Sanny Kaur: Make-up ideeën, fashion nieuws & veel inspiratie

Sanny Kaur – Sanny Kaur neemt je mee op reis door haar make-up- en modewereld via haar YouTube-kanaal, haar Instagram-profiel en haar blog. Met haar humor en haar altijd nieuwe inspiraties inspireert ze honderdduizenden mensen met haar content. Naast nieuwe fashion hauls en trendy make-up tutorials, deelt ze ook nieuwe receptideeën en haar reiservaringen met jullie. Ook haar Indische achtergrond is aanwezig, waaruit zij veel ideeën put voor alle gebieden en u ideeën aanreikt die u bijna nergens anders vindt. In dit artikel kom je alles over haar te weten en duik je in Sanny’s wereld.

Sanny Kaur: Feiten, feiten, feiten

Sanny Kaur werd op 21.11.1995 in Duitsland geboren uit Indiase ouders. Haar sterrenbeeld is Schorpioen. Ze begon video’s te maken terwijl ze met haar gezin reisde en kreeg er al snel zin in. Thuis pakte ze stiekem de camera van haar ouders om video’s te maken. Ze uploadde ze vervolgens naar YouTube en vond al snel bijval en haar volgersaantal steeg.

Ze richtte haar YouTube-kanaal xSannyKaur op 23 april 2012 op. Ondanks, of misschien wel dankzij, haar succes werd zij vaak belachelijk gemaakt door haar klasgenoten en had zij het daardoor moeilijk. Haar video’s werden aangezet in de klas om haar belachelijk te maken. Desondanks gaf zij nooit op en bleef zij met passie haar video’s produceren en publiceren.

Mode Blog & Instagram

Sanny heeft ook een blog en een Instagram account waarop ze content publiceert over beauty, lifestyle en nu ook koken, naast haar Youtube kanaal. Haar Indiase roots betekenen veel voor haar en Bollywood make-up tutorials en Indiase kook tutorials geven je de kans om je onder te dompelen in de Indiase cultuur en een hoop nieuwe dingen te leren.

Sanny is een praktiserende Sikh, wat onder meer blijkt uit haar naam, want Sikh vrouwen hebben de achternaam Kaur (prinses). Ook geloven Sikhs in karma en ouders van Sikhs stellen een man voor aan hun dochter, als zij van hem houdt trouwen ze.

  • Geboortedatum: 21.11.1995
  • Verjaardag: 21 november
  • Sterrenbeeld: Schorpioen
  • Grootte: ca.
  • Studie:
  • Sanny Kaur Instagram
  • Sanny Kaur Youtube

Sanny trouwt: Bollywood droomhuwelijk met olifanten!

In mei zijn Sanny Kaur en I am Love, wier echte naam niet publiekelijk bekend is, in het huwelijk getreden in een burgerlijke ceremonie. Hoewel zij hun huwelijk in oktober van hetzelfde jaar in India vierden, was het burgerlijk huwelijk van de twee al zeer groots. Een met zorg gedekte bruidstafel en een ostentatieve bruidstaart werden gecompleteerd door een enorme bloemenmuur op de achtergrond. Sanny heeft in deze periode ook een aantal video’s en posts voor u gepubliceerd op haar blog en social media kanalen om u van dichtbij mee te nemen.

Op 20 oktober 2017 vond in de Indiase stad Delhi het groots geënsceneerde huwelijk plaats van Sanny Kaur en Iam Love. Het decor van de huwelijksviering was schilderachtig en droomachtig als in een echte Bollywoodfilm. De hele familie van het bruidspaar was gekleed in Indiase kostuums, compleet met zwaarden, tulbanden en lange sluiers. Na een lange en uitgebreide planning leken de twee erg te genieten van hun grote dag en wij wensen hen veel geluk voor hun toekomst samen.

https://www.instagram.com/p/BavjZ1vlHg1/

Vrienden & Familie

Van Sanny’s familie, is alleen haar broer bekend bij het publiek. Hij is al in verschillende video’s van haar te zien geweest en is, net als zijn zus Sanny, erg humoristisch en heeft altijd wel een goede zin te zeggen. Hoewel ze elkaar in de video’s altijd provoceren, hadden ze als kind al vaak ruzie. Bovendien maakt de hond Hira sinds augustus 2017 deel uit van het gezin. Ze is een Samojeed en haar ras is ook bekend als Samoiedskaia Sabaka. Ze behoren tot de meest populaire sledehonden.

Tot nu toe kunnen we alleen speculeren over de baby plannen van het jong getrouwde stel. Maar je kunt zeker een baby verwachten van je favoriete Indiase koppel in de komende paar jaar. Als het zover is, zul je het zeker van Sanny horen.

Make-up zoals de sterren

Sanny’s werk draait al lange tijd rond het thema schoonheid en make-up. Haar eerste video’s waren make-up tutorials en ze heeft haar passie voor dit onderwerp tot op de dag van vandaag behouden. Vooral Bollywood stijlen die Sanny graag uitprobeert en met jullie deelt. Maar ze toont ook haar alledaagse make-up en op sterren geïnspireerde looks op haar YouTube-kanaal en motiveert je om ze uit te proberen.

Speciale vraag en antwoord

Wat is Sanny’s favoriete serie?

Sanny is een totale fan van de dokter serie Grey’s Anatomy. In een vraaggesprek met haar broer en verloofde, waarin ze allebei de favoriete serie van de influencer verkeerd hebben geraden, is ze lovend over Greys Anatomy. De emotionele en aangrijpende serie, die zich afspeelt in een kliniek, draait om een jong team van artsen en hun dagelijkse leven.

Waar is Sanny het meest bang voor ?

Sanny is erg bang voor clowns. Tenminste sinds de horrorclown hype en de Es films daarvoor, zou iedereen haar moeten kunnen begrijpen. Zelfs als u niet bang bent voor clowns wanneer u ze ziet op een kinderverjaardagsfeestje of op evenementen, is het idee om ze in het donker weer tegen te komen nogal ongemakkelijk.

Wat is Sanny’s favoriete drankje ?

In een vraag challenge video tussen haar broer en haar verloofde, beantwoordt Sanny deze vraag duidelijk met Sprite. De meesten van u kennen het drankje wel en hebben het meestal minstens één keer geprobeerd. Wij denken dat het ‘s zomers het lekkerst is op een ligstoel met ijsblokjes.

Waar winkelt Sanny het liefst?

Sanny winkelt het liefst bij het in Barcelona gevestigde bedrijf Mango. In veel hauls toont zij regelmatig haar nieuw verworven kleding, waaronder altijd wel een of ander stuk van Mango. Hoewel Sanny ook regelmatig tops, broeken enz. van andere merken koopt en ze in haar video’s aan u voorstelt, is Mango haar duidelijke favoriet.

Heeft Sanny Kaur haar eigen blog?

Sinds 2014 heeft Sanny echter haar blog, waarop ze u regelmatig op de hoogte houdt van haar situatie en haar nieuwe ideeën. Vooral rond de thema’s make-up en mode, houdt ze je altijd op de hoogte. Van tijd tot tijd deelt ze ook nieuwe recepten die ze uitprobeert en geeft je gedetailleerde instructies over hoe je ze klaarmaakt. Als ze op een spannende wereldreis is, kom je ook te weten waar ze al geweest is en wat ze het leukste vindt aan haar reis. Of u nu op zoek bent naar een exclusieve make-up tutorial, de nieuwste modetrends om te kopen of inspiratie voor uw volgende reis, u vindt het op de blog van Sanny Kaur.

Invloedrijke personen zoals…