Jeremy Geur: TikTok, YouTube, Instagram – De Geurenexpert

Geurexpert, parfumgoeroe, voor velen is Jeremy Fragrance het orakel voor de beroemdste geuren, de duurste oliën, de beste parfummerken. In de parfumwereld is er één naam die de harten van meer dan 10 miljoen mensen heeft veroverd – Jeremy Fragrance. Als de meest invloedrijke parfumexpert, beroemd om zijn onmisbare parfum toplijsten, heeft hij het vertrouwen gewonnen van de grootste merken in de industrie. Maar wie is Jeremy Fragrance eigenlijk? Kom meer te weten over de man die een revolutie teweeg heeft gebracht in de parfumwereld.

TikTok, YouTube, Instagram + het parfum

Jerem Fragence: Geurexpert – Het verhaal

In de parfumwereld zijn er een paar persoonlijkheden die hun passie voor parfum hebben weten om te zetten in een boeiende online aanwezigheid, en Jeremy Fragrance is ongetwijfeld een van de bekendste op dit gebied. Met zijn enthousiaste benadering van de parfumwereld heeft hij een vaste plek veroverd in de harten van parfumliefhebbers over de hele wereld. In dit artikel gaan we dieper in op Jeremy Fragrance en zijn invloeden op de parfumwereld.

Een ontstoken passie

Jeremy Fragrance werd geboren in Duitsland en ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor parfums. Hij studeerde industrieel ingenieur en werkte in de auto-industrie voordat hij van zijn passie voor geuren zijn beroep maakte. Zijn reis begon op YouTube, waar hij in 2015 zijn kanaal“Jeremy Fragrance” lanceerde.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Het YouTube-succes

Jeremy Fragrance begon met gedetailleerde reviews van parfums, waarin hij niet alleen de geurnoten beschreef, maar ook emoties en ervaringen deelde met zijn kijkers. Zijn eerlijke en enthousiaste reviews sloegen aan bij de parfumgemeenschap en zijn kanaal groeide snel in populariteit. Na verloop van tijd breidde hij zijn repertoire uit door tips te delen over hoe geuren te gebruiken, advies voor verschillende gelegenheden en zelfs inzichten in zijn eigen parfumcollectie.

Nummer 1 video aller tijden

Parfumbedrijf: Fragrance One

Jeremy Fragrance beperkte zich niet tot het delen van zijn passie op YouTube; hij ontwikkelde ook zijn eigen parfumproducten en geurlijnen. Dit onderstreept zijn diepe inzicht in de wereld van geuren en zijn ambitie om deze actief vorm te geven. Zijn eigen creaties weerspiegelen zijn voorkeuren en expertise en hebben ook een trouwe aanhang gevonden.

Parfum One: Ken je…? ?

Ik heb ze allemaal getest en koop ze particulier, hier is mijn ervaring met Fragence One:

Black Tie van Jeremy Fragrance: Mijn nr. 1 aanbeveling

rive een krachtige oudh geur gecreëerd door Alberto Morillas die rook, leer en verleiding perfect combineert. “Black Tie is je onmiddellijke sensatie geur gecreëerd door Jeremy Fragrance om de essentie van elegantie en verleiding te vangen.

Office van Jeremy Geur

Je kent Jeremy Fragrance, Power! Zijn eerste geur was en is Office. De ultieme geur voor energie. Je vlaggenschip Eau de Parfum van Fragrance One. In de wereld van geuren zijn er veel die ons meevoeren naar verre oorden of ons doen terugdenken.

Datum door Jeremy Geur

Hard werken, hard spelen! “Date for Men is je krachtige en energieke geur die een revolutie teweegbrengt in de wereld van geuren. Deze fascinerende geur van Jeremy Fragrance is een perfecte mix van fruitige aroma’s en oriëntaalse mannelijke sensualiteit.

Geurkaarsen van Jeremy Fragrance

Mijn vriendin is dol op geurkaarsen, dus probeer het eens!

De aanwezigheid in sociale media

Naast YouTube is Jeremy Fragrance ook actief op Instagram en andere sociale media, waar hij zijn enthousiasme voor geuren deelt in de vorm van aansprekende beelden, verhalen en aanbevelingen. Zijn aanwezigheid op deze platforms stelt hem in staat om direct in contact te komen met zijn schare fans en een breder publiek te bereiken.

Invloed op de parfumwereld

Jeremy Fragrance heeft ongetwijfeld een grote invloed gehad op de parfumwereld. Zijn recensies en aanbevelingen worden door velen vertrouwd en hij heeft geholpen om de wereld van parfums toegankelijker te maken voor een breed publiek. Zijn passie en expertise hebben de nieuwsgierigheid van velen gewekt en hen geïnspireerd om hun eigen olfactorische avonturen te beginnen.

In een wereld waar geur vaak wordt gezien als een persoonlijke uitdrukking van identiteit en stijl, heeft Jeremy Fragrance een unieke rol gespeeld. Hij heeft de kunst van het parfumeren op een leuke en toegankelijke manier onderwezen en talloze mensen geïnspireerd om dieper in de wereld van parfum te duiken. Met zijn enthousiasme en expertise zal hij ongetwijfeld een integraal onderdeel blijven van de parfumwereld en online community.

Top 3 video’s van Jeremy Fragrance

10 / 10 Blijvend die je al kent, hier zijn de top 2-4 van Jeremy. Hier zijn de “Top 10 Meest Complimenteerde Beste Geuren voor Mannen aller Tijden”:

10 Geuren voor de rest van mijn leven:

Hoe en waarom:

Bonus. Sexy:

Volg Jeremy op TikTok, YouTube, Instagram

Volg Jeremy nu op TikTok & Co.