Stand Up Comedy VS: New York, Los Angeles, Chicago, Houston & Phoenix

Stand Up Comedy USA – Op zoek naar goede Stand Up Comedy shows & locaties in de VS? Laten we op een lachwekkende reis gaan door de coolste steden in de VS! New York City, Los Angeles, Chicago, Houston en Phoenix zijn onze stopplaatsen op de comedy tour. Maar hou je vast, want het beste moet nog komen – Stand Up Live optredens zijn ons absolute hoogtepunt! Dit is comedy op zijn best en je bent uitgenodigd om met ons mee te lachen. Of je nu houdt van nationale comedysterren of lokale insiders, deze shows hebben alles om je aan het lachen te maken. Bereid je voor op een comedyavontuur dat je lachspieren in de hoogste versnelling zal brengen in de hele VS!

Opstaan in New York

New York City is het hart van de Amerikaanse comedyscene en de thuisbasis van enkele van de beroemdste comedyclubs ter wereld. De Comedy Cellar in Greenwich Village is legendarisch en heeft optredens gezien van topkomieken als Louis C.K. en Chris Rock. Carolines on Broadway is een andere populaire locatie waar regelmatig topcomedians optreden. De stad organiseert ook talloze open mic-avonden waar aanstormend talent zijn vaardigheden kan laten zien. In NYC is de comedyscene levendig en divers en je kunt er elke avond van de week genieten van stand-upoptredens van topkwaliteit.

 • Comedy Cellar: Een van de beroemdste comedyclubs in NYC, beroemd om optredens van topcomedians.
 • The Stand: Biedt comedyshows en eersteklas cuisine.
 • Carolines on Broadway: Een legendarische comedyclub waar veel beroemde komieken optreden.
 • Gotham Comedy Club: Bekend om zijn shows en comedytalent van topklasse.

Opstaan in Los Angeles

Los Angeles is een ander mekka voor komieken en komediefans. De Comedy Store aan de Sunset Strip is een iconische club die veel comedylegendes heeft voortgebracht. The Laugh Factory is ook een bekende locatie die regelmatig wordt gevuld met comedy zwaargewichten. De stad biedt ook tal van comedy open mics en improvisatiegroepen. LA is de thuisbasis van een breed scala aan comedystijlen en -talent, van alternatieve comedy tot stand-up.

 • The Comedy Store: een legendarische club die komedie-iconen als Richard Pryor en Jim Carrey heeft voortgebracht.
 • The Laugh Factory: Nog zo’n beroemde club met regelmatige optredens van comedy zwaargewichten.
 • Improv Comedy Clubs: Met verschillende locaties voor stand-upcomedy in de stad.
 • Largo at the Coronet: Een intieme locatie voor alternatieve komedie en muziek.

Opstaan in Chicago

Chicago heeft een rijke comedytraditie en is beroemd om zijn improvisatiecomedy. The Second City, een wereldberoemde improvisatieschool en comedygezelschap, is hier ontstaan. Zanie’s comedy clubs zijn wijdverbreid in de stad en bieden stand-up optredens van topkwaliteit. Chicago heeft een ontspannen en toegankelijke comedyscene die zowel gevestigde comedians als aanstormend talent verwelkomt.

 • Zanies Comedy Clubs: Met verschillende locaties in de stad en regelmatige comedyoptredens.
 • The Second City: Een bekend improvisatie- en comedytrainingscentrum waar ook shows worden gegeven.
 • Laugh Factory Chicago: Bekend om zijn gevarieerde comedyprogramma.

Opstaan in Houston

Houston staat misschien niet zo vaak in de schijnwerpers als sommige andere steden, maar het heeft nog steeds een levendige comedyscene. The Secret Group downtown is een opkomende locatie voor live comedy en entertainment. Improv Houston maakt deel uit van de bekende Improv Comedy Club keten en biedt regelmatig stand-up optredens. De stad heeft ook een groeiende gemeenschap van lokale komieken die open comedymomics en shows organiseren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

 • The Secret Group: Een comedyclub en plek voor liveoptredens in het centrum van Houston.
 • Improv Houston: Onderdeel van de Improv Comedy Club keten met bekende stand-up optredens.
 • The Joke Joint Comedy Showcase: een populaire locatie voor comedyshows in Houston.

Opstaan in Phoenix

Phoenix biedt een opkomende comedyscene in de woestijnstad. Stand Up Live in het centrum van Phoenix is een populaire comedyclub waar nationale en lokale comedians optreden. De Comedy Spot Comedy Club is een comedyshow en open mic locatie die opkomend talent helpt te promoten. Rick Bronson’s House of Comedy is een andere locatie met comedyshows in Phoenix. De comedyscene in Phoenix groeit en trekt zowel lokale als internationale comedians aan.

 • Stand Up Live: Een comedyclub in het centrum van Phoenix met nationale en lokale komieken.
 • The Comedy Spot Comedy Club: Biedt comedyshows en open podia.
 • Rick Bronson’s House of Comedy: Nog een locatie voor comedyshows in Phoenix.