Interview met zangeres Kati K: Muziekcarrière, platencontract & toekomstplannen

Interview met Kati K. – We spraken met de zangeres voor een interview en spraken over haar muziekcarrière en toekomstplannen. Je hoort alles, van de nieuwste nummers tot de grootste hoogtepunten uit je carrière. U kunt zich ook opmaken voor een emotionele live luistersessie. De zangeres zorgt duidelijk voor één ding: puur kippenvel met haar emotionele liedjes. De 1,4 miljoen streams van Schizophrenic na slechts twee weken laten zien dat ze met haar liedjes spreekt vanuit de ziel van veel mensen. Nu heeft ze eindelijk een nieuwe single uitgebracht, “Ohne Dich” (Zonder Jou), en biedt ze haar volgelingen een echte hartenbrekers song.

Nieuwe single van Kati K: “Ohne Dich” (Zonder Jou)

Katis K. heeft haar nieuwe single Ohne Dich (Zonder Jou) uitgebracht en heeft na een paar weken al duizenden streams bereikt. Het liedje is een absoluut catchy deuntje en het juiste nummer om met het verleden af te sluiten. Zelfs na maanden van hartzeer, gemis en rouw, komt er een tijd dat je weer kunt lachen. Hoe hopeloos alles ook lijkt, uiteindelijk zul je in staat zijn de kloof te dichten en weer gelukkig te zijn.

Hoe het multi-talent alles onder één dak brengt

FIV: Hallo lieve Kati, wat fijn dat het gelukt is met het interview vandaag. Je hebt enorm veel succes, zowel als zangeres als op de sociale media, wat zeker behoorlijk stressvol kan zijn. Hoe krijg je het voor elkaar om het allemaal in balans te houden?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Kati K.: Hey, ik ben ook erg blij. Het is eigenlijk heel makkelijk te beantwoorden. Als je een passie hebt, vergeet je de tijd en ik vind het gewoon zo leuk dat ik het helemaal niet stressvol vind.

Carrière hoogtepunt: Het eerste platencontract

FIV: Je hebt als zangeres een zeer succesvol jaar achter de rug: je hebt verschillende nummers uitgebracht, een van je nummers heeft zelfs de hitlijsten gehaald en je hebt getekend bij Sony Music! Wat is tot nu toe uw persoonlijke hoogtepunt in uw carrière geweest?

Kati K.: Eigenlijk is elke single altijd een groot hoogtepunt haha. Maar natuurlijk ook mijn eerste platencontract. Dat was gewoon zo’n grote mijlpaal voor mij.

Foto: Sascha Wernicke

Grote doelen voor de toekomst: nieuwe muziek & optredens

FIV: Je hebt als nieuwkomer al veel bereikt, wat zijn je verdere doelen voor je muziekcarrière?

Kati K.: Zeker mijn eerste tour spelen en mijn eerste album uitbrengen dit jaar of ten laatste volgend jaar. Natuurlijk, mijn grootste wens is om voor altijd mijn eigen muziek te kunnen maken.

Live audio sample “Schizophrenic

Schizophrenic is Kati K.’s meest succesvolle nummer tot nu toe. Hier kun je een voorproefje krijgen van haar liedje:

De grote droom van zingen op 3 jarige leeftijd

FIV: Hoe bent u in de muziek terecht gekomen en was zanger worden altijd al uw droom?

Kati K.: Ik ben opgegroeid in een muzikale familie en zat al op 3-jarige leeftijd achter de piano, tokkelde mijn eerste noten en zong. Ik begon mijn eigen liedjes te schrijven toen ik een tiener was. Zangeres worden is altijd mijn droom geweest.

Foto: Sascha Wernicke

De droombestemming van de zangeres: de VS!

FIV: Als zangeres ben je natuurlijk veel onderweg, maar je reist ook graag privé en neemt je volgers mee op je prachtige reizen, zoals je trips naar Ibiza en Mallorca. Waar wil je echt naar toe reizen?

Kati K.: Mijn grote droom is om de VS te zien. Ik hoop dat dat dit jaar mogelijk is! Australië en Zweden staan ook op mijn bucketlist.

Kati’s toekomstplannen: nieuwe muziek, concerten & eigen merchandise

FIV: Tot slot nog een korte blik in de toekomst, wij zijn benieuwd naar wat u voor de nabije toekomst gepland heeft: Heb je grote plannen zoals een nieuw project of misschien een album, of komt er iets speciaals aan? Geef ons een kleine teaser van wat je fans en volgers in de nabije toekomst kunnen verwachten!

Kati K.: Je kan dit jaar zeker uitkijken naar veel nieuwe muziek, mijn eerste eigen merch en hopelijk een paar concerten.

Hier zie je de cover van Kati K.’s nieuwe single “Ohne Dich”: