Bobkova Modeshow: Japanse meesteroutfit & zelfverzekerde vrouwelijkheid – FW 2023 zomer

Bobkova Modeshow Zomer 2023 Berlijn – De spanning stijgt! Na een adembenemende modeshow in het Kronprinzenpalais volgt hier meer over Bobkova. Ready to Wear – strakke lijnen, complexiteit in de snit, een grafische kwaliteit van het silhouet gecombineerd met een nieuw concept van schoonheid – kijk uit naar een samenvatting van de collectie en kom meer te weten over ontwerpster Kristina Bobkova. Bekijk alle hoogtepunten van Berlin Fashion Week x Summer 2023.

BOBKOVA x Modeweek Berlijn

We zijn er live bij! Bobkova presenteert een revolutionaire visie op vrijetijdskleding, met de nadruk op tijdloze stukken! De ontwerper doorbreekt genderstereotypen en produceert kledingstukken die de kracht en vrouwelijkheid van hun draagsters benadrukken. Japans kleermakerswerk en recycling zijn essentiële aspecten.

Must Have! 5 hoogtepunten van de catwalk

Bekijk hier de mooiste looks van de catwalk.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Credit: Stefan Knauer

Credit: Stefan Knauer

Credit: Stefan Knauer

Credit: Stefan Knauer

Credit: Stefan Knauer

Review! Bobkova Winter 2023 @ Berlijn

Bekijk de looks van de laatste collectie hier voordat het nieuws over de zomercollectie online komt!

BOBKOVA: Stereotypen overwinnen

Het Oekraïense merk BOBKOVA, opgericht door ontwerpster Kristina Bobkova, biedt een unieke visie op vrijetijdskleding. Met een sterke focus op Japanse tailoring en het overwinnen van genderstereotypen creëert Bobkova iconische stukken die kracht en vrouwelijkheid benadrukken.

Discipline van Japans ontwerp

De filosofie is om “dingen te creëren die relevant zijn ongeacht tijd en situatie”. De kledingstukken worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en een geraffineerde snit gebaseerd op de discipline van Japans design. Een hoogtepunt van de collectie is de asymmetrische jurk, een innovatief herontwerp van een mannenshirt dat de grenzen tussen de seksen doet vervagen.

Gelijkheid in al haar vormen

Bobkova hecht veel belang aan sociale en culturele aspecten. Ze staat voor gelijkheid in al haar vormen en zet zich in om vrouwen in staat te stellen hun kracht en vrouwelijkheid met vertrouwen uit te drukken. Daarnaast heeft duurzaamheid een hoge prioriteit bij Bobkova. Het merk is toegewijd aan het recyclen van oude materialen en producten om een bewuste en milieuvriendelijke aanpak te bevorderen.

Integratie van de Oekraïense cultuur

Bobkova is trots op haar Oekraïense roots en integreert de rijke traditie van haar land in haar collecties. De invloed van de Oekraïense cultuur creëert een unieke stijl die de hoge artisticiteit en verfijning van het Oekraïense volk weerspiegelt.

Berlijn Modeweek Zomer 2023

Berlin Fashion Week Summer 2023 – Mode, glamour en trends! Wij zijn er live bij als Fashion Week Berlijn haar deuren opent. Van de catwalks tot de feestjes en de hotste locaties – wij brengen je de spannendste momenten en de nieuwste stijlen. Laat je inspireren door onze reportages en ontdek samen met ons de modehoogtepunten van het seizoen. Volg ons op Instagram om nooit een update te missen!