Taylor Hill: Victoria’s Secret Angel presenteert huis en Chanel handtas uit haar garderobe

Hoe leeft een model en Instagram ster? Iedereen kent de mode van Victoria Secret en merken als Prada. Maar hier zien we alleen de beroepskleding van Taylor Hill. We willen laten zien wat er achter het catwalk gezicht zit. Wat draagt ze in haar privé-leven? Hoe ziet haar garderobe er hier uit?

Taylor’s huis

Taylor Hill heeft gewoond in de steden Arvada, Los Angeles en New York. Maar door al het reizen voor haar modellenwerk, is ze bijna nooit thuis.

Voor Taylor heeft het begrip “thuis” een hoge waarde. Misschien is dat ook de reden waarom er zo weinig bekend is over haar privé-leven. Terwijl andere Instagram-sterren rondleidingen door hun huis posten op Instagram en YouTube, houdt Taylor zich op de vlakte en geeft ze alleen via haar Instagram-verhalen of -posts een inkijkje in haar privédomein.

Onder de rubriek “Home” laat zij ons niettemin een kijkje nemen in haar rijk. Een belangrijke hoofdrolspeler: haar hond.

Kijk eens naar Taylor’s garderobe!

Modellen zijn altijd perfect gestyled voor de camera’s: haute couture van grote modehuizen. Maar hoe ziet Taylor’s mode stijl er privé uit? Welke juwelen verbergt ze? Hebben we het nog steeds over een garderobe of een hele kleedkamer? Hier vertellen we je alles over onze inzichten in haar garderobe.

De garderobe van Taylor Hill is vooral één ding: licht, uitnodigend en gezellig. Een paradijsje om elke morgen in je eigen kleerkast te gaan winkelen. Mooie details, alles gehouden in eenvoudige, lichte tinten. Een groot raam biedt een mooi uitzicht over de straten. Perfect om direct te kijken of het toch de regenjas moet zijn!

Een klein paradijs van welzijn

Als je binnenkomt, word je begroet door een groot rond Vogue tapijt. Taylor kan het zich gemakkelijk maken op haar kleine grijze sofa – en als Taylor het zichzelf niet gemakkelijk maakt, doet haar kleine hond dat wel. Een schattig hoogtepunt is zeker het kleine witte bontkrukje, dat dienst doet als tafeltje voor drankjes of tijdschriften.

Wij zijn het ermee eens: Taylor heeft niet alleen een goede smaak op het gebied van mode, maar ook op het gebied van interieurdesign!

Zwart-wit foto’s op het dressoir tonen Taylor’s aandacht voor detail. Een stapel boeken in de kleedkamer – geen verrassing met een boekenwurm als Taylor! We vragen ons af welk boek ze nu aan het lezen is. Is het een Game of Thrones volume?

Taylor’s mode: een droom in alle kleuren

Aan de linkerkant zien we talrijke jasjes, truien en bloezen. Taylors garderobe is zeker niet eentonig. Een jas met luipaardmotief is het eerste wat ons opvalt. Stapels jeans liggen bij de ingang, klaar in een kleine kast – heel praktisch.

Terwijl andere beroemdheden hele schoenenkamers hebben, zet Taylor haar schoenen op planken boven haar dressoir: van sneakers tot hoge hakken. Een goede tip voor alle schoenenliefhebbers die hun schoenen altijd in het zicht willen hebben.

In tegenstelling tot haar schoenen, zijn Taylor’s handtassen verborgen. Als je omhoog kijkt, vind je Taylors tassenverzameling. Van klassiek zwart tot knalroze, het is er allemaal! Accessoires zoals talrijke hoeden vindt u in de ruime laden van de commode.

Taylor’s favorieten

Ze heeft ook bijpassende schoenen bij het leo-jack, wat voor ons een echte blikvanger was. De schoenen zijn ideaal voor haar: misschien een beetje ongewoon, maar stijlvol en individueel. Ze kunnen met alles gecombineerd worden.

Een ontwerper die een ereplaats verdient in Taylor’s garderobe is Alexander Wang. Een kort leren jurkje van hem is een van haar favorieten. Het is een allrounder en altijd een goede keuze als ze niet weet wat ze moet dragen.Voor de koude maanden heeft de Instagram-ster altijd haar zwarte lange jas bij de hand. Het model heeft een grote liefde voor haar kleine pastelblauwe Chanel handtas. Naast haar hond, is het de tweede grote liefde van haar leven.

De allrounder: zonnebrillen

Hoe maak je de perfecte look af? Met zonnebril, natuurlijk! Een absoluut favoriete accessoire! Bewaar ze goed beschermd in de commode en ze verdienen hun eigen lade, want verschillende looks maken natuurlijk verschillende accenten.

Het model heeft een grote liefde voor haar kleine pastelblauwe Chanel handtas. Naast haar hond, is het de tweede grote liefde van haar leven.

Victoria Secret? Niet alleen op de catwalk!

Als je dacht dat de engel alleen Victoria Secret op de catwalk zou dragen, had je het mis. Een andere favoriet is een vintage kimono met een effen bloemenpatroon. Een van de mooiste juwelen gemaakt van 100% zijde. Een stuk dat ze lang zal bewaren en dat haar altijd zal herinneren aan haar Victoria Secret-carrière.