LeGer van Lena Gercke: casual mode voor de stad – AYFW

LeGer by Lena Gercke / AYFW Milaan – Zij was de eerste GNTM-winnares en sluit de shows van ABOUT YOU Fashion Week 2022 af met haar collectie: Lena Gercke. Met haar nieuwste collectie staat ze nu ook op de AYFW in Milaan. Naast Lena Gercke zelf, kon men er heel wat andere beroemdheden ontmoeten, waaronder de Elevator Boys, Bonnie Strange, alsook Aleandra en Angelina Frerk. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan zijn hier te vinden: ABOUT YOU Fashion Week.

LeGer bij de AYFW in Milaan

Hoeveel collecties Lena Gercke ook lanceert, ze mist nooit de perfecte stijl.

De show: casual mode voor het dagelijks leven

De nieuwe LeGer collectie staat nu op de catwalk.

Vlog: LeGer by Lena Gercke

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Lena Gercke: Televisie en modellenwerk

Het Duitse model en televisiepresentatrice Lena Gercke is succesvol op vele vlakken. Haar carrière kende aantoonbaar een doorbraak toen ze de eerste van GNTM won. Daardoor kreeg ze een contract bij het prestigieuze modellenbureau IMG Models en verscheen ze op de cover van Cosmopolitan. Daarna was ze te zien op de covers van verschillende Duitse en internationale tijdschriften.

Naast haar modellencarrière was ze ook succesvol in de televisie-industrie. Ze maakte deel uit van bekende programma’s als Supertalent, Austrias Next Topmodel, de Voice of Germany of Schlag den Star. Ze kreeg ook een baan als stemactrice in de film De Smurfen.

Voordat ze in 2019 met About You haar eigen merk lanceerde, ontving ze de About You Award in Fashion.

Zwarte Loper Looks

Lena Gercke.

photo: ABOUT YOU

The Elevator Boys: Bene Schulz, Jacob Rott, Julian Braun, Tim Schäcker en Luis Freitag.

photo: ABOUT YOU

Aleandra en Angelina Frerk.

photo: ABOUT YOU

Bonnie Strange.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?