Sylvie Meis: VIP-leven tussen kinderen en shows

Presentatrice, blond, mooi, klein – bij deze omschrijving komt bij velen de naam Sylvie Meis op. Er is altijd nieuws over het leven van de blonde. Wij hebben de belangrijkste informatie over haar persoon en het nieuws van de schoonheid van TV voor u.

Sterportret – de ups en downs van de powervrouw

Als je naar het Instagram-profiel van de model-moeder kijkt, zou je jaloers kunnen worden. Aan strand, luxe en plezier is hier geen gebrek. Maar het leven van de 40-jarige was niet altijd zorgeloos en mooi.

Verhuizingen, carrière en gezin

Sylvie Françoise Meis is geboren op 13 april 1978 in Breda, Nederland. Haar moeder is Nederlandse en haar vader komt uit Indonesië. Zij volgde een opleiding van vier jaar in human resources management alvorens te besluiten als model te gaan werken. In 2003 nam ze deel aan een moderator casting van de jongeren- en muziekzender TMF. Sindsdien is ze presentatrice van de show “Fox Kids” en de jaarlijkse TMF Awards. Ze richtte ook haar eigen juwelencollectie op, “Pure by Sylvie”, die in 2006 op de Duitse markt werd gelanceerd. Sylvie werd nog beroemder toen ze met Rafael Van der Vaart trouwde. Hij zag haar op TV, kreeg haar nummer en wilde haar ontmoeten. In 2005 trouwde ze met de Nederlandse voetballer. Aangezien haar man kort daarna voor zijn werk naar Hamburg moest verhuizen, verhuisde zij met hem mee. In 2013 kondigde het stel vervolgens hun scheiding aan.

Sylvie op Insta

https://www.instagram.com/p/BuOyHYFl2EK/

De shock diagnose

In juni 2009 kwam het schokkende nieuws in de media. Sylvie Meis voelde een kleine harde plek in haar borst: Ze had borstkanker. De schokkende diagnose trof haar op een moment in haar leven dat alles eigenlijk perfect verliep. Sylvie had al verwacht dat het ooit zou komen, aangezien ook bij haar moeder borstkanker was geconstateerd. De tumor werd operatief verwijderd en Sylvie moest chemotherapie ondergaan. Intussen is de diagnose 10 jaar geleden gesteld en Sylvie wordt dus als genezen beschouwd. Toch achtervolgt de diagnose haar tot op de dag van vandaag. In een interview zei zij dat er geen dag voorbij gaat zonder dat zij de angst voelt dat de kanker opnieuw zou kunnen uitbreken. En dat was nog niet alles. Sylvie Meis werd er door haar ex – beste vriendin Sabia Boulahrouz in een een-op-een interview in de avonturenshow “Global Gladiators” indirect van beschuldigd dat zij haar ziekte slechts veinsde. “Ik ken niemand die borstkanker heeft” en “Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze een ziekte uitvinden om er voordeel uit te halen” waren de harde woorden van Boulahrouz. Sylvie was diep getroffen door deze uitspraak en wil zo’n uitspraak niet laten doorgaan. Het management van Sylvie Meis vertelde aan “Gala”: “Het kantoor van Sylvie Meis bevestigt: We zullen haar aanklagen. Dat hebben we nog niet gedaan. Sabia heeft de nalatigheid bevestigd, maar is niet bereid een symbolisch bedrag aan DKMS Life te betalen en zich publiekelijk te verontschuldigen. Een rechtszaak is daarom de volgende stap.” Toch kan de verklaring niet worden teruggenomen en Sylvie is erg boos en verdrietig.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.youtube.com/watch?v=muCCX0qPNSw

Sylvie’s liefdesleven

Na haar scheiding van Rafael Vaan der Vart heeft Sylvie Meis verschillende pogingen ondernomen om de liefde te vinden. De eerste officiële man aan haar zijde na haar scheiding was Guillaume Zarka. Volgens de informatie duurde de relatie echter maar een paar maanden. Achteraf gezien, had Zarka niet alleen positieve dingen te zeggen over zijn ex-vriendin. Hij onthulde informatie over hun privé-leven samen die niet openbaar mag worden gemaakt. In 2014 werd Sylvie gezien met een andere man aan haar zijde. Sylvie ontmoette Samuel Deutsch in een Starbucks café in New York. Een paar maanden later liet Sylvie op Instagram weten dat Deutsch en zij op goede voet uit elkaar waren gegaan en dat ze nog steeds beste vrienden waren. In 2016 had Sylvie Meis een relatie van vijf maanden met Maurice Mobetie. De relatie tussen de twee leek altijd heel goed te gaan. Er waren altijd alleen maar vrolijke familiekiekjes van het kleine allegaartje te zien en het gerucht deed de ronde dat de twee zelfs wilden gaan samenwonen. Het was bijzonder ernstig met hun laatste relatie. Sylvie Meis en Charbel Aouad kondigden 8 maanden na hun verloving hun scheiding aan. In april 2017 vroeg Aouad aan Sylvie. De twee waren dolgelukkig en de bruiloft zou in de zomer van 2018 plaatsvinden. De reden voor hun scheiding was dat hun voedselpunten niet voldoende verenigbaar waren. Afstand was uiteindelijk een beslissende factor. In de zomer van 2018 ging Sylvie Meis uit met de Spaanse miljonair Manuel Campos Guallar. De relatie tussen de twee werd echter na korte tijd weer over verklaard. Maar zelfs nu is Sylvie niet alleen. Ze heeft een nieuwe man aan haar zijde, die ze langzamerhand steeds meer laat zien op Instagram. Wie is haar nieuwe vriendje? Bart Willemsen is zijn naam en hij is 29 jaar oud. De twee ontmoetten elkaar op de filmset van “Misfit” in Amsterdam.

https://www.instagram.com/p/BsQ34LXlJVC/

Damian – De zoon van schoonheid en de voetbalster

In mei 2006 kreeg Sylvie Meis een zoon van Rafael Van der Vaart. Damian Van der Vaart gaat nog steeds graag met zijn vader mee naar voetbalwedstrijden. Het lijkt erop dat hun zoon in de voetsporen van zijn vader treedt. Hij wordt officieel gesteund door de DFB. Eenmaal per week neemt de 12-jarige deel aan de DFB-basistraining in Hamburg. Stephan Kerber, de sportcoach van de vereniging, zei tegen Gala: “Damian viel op door zijn lichtvoetige balbehandeling. Hij heeft een speciale visie voor zijn teamgenoten getoond, hij heeft het vermogen om ze in de diepte vrij te laten. Damian heeft die plek niet gekregen vanwege zijn beroemde vader, hij heeft hem zelf verdiend.” We zijn benieuwd of we de kleine Van der Vaart op TV zullen zien.

https://www.instagram.com/p/BjS0vVzAi-S/

Sylvie’s vroegere beste vriendin Sabia Bouhlarouz

Sabia Bouhlarouz werd een tijd geleden beschouwd als de beste vriendin van Sylvie Meis. De vriendschap eindigde toen Sabia met Rafael begon uit te gaan kort nadat Sylvie en haar man gescheiden waren. Twee jaar later liep ook de relatie tussen Rafael en Sabia stuk. Tot op de dag van vandaag heerst er een zeer gespannen sfeer tussen de twee voormalige beste vrienden.

Zoals iedereen weet, heeft Sylvie Meis een lange carrière achter en voor zich. Wil je iets weten over haar carrière? Lees dan ons artikel erover:

Interview met presentatrice Sylvie Meis

Sylvie Meis maakt haar fans niet alleen op TV gelukkig. Alle jonge meisjes en dames kunnen zich verheugen. Sylvie Meis presenteert haar eerste eigen lingeriecollectie. Zachte vormen en zomerse kleuren zijn de trends van de powervrouw. FIV Magazine heeft het exclusieve recht om de schoonheid te interviewen. Binnenkort krijg je de laatste tips en trends van Sylvie!