Voel je sexy! Sylvie Designs: Nieuwe Lingerie Collectie

De carrière van Sylvie Meis begon op 18-jarige leeftijd als model. Sindsdien heeft Sylvie geen moment stilgezeten als het om werk ging. Haar carrière als presentatrice begon na een casting voor de Nederlandse muziekzender TMF. Na deze casting presenteerde ze het programma Fox Kids, dat haar eindelijk haar doorbraak bezorgde. Een leven in de jet set! Vandaag presenteert Sylvie Meis haar nieuwe collectie – een reden voor ons om de nieuwe stukken direct te bekijken.

Sylvie Designs: de vrouw achter de lingerieontwerpen

Sylvie is een absolute powervrouw! Sinds haar doorbraak is zij ook elk jaar presentatrice van de TMF Award. In 2006 werd Sylvie’s eigen juwelencollectie “Pure by Sylvie” gelanceerd op de Duitse markt. Sylvie is altijd creatief geweest en heeft haar eigen projecten bedacht. In 2010 deed Sylvie mee aan de dansshow Let’s Dance en werd tweede. Van 2011 tot 2017 was ze copresentator van Let’s Dance met Daniel Hartwich. Van 2008 tot 2011 zetelde Sylvie Meis in de jury van het castingprogramma “Das Supertalent”. Sylvie is nu 40 jaar oud, maar ze is nog steeds erg in trek voor verschillende baantjes. Sylvie heeft sinds 2012 ook haar eigen collectie bij Hunkemöller. In deze collectie presenteert zij bikinis en lingerie. Het was waarschijnlijk deze baan die haar inspireerde om haar eigen bedrijf te ontwikkelen. Sinds 1 oktober 2017 is Sylvie’s eigen lingeriecollectie verkrijgbaar op Amazon. De presentatrice heeft bij de totstandkoming van deze collectie niet stilgezeten, integendeel: zij is bij elke stap betrokken geweest en heeft beslissingen genomen. Haar collectie bestaat enerzijds uit basic ondergoed en anderzijds uit provocerende lingerie en bodysuits. De maten variëren van artikel tot artikel en de prijzen variëren van 5 tot 90 euro. En dat is niet het einde van het verhaal.

Lingerie collectie: nu online winkelen

Vanaf morgen, presenteert onze Sylvie haar laatste ontwerpen. Heerlijke sorbetkleuren – de nieuwe collectie van Sylvie Designs, het eigen lingerie- en badkledinglabel van Sylvie Meis, is niet alleen een kleuraccent, maar overtuigt ook door de verscheidenheid aan stijlen, die voor elke vrouw en elk figuur het juiste stuk biedt. Of het nu gaat om discreet rosé, verleidelijk roze of delicaat abrikoos, de nieuwe charmante modellen in sensuele sorbetkleuren doen ieders hart sneller kloppen.

Wil je meer weten over Sylvie’s liefdesleven, haar familie en haar verleden? Lees dan ons artikel erover:

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Zelfverzekerd en sexy in lingerie

Elke vrouw kan en moet zich zelfverzekerd en sexy voelen. Het enthousiasme voor lingerie en badmode wordt gekenmerkt door de grote verscheidenheid en de liefdevol op elkaar afgestemde details en vrouwelijke ontwerpen. Het hoogwaardige materiaal en de aandacht voor een perfecte pasvorm maken zowel de lingerie als de bikini’s en badpakken tot een tweede huid.
Het merk en het product slagen erin vrouwen met meer zelfvertrouwen te laten handelen in hun dagelijkse leven.