Germany’s next Topmodel Live streams: GNTM Volledige afleveringen

We kunnen niet wachten! Binnenkort is er weer een seizoen van Germanys next Topmodel. Sinds Heidi Klum in de zomer van 2018 op Instagram opriep tot sollicitaties met de hashtag #Ichbingntm2019, werd er volop gespeculeerd. Wie zal er in het nieuwe seizoen in de jury zitten? Welke kandidaten hebben het gehaald en zullen er zijn? Natuurlijk, als het officieel begint, wil je er niets van missen. Maar niet iedereen heeft thuis een televisie of een tv-aansluiting. Om kort voor de uitzenddatum niet in paniek te raken en wanhopig op zoek te gaan naar een geschikte livestream, hebben wij een lijst met livestreams voor u samengesteld, waar u zonder aarzelen uw favoriete serie kunt bekijken.

Nu nieuw op FIV: GNTM 2020 – Alle afleveringen & deelnemers

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020

De beste livestreams voor Duitslands volgende Topmodel

De volgende livestreams zijn uitstekend geschikt om het tv-programma van de zender ProSieben te volgen. In ruil daarvoor moeten de gebruikers gemiddeld ongeveer 7 euro per maand betalen. Er is ook een eigen livestream van ProSieben, die u gratis kunt gebruiken na het invoeren van uw e-mailadres, geboortedatum en naam.

https://www.instagram.com/p/BsVCEtxgCPP/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

1.TV speelfilm

De TV Spielfilm-app heeft het voordeel dat u de functies 30 dagen lang gratis kunt uitproberen. Zodra deze periode voorbij is, moet u 10 euro per maand betalen om de premiumkanalen te kunnen gebruiken. Het voordeel van deze app is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen kosten. Er zijn 50 kanalen op TV Spielfilm die gratis zijn.

2. ProSieben Livestream

ProSieben zelf biedt ook een gratis livestream aan via welke u uw favoriete programma meestal zonder problemen kunt volgen. Registratie met een e-mailadres, naam en geboortedatum is echter vereist voor deze livestream. Met deze account kunt u dan niet alleen naar ProSieben kijken, maar ook naar andere zenders, waaronder Sat. 1.

3. zattoo

Met een premiumpakket bij Zattoo voor €9,99 per maand heb je niet alleen de mogelijkheid om naar 106 tv-zenders te kijken, waaronder Pro7 en RTL, je profiteert ook van het feit dat er geen reclame wordt weergegeven wanneer je van zender wisselt en je krijgt de eerste 30 dagen gratis. Als u er zeker van wilt zijn dat alles werkt en ook geïnteresseerd bent in andere kanalen, is Zattoo de juiste keuze.

4. waipu.tv

Waipu.tv is een goedkopere optie voor slechts €4,99 per maand. Hier kunt u 89 tv-zenders bekijken en bovendien profiteren van een opnamegeheugen van 25 uur. Als u uw belangstelling voor het tv-programma verliest, kunt u uw contract elke maand opzeggen. Zo bent u niet lang gebonden en kunt u toch een geweldig tv-programma meemaken.

5. magenta TV app

De Magenta TV-app biedt 75 tv-zenders voor €7,95. Als u al het Magenta Zuhause TV-tarief hebt, betaalt u slechts 4,95 euro extra per maand. Of u nu uw favoriete series wilt kijken op uw smartphone, pc of tablet, met de Magenta TV app bent u op elke situatie voorbereid.

Er zijn vele andere legale live streams die u kunt gebruiken om Germanys next Topmodel te bekijken. Hier is een selectie van gratis apps en apps met een goede prijs-prestatieverhouding. We kijken uit naar een spannend Duits Topmodel-seizoen. We houden u op de hoogte van het spannendste nieuws van elke aflevering. Mocht je tussendoor een aflevering missen, dat is geen probleem, we houden je op de hoogte!

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020