FIV nummer #7 – Betty Taube, Fata Hasanovic & Model Worden (GNTM Tips)

FIV Magazine Issue #7 – De nieuwe ISSUE #7 is nu online beschikbaar. In dit nummer vindt u een exclusief interview met onze covergirl model Betty Taube, waarin zij tips geeft voor modellenwerk en vertelt over de hoogtepunten uit haar carrière. U kunt ook verdere boeiende interviews verwachten met de influencers Fata Hasanovic, Fabian Arnold, Enisa Bukvic en Anna Paulina Scherg. De influencers geven privé-inzichten in hun leven en voorzien je van handige mode- en reistips. Super interessant voor iedereen die model wil worden of inzicht wil krijgen in de modellenwereld is onze modellengids! Hier vindt u tips, informatie over de modeweek in Moskou en professionele modelcoaching met modelcoach Lutz Marquardt en fotograaf Oliver Rudolph. Alle fashionista’s kunnen ook de meest gewilde en beste modemerken ter wereld bekijken in onze gids met modemerken. Veel plezier met lezen!

Nieuw nummer: ISSUE 7 met Betty Taube

Hier vindt u een kort overzicht van de onderwerpen die in het nieuwe nummer zijn afgedrukt:

Lees online! Nu op fivmagazine.com

Lees het hele tijdschrift ook online:

Interview met Betty Taube: modeltips & hoogtepunten uit haar carrière

Model, actrice en presentatrice Betty Taube heeft al veel bereikt! Haar deelname aan de TV-show “Germany’s Next Topmodel” heeft vele deuren geopend voor de sympathieke brunette. Betty werd vierde samen met twee andere deelnemers. Na GNTM was Betty onder meer te zien in het tv-programma “Verbotene Liebe” en de styling-documentaire “Shopping Queen”. Maar Betty heeft haar carrière als model nooit opgegeven. Samenwerkingen met grote modemerken of bekende autobedrijven: De krulhaar schoonheid is niet alleen populair bij haar fans! Betty vertelde ons waar je in de modellenwereld rekening mee moet houden en hoe ook jij je droom als model kunt verwezenlijken. Wij interviewden het humoristische en funky model voor u om meer te weten te komen over haar leven achter de camera.

Credit: mf-mgmt/Tobias Dick

Interviews! Fata Hasanovic, Fabian Arnold & Enisa Bukvic

Exclusieve en spannende interviews met relevante influencers en modellen zoals Fata Hasanovic, Fabian Arnold, Enisa Bukvic en Anna Paulina Scherg zijn hier te vinden. Je kunt je verheugen op handige tips voor modellen, mode en reizen en exclusieve inzichten in het privéleven van de influencers.

Fata Hasanovic: Over haar leven in Dubai en GNTM

Blogger en model Fata Hasanovic nam enkele jaren geleden deel aan het TV-programma Germany’s Next Topmodel. De mooie brunette werd derde in de show en heeft sindsdien een hoge vlucht genomen op de sociale media. Vier jaar na haar deelname aan GNTM heeft Fata haar eigen YouTube-kanaal opgezet, een succesvol Instagram-account en zelfs haar eigen podcast. Voor de schoonheid is één ding echter altijd duidelijk geweest: zij wil in de media-industrie werken! Met haar ludieke en grappige manier van doen, neemt Fata haar volgelingen mee en geeft ze hen privé-inzichten in haar leven, waar velen jaloers op zijn. Dubai, zon, strand en veel reizen – het model leeft de echte droom! In het interview vertelt Fata wat haar favoriete reisbestemmingen zijn, haar tips voor een succesvolle deelname aan GNTM en haar favoriete reispartner.

Fabian Arnold: Eigen merk en toekomstplannen

Wie heeft er niet gehoord van influencer “fabianxarnold” deze dagen? Hij heeft momenteel meer dan 120.000 volgers op Instagram en dat aantal groeit voortdurend. Hij pakte alles voor ons uit en praat met ons over zijn vroegere zelftwijfel, hoe hij in de sport geraakte, zijn eigen fitnessmerk en zijn droomvrouw!

Enisa Bukvic: Carrière als model en leven in Dubai

Model en blogger Enisa Bukvic heeft een behoorlijke carrière als model achter de rug. Al sinds ze klein was, droomde ze ervan om in de modellenwereld te gaan. Maar de weg erheen was vaak niet gemakkelijk. Maar Enisa is nooit opgehouden haar droom te verwezenlijken en heeft zich erdoorheen gevochten. Nu, een paar jaar later, heeft Enisa de levensstijl bereikt waar velen haar om benijden. Ze woont in Dubai met haar vriend Simon Desue en haar Franse bulldog Charlie en werkt als model en influencer. De blogger heeft haar vaardigheden ook getoond in het tv-programma Germany’s Next Topmodel. Wij interviewden Enisa voor u om meer te weten te komen over haar modellencarrière en haar leven met Simon en Charlie in Dubai.

Anna Paulina Scherg: Tips voor styling en zelfvertrouwen

Anna Paulina Scherg is op sociale media vooral bekend om haar mode-inhoud. Met haar uitstekende gevoel voor mode post de blogger uit Regensburg dagelijks haar outfits en stylingvideo’s, waarmee ze haar volgers inspireert. De businessstudente is sinds twee jaar actief op Instagram en heeft al heel wat bereikt: samenwerkingen met grote modemerken en haar eigen tassenlabel. Wij interviewden Anna voor u en stelden haar vragen over het leven als influencer, het oprichten van haar eigen merk en haar affiniteit met mode.

Special: Model worden – Casting Tips

In onze modelgids vind je alles over modelbouw: Tips om een succesvol model in Milaan te worden, virtuele modellen en exclusieve modellencoaching door Lutz Marquardt en Oliver Rudolph.

Daisy Page: Virtueel model gaat van start

Daisy Paige is het nieuwste opkomende digitale supermodel uit Los Angeles. Zij heeft al een modellencontract bij Lipps LA – een bekend modellenbureau uit Californië. Daisy is ontworpen door start-up Spark CGI. Lipps LA staat bekend om het werken met bekende gezichten zoals supermodellenlegende Helena Christensen, rapper Cardi B en rocker Courtney Love. Daisy wordt op de markt gebracht door het agentschap samen met haar andere talenten. CGI en zijn agentschap hopen een tijdperk binnen te gaan waarin mensen in veel traditionele rollen naast CGI-personages zullen bestaan. Terug naar het overzicht: Digitale Influencers.