Miss Duitsland? Het kamp, de kandidaten en de winnaars – TV Interview

Het nieuwe seizoen van Germany’s Next Topmodel is begonnen! Hier worden de nieuwe reclame iconen van Heidi Klum ontdekt. In het verleden was er de Miss Duitsland wedstrijd. Miss Duitsland? Op dit moment vindt het weer plaats, de verkiezing voor Miss Duitsland! Maar bijna niemand kent de namen of kunt u zich één van de winnaressen van de Miss Duitsland verkiezing herinneren? Dat is precies waar we het vandaag over hebben: we nemen een kijkje in de wereld van de Miss Duitsland verkiezing met alle details en de belangrijkste vragen en antwoorden over de vereisten, het stemmen en, natuurlijk, alle winnaars.

Alles over Miss Duitsland: Vereisten, aanmelding voor de finale

Vandaag waren Nikeata Thomson, succesvol op tv en ook als coach bij Germanys Next Topmodel, en Stephan Czaja, modellenbureau-eigenaar van een van de opkomende agentschappen CM Models, samen te zien op Sat1. Spannend, want op de een of andere manier krijg je niet veel mee van de verkiezingen! Reden genoeg om eens te kijken wat je moet weten over de Missverkiezing. Hier vindt u de reportage in de Sat1 Mediathek: Steentijd Relikwie of Carrière Stepping Stone? Miss Duitsland.

De nieuwe Miss Duitsland 2019 wordt zaterdagavond gekozen. In de tv-reportage vertelt Nikeata Thompson, die momenteel de huidige Miss Duitsland coacht, over de huidige finalisten. 16 kandidaten bereiden zich nu voor op de grote show. Er worden ook een paar beroemdheden verwacht, evenals Sarah Lombardi. In het TV interview zaten ze allemaal nog onder de palmbomen, zich klaarmakend voor de grote finale in het tropisch warme weer. Van persoonlijke gesprekken met de coaches tot catwalk training.

Catwalk coaching met Nikeata Thomson

De deelnemers zijn gemiddeld in de 20. Velen hebben al enige ervaring als model, maar sommigen zijn helemaal nieuw in de wereld, dit jaar zijn er bijvoorbeeld een politieagente en een boerin, zoals Soraya:

Dit zijn de foto’s van Kamp 2019 – Best Of

Vragen en antwoorden over de Miss Duitsland verkiezing

Velen zouden zich graag kandidaat stellen voor de Miss Duitsland verkiezing, hun geluk beproeven en misschien zelfs de finale halen. Maar wat zijn de vereisten voor de aanvraag? Vandaag lossen we de meest gestelde vragen op en geven we antwoord op wat u moet weten over de concurrentie!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Hoe lang bestaat de Miss Duitsland verkiezing al?

De Miss Duitsland verkiezing bestaat al heel lang, sinds 1927. Er zijn vele Miss evenementen, “Miss Duitsland” is slechts een van de vele, maar de meest bekende in Duitsland. Sponsors staan achter Miss Duitsland, zij financieren het hele evenement, de casting, de reizen en natuurlijk de planning voor alle data. Daarom vinden alle evenementen en natuurlijk de finale altijd plaats op de locaties van de sponsors. De Miss Duitsland verkiezing is een groot PR evenement. De meeste roddelbladen berichten over de gebeurtenis.

Is er een leeftijdsgrens?

Ja, in feite is er één vereiste: je mag maximaal 28 jaar oud zijn bij de Miss Duitsland verkiezing. Daarna ben je helaas te oud! Dus als je ooit je geluk wilt beproeven, moet je dat zeker doen voordat je 29 wordt.

Is er ook een Mister Duitsland verkiezing?

Er is ook een wedstrijd voor mannen, de Mister Germany verkiezing van dezelfde organisator. Hier ziet u de kandidaten van dit jaar:

Hoe succesvol ben je als Miss Duitsland?

Is het voor de deelneemsters de moeite waard, kunnen zij echt geld verdienen met de titel van “Miss Duitsland”? Dit is precies wat marketingdeskundige Stephan Czaja van het Sat1-team in het TV-interview werd gevraagd. Hij antwoordde dat u als winnaar één jaar de tijd zou hebben om alle mogelijkheden te benutten. Hij zegt verder dat wie het netwerk slim gebruikt zeker een bescheiden mate van welvaart kan bereiken binnen de 12 maanden dat hij de titel bezit.

Wie verdient er meer: Miss Duitsland of Influencer?

Marketingexpert Stephan Czaja geeft hier een duidelijk antwoord op: als influencer op Instagram en YouTube verdien je aanzienlijk meer dan een Miss Duitsland. Waarom is dat? Een “Miss Duitsland” leeft alleen van haar titel. Alle data zijn reeds op voorhand door de organisator geboekt. Dus alles wat gekocht wordt is de aanwezigheid en de naam. Bij een influencer kijken klanten niet alleen naar “de naam”, maar ook naar de community, d.w.z. het aantal fans van de influencer of zijn of haar bereik.

Wat doet de regerende Miss Duitsland na de overwinning?

Nadat de winnaar is gekozen, is haar agenda al voor een heel jaar gevuld. De winnaar gaat naar vele PR-evenementen die door de sponsors worden georganiseerd, maar ook naar evenementen zoals disco’s of openingen van winkelcentra. De naam Miss Duitsland werkt en trekt bezoekers aan, die op hun beurt haar en het management achter de titel boekingen bezorgen. De winnaar draagt dan de titel voor een heel jaar. Daarna overhandigt zij de kroon en haar sjerp aan haar opvolger.

Kan ik nog Miss Duitsland worden als ik ouder ben dan 50?

Ja, de Miss Duitsland 50+ verkiezing staat open voor vrouwen boven de 50. Dit is hoe Miss Duitsland 50+ eruit ziet:

Miss Duitsland Winnaars

Kent u een van de winnaars? Als u dat niet weet, vindt u hier een gemakkelijk leesbare lijst van alle winnaars van de Miss Duitsland verkiezing, met alle winnaars in 2000. Zoals hierboven beschreven, vond de eerste verkiezing plaats in 1927 en werd gewonnen door Hildegard Kwandt uit Berlijn. U kunt alle winnaars hier op Wikipedia vinden.

 • 1927 Hildegard Kwandt – Miss Berlijn
 • 2000 Sandra Hoffmann – Miss Midden-Duitsland
 • 2001 Mirjana Bogojevic – Miss Hamburg
 • 2002 Katrin Wrobel – Miss Berlijn
 • 2003 Babett Konau- Miss Schleswig-Holstein
 • 2004 Claudia Hein – Miss Noordrijn-Westfalen
 • 2005 Antonia Schmitz – Miss Noordrijn-Westfalen
 • 2006 Isabelle Knispel – Miss Berlijn
 • 2007 Nelly Marie Bojahr – Miss T-Online
 • 2008 Kim-Valerie Voigt – Miss Noord Duitsland
 • 2009 Doris Schmidts – Miss Baden-Württemberg
 • 2010 Anne Julia Hagen – Miss Berlijn
 • 2011 Anne-Kathrin Kosch – Miss Thüringen
 • 2012 Isabel Gülck – Miss Ashampoo
 • 2013 Caroline Noeding – Miss Nedersaksen
 • 2014 Vivien Konca – Miss Noordrijn-Westfalen
 • 2015 Olga Hoffmann – Miss Pearl.tv
 • 2016 Lena Bröder – Miss West Duitsland
 • 2017 Soraya Kohlmann – Miss Saksen
 • 2018 Anahita Rehbein – Miss Baden-Württemberg