Damur Mode op de Boot: Berlijn High-End Streetwear – FW 2023 Zomer

Damur Modeshow Zomer 2023 Berlijn – De spanning stijgt! Na een adembenemende modeshow volgt hier meer over #DAMUR. Het in Berlijn gevestigde high-end streetwearmerk breekt met conventies en richt zich op individuele expressie en ethische modeproductie. Kijk uit naar een samenvatting van de collectie en kom meer te weten over de visionaire ontwerper Damur Huang. Vind alle hoogtepunten van Berlin Fashion Week x Summer 2023 hier.

#DAMUR x Fashion Week Berlijn

We zijn live bij #DAMUR, het Berlijnse high-end streetwearmerk dat rebelleert tegen sociale labels. De collecties doorbreken stereotypen en pakken controversiële sociale kwesties aan. Met kleurrijke en gedurfde stukken, gedeconstrueerd design en upcycled denim combineert #DAMUR Berlijnse attitude met individuele expressie en ethische modeproductie.

Mode op het water!

Dit jaar heeft Damur iets bedacht dat nog niemand eerder heeft gedaan op de Berlin Fashion Week. De looks van de collectie worden gepresenteerd op de Berlijnse rivier, de Spree! De modellen bewegen op boten op de muziek en geven een prachtige dansvoorstelling naast de presentatie van de kleding.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Moet je hebben! 5 Hoogtepunten van de presentatie

Bekijk de mooiste foto’s uit de collectie hier.

Credit: Enrico Drews

Credit: Enrico Drews

Credit: Enrico Drews

Credit: Enrico Drews

Credit: Enrico Drews

 

Review! Damurs laatste modeshow in Berlijn

Je kunt hier in het artikel ook alle belangrijke looks van de show vinden:

Damur: Unisex high-end streetwear x Berlijn

#DAMUR is een Berlijns high-end streetwearmerk dat rebelleert tegen sociale labels.

Met het hashtaglogo (#) drukt het de stem uit van een nieuwe generatie die zichzelf definieert door middel van individuele expressie.

Het merk streeft ernaar de mogelijkheden van individuele vrijheid van expressie uit te breiden en tegelijkertijd de impact van modeproductie op het milieu te verminderen. Het richt zich daarbij op duurzame en innovatieve streetwear gemaakt van hoogwaardige stoffen die afkomstig zijn van restanten en geproduceerd zijn onder ethische arbeidsomstandigheden.

#DAMUR doorbreekt stereotypen

#DAMUR doorbreekt stereotypen en stelt controversiële sociale kwesties aan de orde in hun collecties. De Berlijnse houding wordt weerspiegeld in kleurrijke, gewaagde en elegante stukken. De collecties spelen met silhouetten, gebruiken asymmetrische looks, oversized constructies en gedeconstrueerd design.

Geslachtscategorieën worden bewust vermeden

Geslachtscategorieën worden bewust vermeden en geüpcycled denim speelt een grote rol, waarbij verschillende kleuren en texturen worden gecombineerd. Uitsparingen zorgen voor een transparantere weergave van het lichaam.

Oprichter en ontwerper Damur Huang

De oprichter van #DAMUR is Damur (Shih-Shun) Huang, een creatieve en veerkrachtige ontwerper. Hij voltooide zijn opleiding in Taipei, Taiwan, waar hij textiel en kleding studeerde. Daarna vervolgde hij zijn studie in Europa en werkte hij voor gerenommeerde merken als Alexander McQueen en Tim Van Steenbergen. In 2015 richtte hij zijn eigen modelabel op en is hij nauw betrokken bij alle stadia van de productie.

Berlijn Modeweek Zomer 2023

Berlin Fashion Week zomer 2023 – Mode, glamour en trends! Wij zijn er live bij als Fashion Week Berlijn haar deuren opent. Van de catwalks tot de feestjes en de hotste locaties – wij brengen je de spannendste momenten en de nieuwste stijlen. Laat je inspireren door onze reportages en ontdek samen met ons de modehoogtepunten van het seizoen. Volg ons op Instagram om nooit een update te missen!