldige atlete! Wat waren je sleutels tot succes? Welk advies zou je kunnen geven aan mensen die ervan dromen om hun dromen waar te maken, zoals jij?

Shawn: Ik zou zeggen dat je ergens verliefd op moet worden om succesvol te zijn. Er verliefd op worden betekent alle uitdagingen en opofferingen aanvaarden die het met zich meebrengt. Wat mijn sleutels tot succes betreft, plezier maken en hard werken hebben mij veel opgeleverd. Denk er altijd aan om plezier te hebben, altijd.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/ByBt_64hrKa/

FIV: Youtube is een van je favoriete baantjes. Wat zijn de grootste uitdagingen om Youtuber te zijn?

Shawn: Een van de grootste uitdagingen zou zijn om je leven met de wereld te delen en toch te proberen om een deel ervan voor jezelf te houden. Het is moeilijk om de juiste balans te vinden tussen delen zonder alles weg te geven. Daar komt nog bij dat het moeilijk is om relevant te blijven en video’s te blijven maken die ons publiek wil zien!

Beauty tips – De beste producten voor een perfecte huid

FIV: Je bent gewend om met schoonheidsmerken als Estee Lauder te werken om de perfecte huid te krijgen. Welke producten raadt u aan?

Shawn: Hoewel ik van alle producten van Estee Lauder hou, is de Double Wear Stay-in-Place Make-up al heel lang een van mijn favoriete foundations! Het is volledig dekkend en licht, dus mijn huid ziet er echt fantastisch uit.

https://www.instagram.com/p/BwxihyMB71x/

Sporttraining – Dagelijkse trainingsroutine

FIV: Een deel van je Instagram-account en YouTube-kanaal gaat over sporttraining. Wat is een goede dagelijkse workout routine voor jou?

Shawn: Ik heb een routine waar ik probeer om minstens 30 minuten per dag te trainen. Ik vind dat High Intensity Interval Training (HIIT) het meest lonend is geweest voor mijn lichaam. Het helpt veel van de pijn te verlichten die komt met de zwangerschap!

https://www.instagram.com/p/BsYxOtJBfqO/

Liefde – Wat is de juiste manier om lief te hebben?

FIV: Jij en je man zijn zo lief en mooi! Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Heb je tips over hoe je de juiste liefde kunt vinden?

Shawn: Andrew en ik hebben eigenlijk een vrij gek liefdesverhaal. Vreemd genoeg ontmoetten we elkaar via Andrews oudere broer Guy, die Olympisch wielrenner was. Ik ontmoette Guy op de Olympische Spelen in Londen waar ik met hem sprak over het overwegen van een wedstrijd bij Vanderbilt, en hij dacht er meteen aan mij in contact te brengen met zijn jongere broer Andrew. Het duurde maar een paar speciale afspraakjes voor ik wist dat Andrew de ware voor me was. Als je meer details over ons liefdesverhaal wilt weten, kijk dan op onze YouTube-pagina – we hebben zelfs een hele serie over onze relatie gemaakt! Het advies dat Andrew en ik altijd geven is te weten dat een relatie niet gemakkelijk is en dat je er hard aan moet werken. Wij doen ons best om mensen te laten zien dat relaties niet perfect zijn – als je bereid bent hard te werken en van die persoon en al zijn gebreken te houden, dan groeit een relatie pas echt.

https://www.instagram.com/p/BwaP0GChxgS/

Zwangerschap – goede voorbereiding

FIV: Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Besef je wel dat je een moeder gaat worden? Hoe voel je je?

Shawn: Dank u!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven, het is het grootste wonder en Andrew en ik kunnen niet meer opgewonden zijn om Baby East te ontmoeten.

FIV: Op je Youtube kanaal heb je veel video’s gedeeld over je zwangerschap. Wat is je dagelijkse sportroutine als atleet om je voor te bereiden op de bevalling?

Shawn: Ik probeer gewoon een gezonde levensstijl aan te houden. Ik concentreer me op eten, slapen en een gezonde hoeveelheid sporten. Ik probeer mijn trainingen niet te intensief te maken, maar ik streef ernaar elke dag minstens 30 minuten te trainen. Ik wil mijn spieren fris houden tijdens deze zwangerschap. Hoe gezonder ik mijn lichaam houd, hoe gezonder de geboorte zal zijn!