Curvy Supermodel door Angelina Kirsch: Jury, kandidaten en finale 2018

Op 26 juli 2018 is het 3e seizoen van Curvy Supermodel van start gegaan op RTL 2. Gedurende 7 weken is de show te zien op tv op donderdag om 20.15 uur. In de 7 afleveringen moeten de meiden verschillende opdrachten onder de knie krijgen, zichzelf constant ontwikkelen en uiteindelijk de jury overtuigen van hun talent.Dit seizoen wordt spannender dan ooit tevoren, belooft RTL 2. Spannende uitdagingen en knotsgekke uitdagingen staan ons te wachten!

De jury heeft twee nieuwe en twee bekende gezichten

Ook dit jaar zullen de meisjes gesteund en aangemoedigd worden door een professionele en ervaren jury. De vierkoppige jury begeleidt alle deelnemers op hun weg en zal alles in het werk stellen om het beste uit hun protégés te halen. Aan het einde van elke aflevering zullen zij beslissen wie heeft kunnen overtuigen en voor wie de droom van de titel “Curvy Supermodel 2018” helaas voorbij is.

Curvy Model Angelina Kirsch

Voor de derde keer zit het Duitse rondborstige model Angelina Kirsch in de jury. Zij is zeer succesvol in Duitsland en internationaal en vertegenwoordigt merken als Zalando en H&M. Ze weet precies hoe de zaak werkt en wat er van de meisjes wordt verwacht. Tegelijkertijd kan Angelina zich ook in de plaats stellen van de jonge kandidaten en hen persoonlijk steunen.

https://www.instagram.com/p/BkuP46_HRKb/?hl=de&taken-by=angelina.kirsch

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Jan Kralitschka: Het herenmodel

Jan Kralitschka doet in 2018 voor het eerst mee. Hij werd bekend door het tv-programma “The Bachelor” in 2013, maar ook daarvoor stond hij al veel voor de camera, want hij is een professioneel model. Dankzij zijn ervaring, heeft hij de beste tips voor de meisjes voor de camera.

https://www.instagram.com/p/Bk4vROWhM3i/?hl=de&taken-by=jan_kralitschka

Jana Ina Zarella voor Power!

De tweede vrouw in de jury is Jana Ina Zarella. Ze is model, TV presentatrice en ontwerpster, een echt multi-talent. Dankzij haar veelzijdige carrière kan zij de deelnemers vanuit verschillende invalshoeken beoordelen, maar hen ook helpen om dingen uit te proberen. Ze zat vorig jaar al in Curvy Supermodels en was zo enthousiast over de ontwikkeling van de meisjes dat ze in 2018 zeker weer deel wilde uitmaken van de jury.

https://www.instagram.com/p/Bir9eKPFrEE/?hl=de&taken-by=janainazarrella

Oliver Tienken is coach, choreograaf en danser

Oliver Tienken vervolledigt dit jaar de jury. Als succesvol coach, choreograaf en danser, zal hij met de meisjes geweldige optredens instuderen. Van hem zullen ze leren hoe ze zich op de catwalk moeten bewegen en presenteren als een succesvol model. Oliver weet hoe hij het moet doen! Hij liep al op de catwalk met Naomi Campbell.

https://www.instagram.com/p/Bk0TG2fg2AQ/?hl=de&taken-by=olivertienken

Wat heeft het Curvy Supermodel 2018 in te brengen?

Charisma en zelfvertrouwen! Een zeer belangrijk onderwerp, want een curvy model moet mensen kunnen inspireren en in haar trein trekken. Zij moet zichzelf en haar lichaam met zelfvertrouwen en vooral met trots kunnen presenteren. Discipline en ambitie horen ook bij het werk. Het is vaak een zware baan en je moet het echt willen om aan de top te staan. Het is belangrijk om voor je dromen te vechten en aan jezelf te blijven werken en je te verbeteren. Het is een baan waarin je altijd op je best moet zijn om je klanten tevreden te houden, je moet kunnen omgaan met tegenslagen en je moet uithoudingsvermogen hebben. Maar een van de belangrijkste dingen voor een rond model is natuurlijk haar rondingen. Een mooi zandlopersilhouet en geen hongerhaken zijn gewild. Er is geen minimumgrootte en geen exacte afmetingen. Er is geen bovengrens voor deelnemers van 16 jaar en ouder. In 2016 was de oudste deelnemer 32 jaar.

De laatste afleveringen beslisten de grote kans

Meer dan 5.000 meisjes hebben zich dit jaar voor de show aangemeld. Op basis van de aanmeldingsfoto’s heeft de jury een voorselectie gemaakt en de meer dan 50 geselecteerde meisjes uitgenodigd voor de casting in Düsseldorf. De meisjes mochten hun eigen outfits samenstellen zonder enige richtlijnen, dus liepen sommigen in avondkleding en anderen in bikini over de catwalk. Als verrassing kregen de meisjes professionele make-up en haarstyling voor hun optreden. Daarna ging elk meisje afzonderlijk de catwalk op. Om door te gaan naar de volgende ronde, moesten de meisjes ten minste drie juryleden overtuigen. De meisjes die het haalden gingen meteen door naar ronde 2, waar ze zich moesten presenteren in een groepswandeling, met als moeilijkheid dat het tegelijkertijd een fotoshoot was. Uiteindelijk zijn Ines, Victoria, Tessa, Larissa, Tessa en Yolanda door naar de volgende ronde.

Bij de tweede gieting werden hetzelfde principe en dezelfde eisen als bij een model toegepast. Voordat de kandidaten de catwalk opkwamen, werd een door hen ingesproken boodschap afgespeeld waarin zij zichzelf voorstelden en vertelden wat hen had gevormd en hen daardoor tot een sterke, zelfbewuste vrouw had gemaakt. Ze voerden ook een ingestudeerde groepscatwalk uit in ronde 2.

In de volgende aflevering zullen de laatste potentiële modellen worden gekozen! Het is de laatste casting van dit seizoen en dan begint het pas echt! In de laatste casting kunnen we ontroerende verhalen verwachten van modellen die vertellen over de negatieve ervaringen met hun lichaam.

Hier vindt u meer video’s over de Curvys:

www.rtl2.de

Deze kandidaten zijn al door naar de volgende ronde

 • Viktoria (24) – student Bedrijfskunde uit Bremen
 • Tessa (22) – afgestudeerde in financiën in opleiding, Koblenz (metingen: 107-90-117)
 • Ines – afgestudeerde van de middelbare school in Keulen (metingen: 102-86-112)
 • Yolanda – stewardess uit Frankfurt (113-88-110)
 • Larissa – model aspirant van Grünberg (afmetingen: 98-83-111)
 • Vera – Studente uit Zürich (Maten: 94-72-114)
 • Alina – kinderverpleegster uit Düsseldorf (afmetingen: 110-80-110)
 • Natalia – Associate Editor uit Wenen
 • Pauline – studente uit Frankfurt (afmetingen: 100-81-101)
 • Sabrina – Fotograaf uit München
 • Schulamit – schoolmeisje uit Stuttgart (afmetingen: 100-77-100)

https://www.instagram.com/p/Bl_UI-fnXxi/?hl=de&taken-by=curvysupermodel

Hier vindt u meer informatie over de kandidaten:

www.rtl2.de/sendung/curvy-supermodel/

De laatste winnaars van Curvy Supermodels

Het eerste seizoen in 2016 werd gewonnen door de 23-jarige Celine Denefleh. Ze was aanwezig en leverde het hele seizoen. Over het geheel genomen had zij de grootste ontwikkeling van de deelnemers en bezorgde de jury kippenvel. De 23-jarige won een groot modellencontract bij Ted Linow’s Model Agency en werd het gezicht van een wintercampagne voor een bekend plus-size modelabel.

https://www.instagram.com/p/BmGSoxNj1wu/?hl=de&taken-by=celine_denefleh

In 2017 won Hanna Wilperath verrassend de titel. Zij was niet een van de favorieten, maar dat versterkte alleen maar haar vechtlust. De 24-jarige overtuigt met haar natuurlijkheid en haar motto: “De curve met het meeste sexappeal is je glimlach.

https://www.instagram.com/p/Bl_UDtxARN7/?hl=de&taken-by=hannawilperath

Dit jaar wacht de winnaar een cover en een contract als model

Dit jaar zal de winnaar van de show op de cover van het Duitse modetijdschrift “Joy” staan. Zij krijgt ook een modellencontract bij het gerenommeerde agentschap Pars Management van Peyman Amin.

[sv slug=”adsense-content”