Elvislamoureux in een interview: Over emigreren & muziekvideo van Apache 207

Elvislamoureux interview – Elvis is een paar maanden geleden naar Spanje geëmigreerd en neemt zijn community op TikTok en Instagram mee in zijn spannende leven in Alicante. Maar waarom emigreerde hij eigenlijk? In feite kreeg hij het idee tijdens de lockdown in Duitsland uit verveling. Op zijn sociale mediakanalen deelt hij zijn ervaringen, maar ook tips en trucs voor het leven in Spanje. Ontdek hier meer over Elvis en zijn leven!

Emigreren uit verveling? Waarom niet?

In het interview met ons magazine praten we met Elvis over zijn leven, en specifiek over zijn leven in Spanje. Een paar maanden geleden emigreerde hij naar Spanje en natuurlijk vroegen we ons af waarom? Elvis vertelt ons over zijn redenen om te emigreren en waarom hij voor Spanje koos. Ook vertelt hij over een hotspot die we zeker moeten bezoeken en tips voor mensen die ook weg willen. Naast het hele emigratiethema nam Elvis deel aan de videoclip van Apache 207 en sprak hij over zijn ervaringen. Last but not least gingen we terug naar het begin van zijn social media carrière en vroegen hem wat hem inspireerde om zijn leven publiekelijk te delen op sociale platforms. Ontdek dit en meer in dit interview!

“Het was als een teken voor mij om het te doen”.

FIV: Hallo beste Elvis, hartelijk dank dat je vandaag de tijd hebt genomen voor dit interview. Laten we beginnen met de eerste vraag! Voor degenen die je nog niet kennen, je bent geëmigreerd naar Spanje. Wat waren je redenen voor deze stap?

Elvis: Ik hou van reizen en ben verschillende keren naar Spanje op vakantie geweest. Ik heb altijd veel van Spanje gehouden. Tijdens de lockdown in Duitsland verveelde ik me en ging op YouTube. Een documentaire over emigranten in Spanje werd me voorgesteld. Ik was zo gefascineerd door deze documentaire en het was al duidelijk dat ik het zeker wilde doen. Het was als een teken voor mij om het te doen.

Photo: instagram.com/elvislamoureux

Spanje? Klimaat, landschap, mensen en zee

FIV: Wat fijn dat de afsluiting zich min of meer heeft ontwikkeld tot iets positiefs voor jou! Waarom Spanje precies? Wat vind je persoonlijk zo leuk aan Spanje?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Elvis: Het klimaat, het landschap, de mensen en vooral de zee. Ik zwem zo graag en ging minstens 2x per week zwemmen in Duitsland.

Geniet van het leven en schakel een versnelling lager

FIV: Zeker begrijpelijke redenen! Nu woon je er al een tijdje. Wat heb je tot nu toe geleerd van het leven in Spanje?

Elvis: Ik heb van de mensen hier geleerd om van het leven te genieten en het wat rustiger aan te doen en dat de kleine dingen in het leven je veel gelukkiger maken.

Elvis onthult hotspots & plaatsen in Spanje

FIV: Dat klinkt heel inspirerend. Kunt u ons vertellen over hotspots of plaatsen in Spanje die iedereen zou moeten bezoeken?

Elvis: Ik woon in Alicante en ben een grote fan van de Costa Blanca. Mijn favoriete hotspot is de prachtige stad Calpe. Daar staat het gebouw “La Muralla Roja”, ontworpen door de Spaanse architect Ricardo Bofill. Het is gewoon zo mooi en je hebt zo’n geweldig uitzicht op de zee.

Photo: instagram.com/elvislamoureux

Motto: “Maak elke dag herinneringen

Wow! Heeft u nog tips voor onze lezers die ook overwegen te emigreren?

Elvis: Veel mensen schrijven in mijn commentaren dat ze niet durven of bang zijn dat het niet lukt. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden als ze willen emigreren. Je doet zoveel levenservaring op en je kunt uit je comfortzone stappen en nieuwe dingen leren, zoals een nieuwe taal. Het hoeft niet voor altijd te zijn, of het nu voor 1 jaar is of langer, niemand kan de tijd en de ervaring wegnemen. Je kunt altijd terug naar Duitsland en je hebt niets te verliezen. Mijn motto is: Maak elke dag herinneringen.

Bucketlist bestemmingen: naast Spanje, Amerika

FIV: Je zei al dat je graag reist. Heb je naast Spanje nog een andere bestemming op je bucketlist staan?

Elvis: Ik ben nog nooit in Amerika geweest. Als klein kind was ik al gefascineerd door alle Amerikaanse series en wilde ik dit land graag zelf zien en ervaren.

Videoclip Apache 207 x Elvis Lamo

FIV: Naast het emigreren zat je in de videoclip voor Apache207. Wilt u uw ervaring samenvatten?

Het was zo’n gave dag en opname. De crew van Apache207 was mega aardig en ik was verbaasd over de sfeer op de set. Het voelde alsof je jarenlang met iedereen bevriend zou zijn, de sfeer was heel gemoedelijk en voor Apache207 zelf is hij heel sympathiek en een correcte kerel die down to earth bleef. Ik ben een Apache207-fan en houd veel van zijn muziek en ik moet zeggen dat ik van één of twee mensen die ik zo gevierd heb en persoonlijk heb kunnen ontmoeten, teleurgesteld ben. Met Apache207 was het compleet het tegenovergestelde. Mijn hoogtepunt van de dag was dat we ‘s avonds samen met de bemanning pizza aten.

Photo: instagram.com/elvislamoureux

Zingen of een instrument bespelen? Ik wou dat…

FIV: Dat klinkt als een geweldige dag en shoot! Ben je misschien ook muzikaal en zing of speel je een instrument?

Ik wou dat ik talent had om te zingen. Helaas kan ik niet zingen of een instrument bespelen. Maar als ik ooit de tijd vind, zou ik graag gitaar en elektrische gitaar willen leren spelen.

“Wil graag andere mensen aanmoedigen vandaag”

FIV: Het is immers nooit te laat om iets nieuws te leren. Last but not least, willen we het hebben over je social media carrière. Wat heeft je geïnspireerd om je leven te delen op sociale media in het algemeen?

Elvis: Toen ik op school zat, was ik helaas niet zo populair en had ik nooit veel vrienden en bracht ik mijn vrije tijd door op internet met gokken en sociale media. Ik had er toen ook geen vertrouwen in. Door op verschillende platforms te chatten en met veel mensen online te communiceren, kreeg ik meer zelfvertrouwen en op een gegeven moment gebeurde het dat ik de eerste berichten op sociale media begon te delen. Ik had nooit verwacht dat mijn gemeenschap zo groot zou worden. Daar ben ik zo dankbaar voor en vandaag wil ik andere mensen bemoedigen met mijn video’s.

FIV: Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen voor dit interview. Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst!

Photo: instagram.com/elvislamoureux

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Elvis leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Enyadres in een interview: Muziek is haar leven

Dansen, zingen, muziek. Dat is Enya’s leven. Ze is content creator op Instagram en TikTok en produceert veel dance content. Uitdagingen, haar eigen choreografieën en danscollabs met onder meer Thekrizzl en Julien Bam. Af en toe brengt Enya ook een single uit. Dit begon in 2017 op 18-jarige leeftijd toen ze haar eerste nummer “Mädchen” uitbracht. Dit werd gevolgd door het tweede nummer “Fliegen lernen” en het album “Standard” in 2020. Tot slot bracht ze in november van dit jaar de single “Pokemon” uit. In dit interview praat Enya met ons blad over muziek. Want muziek speelt een zeer grote rol in haar leven. Of het nu dansen of zingen is. Muziek hoort er gewoon bij. Maar hoe begon haar carrière? Dat is precies waar we mee begonnen en vroegen haar hoe ze haar passie voor dansen ontdekte. We vroegen haar ook welk soort TikTok ze leuker vindt. Ook praat ze met ons over de productie van een TikTok en het proces erachter. Verder deelt ze tips voor dansbeginners en vroegen we haar welke van haar singles ze het leukst vindt. Ontdek dit en meer in dit interview!

Photo: Melissa Stemmer

Carmushka interview: Leven als moeder, zakenvrouw, content creator & auteur

Carmen is een van de populairste content creators in Duitsland. Elke dag deelt ze haar dagelijks leven en alles wat daarbij hoort met haar één miljoen volgers op Instagram. Ze is niet alleen een content creator, maar ook een succesvolle zakenvrouw. Twee jaar geleden zijn zij en haar man bevallen van hun dochter. Naast dit alles is ze ook auteur en heeft ze haar boek “Mijn hoofd, een universum” uitgegeven, dat ze zelf ook als luisterboek heeft opgenomen. In dit interview praat Carmen met ons over haar leven als moeder, content creator, zakenvrouw en auteur. Een kind betekent vaak wat veranderingen in het leven. Daarom vroegen we Carmen om tips voor aanstaande moeders die bang zijn voor verandering. Ze vertelt ook in welke winkels ze het liefst kleding voor haar dochter koopt en wat er zeker in haar handtas moet zitten als ze met een klein gezin op stap gaat. Een paar jaar geleden richtte ze haar modemerk “Oh April” op, wat voor haar een droom is die uitkomt. Ze vatte haar ervaringen voor ons samen en richtte haar eigen merk op. We spraken ook over haar boek en ze gaf ons een voorproefje van wat we de komende maanden kunnen verwachten.

Photo: Lena Hogekamp

Interview met Trixigiese: Ballerina, Content Creator & Model

Trixi verwierf haar bekendheid door haar deelname aan het 13e seizoen van“Germany’s next Topmodel” en is nu succesvol als model en content creator op Instagram en TikTok. De 23-jarige Berlijnse houdt van mode. Maar dat is niet haar enige passie. Ze verhuisde alleen naar Parijs op 17-jarige leeftijd voor ballet, maar dat was ook niet haar enige verhuizing. Ze houdt ervan nieuwe dingen en plaatsen te ontdekken en kan er geen genoeg van krijgen. We praten met Trixi over haar passies mode, ballet en sociale media. Door haar baan werkt ze veel samen met haar vriend. Vaak kan dit leiden tot problemen in relaties. Daarom vroegen we haar om tips over hoe een relatie desondanks kan werken. Natuurlijk spraken we ook met haar over haar deelname aan GNTM. Zij deelt met ons haar ervaringen en hoe haar leven is veranderd na GNTM. Waar ze heeft gewoond, hoe het voor haar was om op jonge leeftijd alleen naar een vreemde stad te verhuizen en nog veel meer vindt u hier in dit interview!

Photo: instagram.com/@samyneo

Interview met Vanessalealia: Over GNTM, Social Media & Mode

Vanessa is een succesvol model en content creator sinds haar deelname aan“Germany’s next Topmodel” dit jaar. Op haar social media kanalen kun je zowel model als beauty en fashion content vinden. Hauls, inspiratie, producttests en plezier staan op haar agenda. De 20-jarige valt vooral op met haar turquoise haar. Ze kreeg het tijdens de make-over bij GNTM en vond het zo mooi dat ze haar haar nu nog steeds zo draagt. Hoe ze ervoor zorgt en hoe haar leven na GNTM is veranderd, kom je te weten in dit interview. We praten met haar over haar ervaringen, hoe de opnamedagen zijn en hoe haar leven is veranderd na haar deelname. Haar turquoise haar is haar handelsmerk. Daarom vertelt ze ons hoe ze het verzorgt en hoe ze haar franjes stylet. Daarbij vertelt ze ons haar tips voor de perfecte fringelook. Naast modellenwerk is mode ook een groot onderwerp op haar social media kanalen. Daarom vroegen we haar, als ze haar outfits maar in één winkel kon kopen, welke dat dan zou zijn. En wat mag er niet ontbreken aan outfits? Accessoires! Dat vindt u allemaal hier in dit interview!

Photo: instagram.com/vanessalealia

Interview met Thekrizzl: Hoortoestelakoestiek & dansen op sociale media

Krizzl houdt vooral van één ding: dansen! Ze is content creator op TikTok en Instagram en deelt daar danscontent. Vooral haar eigen choreografieën, dansuitdagingen, danssamenwerkingen, zoals met Ivana Santacruz of Ave, en tutorials zijn te vinden op de social media kanalen van Krizzl. Maar dat is niet alles. Ze deelt ook graag beauty, hauls en DIY-projecten met haar gemeenschap. In dit interview praat Krizzl met ons over haar huwelijk. Om precies te zijn over haar trouwjurk, want die heeft ze zelf gemaakt! Ze vertelt ook over haar reis naar de danswereld. Door het dansen ontmoette ze ook haar man. Wij vroegen haar op welke muziek zij het liefst beweegt en hoe men zich als buitenstaander een danssamenwerking kan voorstellen. Krizzl staat duidelijk bekend om haar mooie rode haar en haar positieve aard. Daarom vroegen we haar welke producten ze het liefst gebruikt in haar haarroutine. Ze geeft ons ook tips om je eigen mindset positiever te maken. Dit en nog veel meer komt u te weten in dit interview!

Photo: Lilly Johnson

Interview met Emirabdc: Schoonheid & Huidverzorging – Alles voor een mooie en gezonde huid

Op de social media kanalen van Emira kun je alles vinden over beauty en huidverzorging. Ze voorziet haar community op TikTok, Instagram en YouTube regelmatig van tips voor een gezonde en mooie huid, maar ook make-up tips, ontmaskert mythes en test verschillende producten. Een onzuivere huid leidt al snel tot frustratie en weinig zelfvertrouwen en dat is precies waar Emira wil helpen. Zij weet uit eigen ervaring wat een onzuivere huid met je doet en wil een veilige ruimte bieden voor wie dat nodig heeft. In een interview met ons magazine vertelde Emira ons over haar reis in de wereld van schoonheid en huidverzorging en wat haar inspireert om deze inhoud regelmatig te produceren. Zij deelde met u drie eenvoudige tips voor een mooie en gezonde huid die geschikt zijn voor alle huidtypes. Ze vertelde ons ook over haar drie must-haves op het gebied van make-up en een typische winkelervaring bij de drogist. Met haar ervaring en met de hulp van haar baan kon ze kennis opdoen en haar eigen producten creëren. Lees hier meer!

Photo: instagram.com/emirabdc

Millanefriesen interview: Over reizen & eigen collectie met About You

Het kleine stadsmeisje begon met sociale media voor de lol. Ze heeft nu 5,8 miljoen volgers. Ze staat bekend om haar outfitinspiraties, die ze publiceert in de vorm van reels en TikToks. Ze is nooit in een slechte bui! Ze straalt positiviteit uit en wil haar gemeenschap inspireren om in zichzelf te geloven. Op haar social media kanalen vind je beauty, fashion en heel veel pasta! In dit interview spraken we met Millane over reizen, must-haves en mode. Door haar werk reist ze veel en heeft ze veel van de wereld gezien. Daarom vroegen we haar wat haar favoriete reisbestemming tot nu toe is geweest en of ze nog hotspots kan noemen. Ze onthult ook haar must-haves op reis. Ze reist niet alleen veel vanwege haar werk, ze heeft ook alleen gereisd en deelt tips voor jou die ook graag alleen zou willen reizen maar het niet durft. Ze lanceerde ook haar eerste collectie bij About You en gaf ons inzicht in het proces achter het creëren van een collectie. Naast mode vertelt ze ons waar ze graag haar kleding koopt en waar ze haar inspiratie voor outfits vandaan haalt. Ontdek dit en meer hier!

Photo: instagram.com/majafelina

Adorable_caro interview: Over het dagelijks leven van een content creator & Ninety-9

Caro is content creator op Instagram en TikTok. Op haar social media kanalen neemt ze je mee in haar dagelijks leven, waar het draait om lifestyle, mode, sport, reizen en vooral esthetische content. Mode in het bijzonder is Caro’s passie. Daarom deelt ze fashion inspo en hauls met haar gemeenschap. Vanuit deze passie vond ze haar roeping, want samen met haar vader richtte ze het modemerk “Ninety-9” op, waar je accessoires, badmode, loungewear en ook avondkleding kunt kopen. In dit interview vertelt Caro ons over de oprichting van haar eigen merk “Ninety-9” en de achtergrond ervan. Ze vertelt ons onder andere over haar persoonlijke favoriete stukje van haar eigen merk en haar persoonlijke grootste succes in haar social media carrière. Tassen zijn als het ware Caro’s hobby, dus vroegen we haar welke tas nog ontbreekt in haar collectie. Ze vertelt ook hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Want met social media, Ninety-9, haar podcast met Sonny Loops en vele andere projecten is haar dagelijks leven vol. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt en onder één hoedje speelt, onthult ze hier in dit interview.

Photo: instagram.com/adorablecaro

Interview met Donnaromina: Over mode en haar eigen merk “high by honey”.

Romina is content creator op Instagram en deelt haar passie voor mode met haar community. Outfits, inspiraties, hauls en veel plezier vind je op haar sociale mediakanalen. Haar passie is haar roeping geworden, dus nog niet zo lang geleden heeft ze haar eigen modemerk “high by honey” opgericht. Je vindt er alles van zonnebrillen tot jassen en broeken. In het interview met Romina vertelt ze over de achtergrond van haar merk “high by honey”, wat haar inspireerde om het op te richten en hoe ze omging met angsten tijdens het oprichtingsproces. Daarmee laat ze zien dat steun en hulp krijgen helemaal niet erg is. Terwijl mode haar sociale mediakanalen overneemt, deelt ze waar ze het liefst haar kleding koopt en welke accessoire ze niet kan missen. Ze is onlangs verhuisd naar een nieuw huis met haar partner en wat mag er niet ontbreken? Deco! Zo vertelt ze ons over haar favoriete decoratiewinkels en welke kamer ze het mooist vindt. Het wordt romantisch!

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en is dit jaar afgestudeerd aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteerwerk en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ook vertelt ze in welke serie ze graag zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals en surfen

In het interview met Anna vertelt ze ons over haar passie voor festivals, want ook zij profiteert graag van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt en wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland!

Photo: Ralf Besier

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__