Een Idool voor iedereen -Stefanie Giesinger

Stefanie Giesinger is de winnares van het negende seizoen van Germany’s Next Topmodel. Na haar overwinning in GNTM breidde de 22-jarige haar Instagram-account uit en telt nu 3,3 miljoen fans op Instagram als rolmodel voor alle thema’s: Modellen, mode en lifestyle. Maar voor de mooie brunette is alles niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt, want een ernstige ziekte vergezelt haar.

Max Giesinger: Steffie’s broer, neef, oom of echtgenoot ?

De zanger en muzikant Max Giesinger bereikte in 2011 de finale van de casting- en muziekshow “The Voice of Germany” en zat dit jaar zelfs in de jury van “The Voice Kids”. Ondanks de vele releases van zijn liedjes, heeft de zanger nog geen echte succesvolle doorbraak gekend. Zijn composities zijn echter bekend in Duitsland.

Ten laatste na de release van de videoclip voor het lied “80 Millionen” van Max, waarin Stefanie Giesinger de hoofdrol vertolkt, stellen vele fans zich de vraag: Wat verbindt de muzikante en het model nu precies ? Het antwoord op deze vraag is: niets dan vriendschap. Het feit dat ze dezelfde naam hebben is louter toeval.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Stefanie in een videoclip?

Ja, je leest dat goed. Samen met Max Giesinger speelt het model een bijzondere rol in de videoclip voor zijn single 80 Million.

Heeft Stefanie Giesinger een vriendje?

Degenen die het mooie model al een tijdje volgen, weten het antwoord op deze vraag zeker al, want: Ja, Stefanie is al twee jaar bezet. De Britse YouTube-ster Marcus Butler (26) is de gelukkige man aan Steffie’s zijde. De twee succesvolle social media-sterren ontmoetten elkaar in 2016 op een Amfar-gala in Cannes, waar ook Katy Petty optrad. Dit leverde een interessant gesprek op, want ze zijn allebei grote fans van de popzangeres. Dansen en samen praten volgde. De twee hielden contact na het gala en werden al snel verliefd.

Als YouTuber filmt Marcus zijn halve leven, waaronder zijn vakantie met Stefanie in de Caraïben. Hier krijg je een heel privé kijkje in het gelukkige liefdesleven van de twee tortelduifjes.

https://www.youtube.com/watch?v=5g_pYCPMJtY

Levensbedreigende ziekte en haar laatste operatie

Het model lijdt sinds zijn geboorte aan het zogenaamde Kartagener-syndroom. Dit is een erfelijke ziekte. Organen zijn omgekeerd of gedraaid in het lichaam gerangschikt. Stefanie zelf omschrijft dit als “zwervende organen”. Stefanie’s levensverwachting is kort, maar tot nu toe heeft de vechtster het heel goed volgehouden. Op 13-jarige leeftijd kon Stefanie maar onnatuurlijk weinig eten, omdat haar maag zo extreem gedraaid was. Een levensgevaarlijke spoedoperatie volgde, die acht uur duurde. Sinds die dag is haar buik getooid met een tien centimeter lang litteken. In maart van dit jaar moest de Instagrammer ook een zware operatie ondergaan, maar ook deze procedure heeft ze met succes onder de knie gekregen.

Stefanie ontmoet Heidi Klumm

Op de jonge leeftijd van 17 jaar deed de 1,77 meter lange brunette in 2014 mee aan het negende seizoen van Germanys Next Topmodel. Uit meer dan 15.000 kandidaten werd Stefanie als een van de 70 geselecteerden uitgenodigd voor een casting in Berlijn. Daar ontmoette de middelbare scholier voor het eerst de jury, bestaande uit Heidi Klum, Wolfgang Joop en Thomas Hayo. In het begin zag Heidi Stefanie als een blijvend wankele kandidate, maar in de loop van het seizoen wist de 17-jarige ook topmodellenmoeder Heidi van haar verdiensten te overtuigen en veroverde uiteindelijk de eerste plaats in de finale.

Germany’s Next Topmodel: En dan wat?

Na het winnen van de titel “Germany’s Next Topmodel 2014” verscheen de toen 17-jarige op de cover van de Duitse Cosmopolitan en stond ze twee jaar onder contract bij het modellenbureau ONEeins van Günther Klum. Een klein gastoptreden in Matthias Schweighöfer’s film Der Nanny en de casting van de hoofdrol in de videoclip voor Max Giesinger’s single 80 Millionen volgden. Stefanie breidde haar Instagram-account uit en kreeg herhaaldelijk opdrachten voor grote merken als L’Oréal.

Idool van het jaar 2018

Stefanie is veel meer dan een gewoon model. Bovenal wordt zij gekenmerkt door haar natuurlijkheid en haar persoonlijkheid. Zij streeft ernaar van elke dag de beste in haar leven te maken en haar medemensen en fans te besmetten met haar joie de vivre. Deze en andere aspecten zorgden ervoor dat Stefanie dit jaar werd uitgeroepen tot About You Award Idool van het jaar.

Model, Instagrammer en actrice: “Asfalt Gorillas

Ja, je hoorde het goed, Stefanie moet echt een muiltalent zijn. Naast haar leven als model en Instagrammer, stort ze zich nu ook in het leven van een actrice. Sinds 30 augustus 2018 speelt zij de rol van Oxana in de film “Asphalt Gorillas” van Detlev Bruck. Het filmteam is dolblij met de nieuwkomer en zelf heeft ze er ook veel plezier in om in de huid van een ander te kruipen.

Instagram

De 22-jarige deelt haar leven met 3,3 miljoen abonnees op Instagram. Zij plaatst niet elke dag nieuwe berichten, maar alleen wanneer zij daar zin in heeft en er iets te melden valt. Dus deelt ze haar leven op een zeer aansprekende en eerlijke manier met haar fans en vrienden. Zij is een grote fan van fotografie en geeft eerlijk toe dat niet elke foto spontaan is, maar het is niet alleen haar werk maar ook haar hobby om voor de camera te staan en dus gebruikt zij graag haar vrije minuten om voor de lol foto’s te maken met haar vrienden, maar vooral met haar beste vriendin, en deze te delen met haar fan gemeenschap.

https://www.instagram.com/p/BlOPGB4nDy_/?hl=de&taken-by=stefaniegiesinger

Meer beïnvloeders voor u

Kijk dan eens op het Instagram-account van Stefanie’s vriendin Caro Daur. Omdat deze knappe blondine ook meer dan één talent heeft. Ze mag dan minstens een kop kleiner zijn dan Stefanie, maar ze is nog steeds een succesvol model en tegelijkertijd blogger, influencer, ondernemer en zakenvrouw. Laat je besmetten door Caro’s joie de vivre en pik er misschien een paar coole looks uit.

https://www.instagram.com/p/BnmWOjolCtN/?hl=de&taken-by=carodaur