Schoonheidsfee Jasmin over mode, schoonheid en de laatste wintertrends!

De knappe 18-jarige Jasmin Azizam uit Keulen runt sinds eind 2015 haar gelijknamige Youtube-kanaal, waar ze regelmatig video’s uploadt over de thema’s mode, beauty en lifestyle. We spraken met haar over haar privéleven, haar Youtube-kanaal en haar wintertrends voor 2017. Voor styling tips en beauty geheimen van Jasmin, lees gewoon verder.

Gebrek aan privacy? Jasmin houdt van het leven in het openbaar!

FIV: Hoi Jasmin, je bent nog erg jong. Al vroeg deelde je je leven met andere mensen via sociale media zoals Instagram en YouTube. Je neemt je fans mee op vakantie, stelt ze voor aan je vriend en vriendinnen. Hoe denk je over het leven in het openbaar en wat voor persoon ben je in privé? Beschrijf jezelf in drie woorden.

Jasmin: Hoi, allereerst bedankt dat je de moeite hebt genomen om me deze leuke vragen te stellen! Ik denk dat in de publieke belangstelling staan echt veel positieve kanten heeft, ik probeer zoveel mogelijk met mijn kijkers te delen, ze tips te geven etc., maar ik ben ervan overtuigd dat ik privé dezelfde persoon ben als op social media, ik zou mezelf omschrijven als vrolijk, gek en behulpzaam, want dat zijn gewoon de eigenschappen van mij die me elke dag vergezellen.

FIV: Je probeert regelmatig video’s te uploaden naar Youtube naast school. Waaruit bestaat je content op Youtube precies?

Jasmin: Ik probeer mijn inhoud op YouTube zo veel mogelijk te relateren aan beauty, fashion en lifestyle, ik vind het gewoon leuk om mijn ervaringen te delen en mogelijk anderen te helpen of zelfs aan het lachen te maken.

Relatieproblemen via sociale media?

FIV: Zo nu en dan post je foto’s op Instagram en video’s op YouTube met je vriendje. Hoe lang zijn jullie eigenlijk al samen en hoe gaan jullie om met het feit dat jullie relatie erg openbaar is omdat jullie allebei erg actief zijn op sociale netwerken? Stoort het gebrek aan privacy je niet?

Jasmin: Mijn vriend en ik zijn nu bijna 2 en een half jaar gelukkig samen! We staan allebei graag in de publieke belangstelling en helpen elkaar waar we kunnen. Onze inspiratiebron is sinds lange tijd de Youtuber “Ace Family”. Zij zijn gewoon onze absolute rolmodellen, dus we kunnen er allebei goed mee overweg en hebben er veel plezier in. Ik zou niet zeggen dat we een gebrek aan privacy hebben, want we zien elkaar echt elke dag en gebruiken onze privacy – we worden af en toe op straat aangesproken, maar ik denk niet dat een van ons daar ooit over zou klagen, wat ons nog gelukkiger maakt!

Multitasking: Jasmin tussen Youtube en A-level stress

FIV: In uw dagelijks leven brengt u veel tijd door met hem, uw vrienden en uw werk op Youtube. Welke andere dingen maken deel uit van uw dagelijks leven?

Jasmin: Mijn dagelijks leven bestaat voor 50% uit school, daarom is het soms moeilijk om regelmatig video’s te uploaden. Ik probeer me echter in mijn vrije tijd op mijn video’s te concentreren en school niet te verwaarlozen. Dat neemt het grootste deel van mijn tijd in beslag.

FIV: Als je je volgt op Instagram, is het duidelijk dat je van mode en make-up houdt. Uw stijl varieert van sportieve looks tot meer chique outfits. Kunt u ons vertellen of u mode must-haves heeft en zo ja, wat zijn dat en waarom moet iedere vrouw die in haar garderobe hebben?

Jasmin: Ik denk dat mijn mode must-have in de herfst of winter gewoon een gezellig joggingpak is! Ik vind het heerlijk als het buiten koud en winderig is om in een knus pak rond te rennen, je voelt je dan gewoon veel comfortabeler!

Youtube Video: Jasmin’s meest populaire Fashion Haul

FIV: Het is duidelijk aan je Instagram posts te zien dat je een voorkeur hebt voor zomerse outfits, maar wat zou volgens jou de perfecte winter 2017 look zijn?

Jasmin: Mijn absoluut perfecte winterlook zou daarom bestaan uit een chic, sportief joggingpak met knusse laarzen, een warme winterjas en een schattige muts. In de winter is het voor mij vaak niet belangrijk om er chic uit te zien, maar eerder knus en warm.

Jasmin’s Top 5 Beauty Essentials

FIV: In de categorie “Beauty” op je YouTube-kanaal, vertel je je kijkers tips voor een zuiverder huid, bijvoorbeeld. Heb je een insider tip voor mijn lezers tegen een droge huid in de winter en wat zijn jouw top 5 beauty essentials zonder welke je de winter nooit zou overleven?

Jasmin: Gelukkig heb ik geen droge huid, maar het is heel belangrijk om in de winter altijd een handcrème bij je te hebben, dat kan een hoop schelen! Zorg ook voor de perfecte vochtinbrengende crème die je altijd fris houdt en je niet uitdroogt. In mijn top 5 beauty essentials, staat het belangrijkste in de winter: LABELLO!!! Mijn lippen zijn zo droog in de winter dat ik er elke 5 minuten chapstick op moet doen. Bovendien is handcrème een absolute must in mijn handtas, niets werkt zonder!!! Wat ik persoonlijk heerlijk vind aan de winter is om lekker thuis te kruipen en helemaal niets te doen – de beste manier om dat te doen is met een masker, vooral maskers met een heerlijke kerstgeur zijn mijn favorieten. Ik zou de winter ook niet overleven zonder een handwarmer!!! En last but not least, zelfbruiner zodat ik niet te bleek ben in de winter. Ik gebruik graag de St. Moritz zelfbruiner.

Jasmin: nuchter en gelukkig

FIV: Je bent eind 2015 lid geworden van YouTube en na ongeveer twee jaar heb je bijna 100.000 abonnees. Hoe was het voor je om te zien dat mensen het leuk vinden wat je doet?

Jasmin: Ik denk dat ik nog steeds niet echt kan beseffen dat ik het allemaal in zo’n korte tijd heb gedaan. Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die me tot nu toe gesteund hebben en dat nog steeds doen! Voor mij ben ik gewoon een normaal 18-jarig meisje dat naar school gaat, maar zodra je naar evenementen als Glow gaat, besef je dat er echt mensen zijn die houden van wat ik doe en dat maakt me zo gelukkig.

FIV: In deze tijd heb je veel mensen ontmoet. Bijvoorbeeld, onlangs bij Glow in Berlijn. Van welke mensen was je bijzonder onder de indruk en waarom?

Jasmin: Ik vind het moeilijk te zeggen van wie ik het meest onder de indruk ben, want ik vind dat ze allemaal respect verdienen voor wat ze doen. Iedereen steekt moeite in zijn video’s en is speciaal op zijn eigen manier. Ik ben onder de indruk van hoeveel geweldige YouTubers er zijn!

Jasmin’s recept voor succes: individualiteit

FIV: Als Youtuber, wordt het moeilijker en moeilijker om op te vallen tegenwoordig. Veel video’s worden op dit platform gedupliceerd en bepaalde onderwerpen zijn al doodgepraat. Wat is er zo speciaal aan jouw kanaal en hoe onderscheid je je van andere Youtubers?

Jasmin: Op het eerste gezicht lijkt het alsof er veel dingen dubbel zijn. Maar elke YouTuber is anders en brengt het onderwerp op zijn of haar eigen manier over. Het bijzondere is om jezelf te zijn en te overtuigen met je eigen manier.

FIV: Je bent nog erg jong en studeert begin volgend jaar af aan de middelbare school. Daarna ben je eindelijk “vrij”: Heb je al bepaalde plannen voor na je afstuderen?

Jasmin: Ik wil me in ieder geval meer richten op mijn video’s, meer tijd investeren en actiever worden op YouTube. De rest zal duidelijk worden!

Beste video’s door Jasmin Azizam

Jasmin overtuigt met video’s over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vooral haar make-up tutorials, grappen en video’s waarin ze over zichzelf praat zijn populair.

Jasmin betovert met haar make-up talent

Jasmin bewijst keer op keer: als het op make-up aankomt, kan niemand haar voor de gek houden. Zelfs haar alledaagse look, die ze in deze video demonstreert, is fascinerend.

Jasmin’s Beste Grap

Wie houdt er niet van om hun geliefden in de maling te nemen? Jasmin beknibbelt ook niet op grappen, die ze publiceert op haar YouTube-kanaal. Ik hou vooral van deze grap, maar kijk zelf maar.