FIV Issue #9 – Anna Maria Damm, Kamerinrichting & Inrichtingsstijlen

FIV Magazine Issue #6 – Het wachten is voorbij: Ons nieuwe nummer is uit! Nummer 9 is nu online beschikbaar. In ons nieuwste magazine vind je een spannend interview met ex-GNTM deelneemster Anna Maria Damm over haar leven als succesvolle influencer en moeder. Uw flat moet beslist gerenoveerd en opnieuw ingericht worden, inspiratie vindt u in ons tijdschrift: Hier vindt u alles over kamerinrichting en interieurstijlen. Veel plezier met het doorbladeren van het tijdschrift!

Nieuw nummer: ISSUE 9 met Anna Maria Damm

Hier vindt u een kort overzicht van de onderwerpen die in het nieuwe nummer zijn afgedrukt:

FIV Feature X CM Models

  • Anna Maria Damm geeft interieurtips en vertelt over haar leven als moeder in een exclusief interview
  • Kamerinrichting: alles voor uw droomflat!
  • Inrichtingsstijlen: vind de stijl die perfect bij u past1

Lees online! Nu op fivmagazine.com

Lees het hele tijdschrift ook online:

Interview met Anna Maria Damm: haar leven als moeder en influencer

Met meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram is model en lifestyleblogger Anna Maria Damm een van de meest succesvolle Duitse vrouwen op dit platform. Hierdoor heeft ze een enorm bereik en haar feed richt zich nu voornamelijk op haar gezinsleven met vriend Julian Gutjahr en hun dochter Eliana. Naast inzichten in haar dagelijks leven, staat de voormalige Germany’s Next Topmodel deelneemster vooral stil bij lifestyle onderwerpen zoals beauty, mode en interieur design. Het model sprak met ons over haar leven als moeder, must-haves en dingen waar ze altijd tijd voor wil maken.

Interieur: inspiratie voor uw huis

U wilt uw huis renoveren en opnieuw inrichten? Dan vindt u hier de juiste tips om uw huis echt mooi te maken. Of het nu gaat om uw inloopkast, uw kantoor, slaapkamer of keuken, laat u door ons inspireren om uw hele huis nieuw en modern te maken!

Garderobe inrichting: Plannen en inrichten van een inloopkast

Wie kent het niet? Je garderobe barst uit zijn voegen. De hoeveelheid broeken, jurken, shirts en schoenen past niet in de voor- en achterkant van je kast. Er is gewoon niet genoeg ruimte om al uw dierbare spullen op te bergen. Dus er is maar één ding te doen: ze uitzoeken, toch? Nee! Wij laten u zien hoe u gemakkelijk uw eigen inloopkast kunt maken, ook op plaatsen zoals schuine plafonds. Wij laten u ook de voor- en nadelen van de opties zien en leggen uit hoe u uw eigen individuele garderobe kunt samenstellen, zodat al uw kostbare schatten eindelijk een plaatsje krijgen! Klik hier om terug te keren naar het overzicht: Kamerinrichting. Tip van de redactie! Interieurtrends en -stijlen in één oogopslag: Inrichtingsstijlen.

Kantoor: inrichtingsideeën en tips

Het kantoor moet een plek zijn waar men zich prettig voelt en kan werken. De sleutel tot succes is vaak een aangename sfeer op de werkplek. Het is belangrijk om een positieve werksfeer te creëren, zodat u altijd gemotiveerd bent en succes hebt in uw werk. Beginnend met de keuze van de juiste ruimte, via ergonomische werkomstandigheden van bureau en bureaustoel, tot de keuze van de juiste kamerplanten, leggen wij u in het volgende artikel alle belangrijke aspecten uit waarmee bij de inrichting van een kantoor rekening moet worden gehouden. Succes met werken! Bent u geïnteresseerd in meubels en meubilair in het algemeen? Bekijk dan onze gids met de populairste luxemerken op het gebied van meubilering – van Fendi Casa tot Gucci Décor of Boca do Lobo! Tip van de redactie! Interieurtrends en -stijlen in één oogopslag: Inrichtingsstijlen.

Inrichtingsstijlen: Industrial Look, Skandi Style & Co.

In ons grote overzicht van verschillende inrichtingsstijlen is er voor elke smaak wat wils! Industriële look, maritieme stijl of Skandi stijl, welke stijl u ook interesseert, hier vindt u de juiste tips om uw huis in de betreffende stijl in te richten.

Inrichtingsstijlen: overzicht van alle stijlen

U bent verhuisd en uw huis of appartement moet nog ingericht worden? Of bent u gewoon uitgekeken op uw huidige omgeving en wilt u uw eigen vier muren opnieuw inrichten? Er zijn vrijwel geen grenzen aan uw verbeelding en de mogelijkheden. U kunt volledig individueel inrichten, of u oriënteren op een vaste inrichtingsstijl. De keuze en de verscheidenheid zijn echter enorm, en het is niet gemakkelijk om alles bij te houden. Landhuis stijl, Skandi stijl, industriële look of meer retro? Misschien zelfs een mix van verschillende stijlen? Hier presenteren wij de meest populaire en trendy inrichtingsstijlen met kenmerken, definities, tips en foto’s! U wilt uw slaapkamer of eetkamer opnieuw inrichten? Kijk dan hier: Gids – Inrichting van een kamer.

Industriële stijl: Inrichting in industriële stijl

De trend uit Groot-Brittannië en de VS: leven als in een oude, moderne fabriek. Wie denkt aan de inrichting van een flat in New York City, denkt onmiddellijk aan de industriële loftstijl. Het heeft een opvallende uitstraling met donkere kleuren en ruwe materialen zoals rode bakstenen muren of onbehandeld beton. In welke flat of welk type huis u ook woont, de industriële stijl van inrichten is niet alleen geschikt voor een loft! Kom hier meer te weten over de interieurstijl die momenteel zo trendy is en ontdek hoe u ook uw eigen vier muren met een industriële look kunt inrichten! Terug naar het overzicht van vele stijlen hier: Inrichtingsstijlen.