GNTM – Succesvol, zelfs zonder Heidi

Ongeveer 20.000 jonge meisjes melden zich elk jaar aan voor GNTM. Vanaf dat moment, zoekt de jury ze uit. Wie zou de beste kansen hebben in de mode-industrie? Wie vervult de taken het best? Wie maakt de sterkste ontwikkeling door? Op basis van deze criteria beslist de jury wie in de casting blijft en wie moet vertrekken. Maar dat betekent niet dat de gemiddelde 2,38 miljoen kijkers dezelfde mening hoeven te zijn toegedaan.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

GNTM – Onafhankelijk en succesvol

Er zijn talloze kandidaten die succesvol zijn geworden in de casting show, zelfs zonder de eerste plaats te bereiken. Of het nu iemand anders was die het talent in de GNTM-deelneemster zag of dat zij zich zelf omhoog heeft gevochten, er zijn verschillende voorbeelden. Hier is een lijst van de 10 beroemdste ex-deelnemers, de winnaars niet meegerekend.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Sarina Nowak

Sarina Nowak had zich op slechts 15-jarige leeftijd kandidaat gesteld voor Duitslands volgende Topmodel. In 2009 werd ze zesde in de catingshow. Daarna wilde ze verder werken als model en succesvol worden. Zij werd echter altijd onder druk gezet dat zij harder moest werken om haar modellenmaten te behouden, zodat zij een kans zou maken in de modellenwereld. Intussen is Sarina Nowak een zeer succesvol curvy model dat over de hele wereld gevraagd wordt en zich prettig voelt in haar lichaam. Ze is niet bang om trots haar mooie rondingen te tonen.

  • Sarina Nowak: van doorsnee model tot succesvol curvy model

Rebecca Mir

In 2011 werd Rebecca tweede in Heidi’s casting show. Vandaag is zij toch veel bekender dan de winnares Jana Beller. Ze is nu niet alleen een model, maar ook een succesvol presentatrice. De 26-jarige presenteert onder andere de Prosieben magazine taff. Uiteindelijk hebben haar zelfverzekerde uitstraling en ambitie haar naar succes geleid. Rebecca is nu getrouwd met de danser Massimo Sinato. Rebecca Mir Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZEk8GZhPWP/

Jüli Mery

De mooie brunette moest destijds het seizoen verlaten omdat Heidi vond dat ze niet genoeg zelfvertrouwen had. Jüli bewijst met haar carrière precies het tegendeel. Zij is een zeer gewild model dat onder contract staat bij het agentschap PMA Models. Voor de 20-jarige gaat het ook bergopwaarts met de sociale media. Jüli Mery Instagram.

Anh Phuong

Anh valt toen al op tijdens het 12e seizoen van GNTM. In die tijd stond de 27-jarige bekend om haar goedgehumeurde manier van doen en haar positieve charisma. Nu is ze een succesvolle influencer met inmiddels 345000 abonnees. Anh voorziet haar fans van dagelijkse fragmenten uit haar gevarieerde leven. Anh Phuong Instagram.

https://www.instagram.com/p/BoKJXnaFi58/

Elena Carrière

Elena was toen al de runner-up en vandaag is Elena nog steeds zeer succesvol in de modewereld. Ze staat nu onder contract bij een internationaal modellenbureau genaamd “Metropolitan”. Ze krijgt verschillende internationale werkaanbiedingen en is erg in trek. Ze is ook een van de top drie influencers in de categorie “Lifestyle”. Ze is daar met Sofia Tsakiridou en de Youtuber Lisa-Marie Schiffner. Op Instagram heeft de 22-jarige nu 475.000 volgers die gepassioneerd zijn over haar leven. Elena Carrière Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpIKP-Dgaiv/

Anna Maria Damm

Anna Maria werd 5de in de casting show GNTM. Vandaag is ze een van de meest succesvolle influencers. Ze heeft 1,3 miljoen abonnees op Instagram en is een veelgevraagd model en Youtuber. Intussen is ze ook moeder en stelt ze altijd trots haar dochter Eliana voor. Anna Maria Damm Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpUtHKdCcDw/

Abigail Odoom

Abigail was al succesvol op YouTube voordat ze deelnam aan GNTM. Ze heeft meer dan 200.000 volgers en maakt video’s over haar levensstijl, beauty en mode. Ze gaf talloze goede optredens bij GNTM en maakte vaak indruk op Heidi. Uiteindelijk was het helaas niet genoeg en moest Abigail de casting show verlaten. Abigail Odoom Instagram.

Lara Helmer

Lara Helmer moest Duitsland’s volgende Topmodel kort voor het bereiken van de finale verlaten. Maar dat betekende niet dat haar grote droom om model te worden voorbij was. Integendeel, Lara is een zeer gewild model. Ze heeft verschillende catwalkklussen achter de rug, staat op de cover van Harper’s Bazaar en staat op het punt mee te lopen in de Victoria Secret Show. Dit is niet het einde van haar carrière. Ze is goed op weg om nog meer succes te pakken. Lara Helmer Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpdM75Wh7ox/

Carina Zavline

Carina heeft zich tijdens haar deelname aan GNTM door één ding in het bijzonder onderscheiden en dat is haar ambitie. Tijdens haar tijd bij GNTM, gaf Carina altijd alles, wat er ook gebeurde. Maar uiteindelijk was het niet genoeg voor de finale. Ze heeft een trotse 248.000 volgers op Instagram, die ze regelmatig bijwerkt met haar nieuwste foto’s. Carina Zavline Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bl0q0TYHVYE/

Greta Faeser

Greta Faeser gold lange tijd als favoriet, tot zij uiteindelijk de casting-show vroegtijdig verliet uit verlangen naar haar vriend. Dit heeft echter geen domper gezet op haar carrière. Greta Faeser staat momenteel onder contract bij MGM Models en krijgt diverse catwalk jobs. Maar ze is niet alleen interessant voor de modellenwereld, want ze heeft 226.000 volgers op Instagram. Greta Faeser Instagram.

https://www.instagram.com/p/BleAXnbnHng/

Deze voorbeelden tonen duidelijk aan dat een exit bij de GNTM niet het einde van de loopbaan hoeft te betekenen. Sommige deelnemers hebben zelfs een grotere carrière opgebouwd dan de eigenlijke winnaars van het desbetreffende seizoen. Wil je meer weten over de meest succesvolle deelnemers? Lees dan onze artikelen over de afzonderlijke personen.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020