Genesi Collectie van Gismondi 1754: Genesi draagt roze!

Gismondi 1754 – Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor je sieradencollectie? Misschien is de nieuwe collectie van het Italiaanse merk Gismondi iets voor jou. Het familiebedrijf maakt al 270 jaar sieraden. De Genesi-collectie, geïnspireerd op de zee en de nautilusschelp, draait om Italiaanse gratie. Italiaanse mode heeft altijd voor elegantie gestaan en dat zie je ook bij Gismondi.

Genesis van de Genesi-collectie

Gismondi 1754 is een gerenommeerd Italiaans juwelenhuis dat bekend staat om zijn creativiteit. De Genesi collectie combineert de schoonheid van de natuur met tijdloze elegantie. Momenteel presenteert Gismondi 1754 met trots de nieuwste toevoeging aan deze collectie – Genesi met roze saffieren.

De inspiratie voor de Genesi-collectie kwam tijdens een bezoek aan het Natuurhistorisch Museum in Genua. Massimo Gismondi, de creatief directeur achter Gismondi 1754, werd samen met zijn zoon geïnspireerd. In het museum bewonderden ze de vorm van de nautilusschelp, die Massimo al in zijn kindertijd was tegengekomen. Deze ongewone vondst diende als inspiratie voor een nieuwe sieradencollectie.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Voordat we te veel in detail treden, volgt hier iets meer over genen:

7 feiten over de nieuwe Genesi collectie

7 feiten over de nieuwe Genesi collectie, als je ze nog niet weet!

  1. Genesi collectie van Gismondi 1754: combineert natuur met elegantie
  2. Geïnspireerd door de fascinerende vorm van de nautilusschelp
  3. Gouden spiraal als het wiskundige patroon van de collectie
  4. Handgemaakte sieraden met harmonieuze esthetiek
  5. Nieuwe toevoeging met delicate roze saffieren
  6. Subtiele en eigentijdse elegantie van de stukken
  7. Genesi collectie combineert natuur en schoonheid op een unieke manier

Wat maakt de nieuwe collectie zo bijzonder?

Nautilusschelp en de gouden sectie

De nautilusschelp onthulde een opwindend geometrisch patroon – de Gouden Spiraal. Deze wiskundige reeks werd al in de 13e eeuw onderzocht door Leonardo Fibonacci, een eminent wiskundige. De perfecte verhouding en het terugkerende karakter van dit ontwerp inspireerden Massimo Gismoni enorm. Hij besloot dit patroon op te nemen in zijn nieuwe collectie.

Bild: Gismondi

Bild: Gismondi

Genesi collectie

De sieraden uit de Genesi-collectie worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en aantrekkelijke ontwerp. Ze zijn het resultaat van nauwgezet vakmanschap. Elk sieraad wordt ontworpen door Massimo Gismondi zelf en gevisualiseerd in 3D met behulp van de nieuwste technologie. Na fijnafstemming wordt een prototype gemaakt, dat uiteindelijk in edelgoud wordt uitgevoerd.

Aanvullen met roze saffieren

De nieuwste toevoeging aan de Genesi collectie heeft delicate roze saffieren die een zachte touch aan de collectie geven. De stukken in de collectie, zoals ringen, kettingen, oorbellen en armbanden, zijn ontworpen met eigentijdse elegantie. Ze vormen een subtiele aanvulling op de bestaande versies in roodgoud met smaragden en wit keramiek en in witgoud met diamanten.

Een nieuw hoofdstuk in juweelontwerp

De Genesi collectie presenteert sieraden met roze saffieren, die de schoonheid van de nautilusschelp oppakken en combineren met sieraden. De creaties combineren op een slimme manier verschillende elementen tot een aantrekkelijk ontwerp. Genesi laat zien dat de natuur ons altijd kan inspireren met haar patronen.

Interview met creatief directeur Gismondi

Massimo Gismondi, CEO en Creative Director van Gismondi 1754, praat over het belang van de geschiedenis van een van de oudste juwelenfamilies van Italië, zijn passies, zijn visie en de toekomst van zijn bedrijf.

Sieraden: luxe merken en dure accessoires

De geschiedenis van Gismondi 1754 gaat 270 jaar terug. Het laat zien dat sieraden al vele jaren worden gewaardeerd. En er zijn nog steeds zoveel luxe merken en kostbare sieraden te ontdekken! Ken je het al?