FIV Issue #6 – Louisa Mazzurana, Kasia Lenhardt & Mode merken

FIV Magazine Issue #6 – Het wachten is voorbij: Ons nieuwe nummer is uit! Issue #6 is nu online beschikbaar. Je kunt 77 pagina’s vol inspirerende interviews verwachten met relevante influencers en modellen zoals onze covergirl Louisa Mazzurana en het laatste interview met Kasia Lenhardt (†). Het magazine bevat ook een modemerkengids, waarin we u laten kennismaken met geselecteerde luxemerken en hun mode. Wij berichten ook over een zeer actueel onderwerp: virtuele modellen, de toekomst van de mode? Horloges zijn waarschijnlijk het meest tijdloze accessoire dat er is, vind uw nieuwste favoriete luxe horloge in onze luxe horloge special. Veel plezier met het doorbladeren van het tijdschrift!

Nieuw nummer: ISSUE 6 met Louisa Mazzurana

Hier vindt u een kort overzicht van de onderwerpen die in het nieuwe nummer zijn afgedrukt:

  • Exclusief interview met Louisa Mazzurana over mode, modellenwerk & haar hond
  • Sarina Nowak over haar leven als rondborstig model in Hollywood
  • Kasia Lenhardt in privé: haar leven als moeder en haar geheim om fit te blijven
  • Anna Christina Schwartz onthult haar beauty & fashion tips
  • Virtuele modellen: de toekomst van de modewereld
  • Luxe horloges Special: Rolex & Co
  • Mode merken – Gids: Exclusieve luxe merken en hun geschiedenis

Lees online! Nu op fivmagazine.com

Lees het hele tijdschrift ook online:

Interview met Louisa Mazzurana: Mode & Modeltips

Louisa was een paar jaar geleden een deelneemster aan Germany’s Next Topmodel. Ze heeft het zelfs tot de Top 5 geschopt! Zij zit dus al een paar jaar in het modellenvak en heeft al wat ervaring kunnen opdoen in de modellenwereld. Vandaag is ze actief op Instagram en toont ze haar volgers inzichten uit haar leven. Of het nu tijdens een etentje is, bij haar thuis of in Hamburg op de Jungfernstieg: Louisa deelt haar superchique outfits met haar volgers. Maar wie mag niet ontbreken: haar hond Cassie. In ons interview met Louisa vertelt ze ons van alles over modellenwerk, mode en natuurlijk haar hondje.

Credit: mf mgmt/Shino Photography

Interviews! Sarina Nowak & Kasia Lenhardt

Hier kun je spannende interviews verwachten met de modellen en influencers Kasia Lenhardt en Anna Christina Schwartz. Ze geven exclusieve inzichten in hun leven en nuttige tips over schoonheid en mode.

Sarina Nowak: Curvy Model in de VS

Curvy model, influencer en actrice. De blonde schoonheid heeft naam gemaakt als model in de VS en is echt aan de weg aan het timmeren. Op haar Instagram-account voert ze campagne voor body positivity en moedigt ze veel jonge meisjes en modellen aan. Haar inspirerende en opwindende persoonlijkheid komt ook tot uiting in ons interview met het sympathieke model en toekomstige actrice. In het interview vertelt ze over de boodschap die ze wil overbrengen, haar leven in Los Angeles en haar baan.

Kasia Lenhardt (†25): Het leven als moeder

Kasia Lenhardt begon op zevenjarige leeftijd met modellenwerk en werd rond haar twintigste jong moeder. Toch heeft ze haar job als model nooit verwaarloosd. Ze bouwde haar eigen gemeenschap op Instagram en is nu een rolmodel geworden voor veel jonge mensen. Naast de modellenbusiness, sport en het stressvolle universiteitsleven, bestiert ze ook het huishouden, kookt ze en zorgt ze liefdevol voor haar zoon Noan. Wij interviewden Kasia voor u en stelden haar vragen over haar goed geplande leven.

Aleksander Ziarnecki

Anna Christina Schwartz: Het leven als succesvol model

Anna Christina Schwartz is een van Duitslands meest sympathieke modellen op sociale media. Met haar open manier van doen neemt ze haar volgers mee op elke reis en geeft ze inzicht in haar privé-wereld. We mochten haar interviewen en stelden haar vragen over de modellenwereld, reizen en haar jaar 2020.

Special: Mode merken – Gids

In onze merkengids laten wij u kennismaken met geselecteerde luxemerken, hun geschiedenis, hun mode en hun beroemdste producten. Laat ons u meenemen op een reis in de wereld van de mode.

Tom Ford: merk en privéleven van de ontwerper

Luxe, elegantie en kwaliteit: dat is wat het designermerk Tom Ford belichaamt. Door zijn vastberadenheid slaagde hij erin om wereldwijd naam te maken. Tegenwoordig woont de ontwerper in New York, getrouwd met zijn echtgenoot Richard Buckley en zoon Alexander John Buckley Ford. Hoe is het modelabel Tom Fort ontstaan, hoe leeft de ontwerper nu en welke producten zitten er in het assortiment van het luxemerk? Ontdek dit alles en nog veel meer hier!

Nu op fivmagazine.com

Lees het hele tijdschrift ook online: