“FASHION GUIDE” tijdschrift editie zomer 2015

Het regionale modetijdschrift “FASHION GUIDE” is deze maand voor de tweede keer verschenen. Het nieuwe zomernummer doet qua inhoud en lay-out niet onder voor het eerste nummer in het voorjaar. Prachtige foto’s, interessante artikelen en informatieve interviews, alles over de modewereld. Ik sprak met de toegewijde en vriendelijke tijdschriftredactrice Agnes Jacobi over het nieuwe zomernummer van “FASHION GUIDE” en zij onthulde mij waar zij in dit nummer bijzondere nadruk op heeft gelegd.

“FASHION GUIDE: Creativiteit in Warschau & Zomertrends 2015

Fashion-guide-sommer-2015 (1)

FIV: Wat is er speciaal aan het nieuwe nummer?

Onze focus op het gebied van mode was deze keer het Fashion Weekend in Warschau. De collecties van de jonge Poolse ontwerpers hebben indruk op mij gemaakt en mij persoonlijk geïnspireerd. Zoveel creativiteit en passie!

FIV: Welke zaken spelen een rol?

Natuurlijk, wat is hot in de zomer van 2015. Dit nummer moet u in een goed humeur en ontspannen de zomer door begeleiden met modieuze suggesties, de nieuwste tips voor het dagelijks leven en de vakantie, schoonheid en gezondheid.

FIV: Wat moet je zeker lezen?

Het liefst alles. Wat ik altijd erg spannend vind is de rubriek “Wie was een mode-legende ….? ?”. Deze keer presenteren we Coco Chanel.

FIV: Wat was voor u bijzonder belangrijk voor de nieuwe editie?

Zoals altijd een kleurrijk en informatief leesvoer, met unieke mode en lifestyle – precies wat onze Hessische metropool zo bijzonder maakt.

FIV: Beste Agnes, hartelijk dank voor het korte interview!

Meer informatie over Fashion Guide Magazine

www.fashionguidemagazin.de