Modeshow Litkovska: Mannelijke vormen op vrouwelijke schouders – FW 2023 Zomer

Litkovska Modeshow Zomer 2023 Berlijn – Spannend! Na een verbluffende modeshow in Kraftwerk Berlijn, volgt hier meer over het merk. – Kijk uit naar een samenvatting van de collectie en kom meer te weten over de ontwerpster Lilia Litkovska. Bekijk alle hoogtepunten van Berlin Fashion Week x Summer 2023.

LITKOVSKA x Modeweek Berlijn

Berlijn is een unieke plek vol creatieve geest. – Lilia Litkovska

Lilia Litkovska, een ontwerpster uit een familie van vier generaties kleermakers, bewaart met haar merk de tradities en het vakmanschap van het beroep. Ze integreert tradities vakkundig in moderne contexten en zet zich in voor ethiek en duurzaamheid. Bekend om gedurfde vormen, verfijnde pasvormen en ingewikkeld vakmanschap, creëert Litkovska een unieke band tussen vrouwen en hun kleding. Haar industriële chic is onmisbaar in de internationale mode-industrie. We zijn erg benieuwd naar haar nieuwste zomercollectie 2023 die wordt gepresenteerd bij Kraftwerk Berlin!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Must Have! 5 hoogtepunten van de catwalk

Bekijk hier de mooiste looks van de catwalk.

Haydon Perrior

Haydon Perrior

Haydon Perrior

Haydon Perrior

Haydon Perrior

LITKOVSKA: Mannelijke vormen op vrouwelijke schouders

Lilia Litkovska, een ontwerpster met vier generaties kleermakers in haar familie, richtte het merk Litkovska op uit een verlangen om vakmanschap en traditie te behouden. Haar ontwerpen staan bekend om het motto: Mannelijke vormen op vrouwelijke schouders. Met haar merk integreert ze tradities in een moderne context en pleit ze voor ethiek en duurzaamheid. Litkovska staat bekend om gedurfde vormen, geraffineerde pasvormen en ingewikkeld vakmanschap, die ze belichaamt in strakke en grillige silhouetten en scherpe maar vloeiende ontwerpen. Haar merk creëert een unieke relatie tussen vrouwen en hun kleding en vestigt daarmee een essentieel industrieel chic in de internationale mode-industrie.

Oekraïense cultuur als inspiratiebron

Lilia Litkovska haalt inspiratie voor haar ontwerp uit verschillende bronnen. Oekraïense traditie, die liefde in haar puurste vorm symboliseert, dient als een belangrijke bron. Tradities worden van generatie op generatie doorgegeven en Litkovska viert ze met haar merk als onderdeel van het culturele erfgoed. Ze laat zich ook inspireren door wereldwijde culturen en de reflecties die daarbij horen.

Berlijn: een plek vol creatieve energie

Berlijn als locatie heeft een grote invloed op het werk van Litkovska. Als een plek vol creatieve energie biedt de stad de mogelijkheid om nieuwe ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Berlijn maakt contact en interactie mogelijk met de internationale modewereld en de vooruitstrevende markt, wat bijdraagt aan de inspiratie en verdere ontwikkeling van het merk. In de afgelopen jaren heeft Oekraïens design aan bekendheid gewonnen, wat Litkovska verheugt, ook al betreurt ze het dat dit onder moeilijke omstandigheden gebeurt.

Berlijn Modeweek Zomer 2023

Berlin Fashion Week Summer 2023 – Mode, glamour en trends! Wij zijn er live bij als Fashion Week Berlijn haar deuren opent. Van de catwalks tot de feestjes en de hotste locaties – wij brengen je de spannendste momenten en de nieuwste stijlen. Laat je inspireren door onze reportages en ontdek samen met ons de modehoogtepunten van het seizoen. Volg ons op Instagram om nooit een update te missen!