Gevlochten kapsels – alles van halfopen en zijwaarts tot de klassieke vlecht

Gevlochten kapsels zijn meestal erg moeilijk en alleen iets voor echte experts, maar tegenwoordig kun je talloze tutorials vinden met eenvoudige instructies, zodat iedereen in staat moet zijn om een eenvoudig, maar gewaagd kapsel te creëren. Ontdek nu welk gevlochten kapsel het meest geschikt is voor jouw haartype en bovendien snel en gemakkelijk te vlechten is. Laat je inspireren door de verschillende creaties en vind de perfecte look.

Gevlochten kapsels – eenvoudig, snel en creatief

Iedereen kent het wel, ze worden ‘s morgens wakker en vragen zich af welk kapsel het best bij hun look past of een creatieve afwisseling voor het mooie, maar toch wat saaie open haar. Vooral als je een bad hair day hebt, is een mooi gevlochten kapsel de perfecte oplossing. Maar ‘s ochtends heb je niet veel tijd naast het ontbijt, douchen of het stylen van je make-up, dus moet het kapsel snel en gemakkelijk zijn om op tijd het huis of de flat te verlaten. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, hoewel niet elk gevlochten kapsel zal werken op elk haar, dus wees voorzichtig welke instructies of video’s je bekijkt. Let bij het kiezen van een gevlochten kapsel op de lengte en de dichtheid van je haar, want je kunt geschikte gevlochten kapsels vinden afhankelijk van de structuur van je haar. We hebben drie video’s geselecteerd met eenvoudige gevlochten kapsels voor dagelijks gebruik en vrije tijd, dus bekijk nu de verschillende mogelijkheden.

Zomers licht en eindeloos kapsel

In deze video leer je hoe je een prachtig gevlochten kapsel maakt, heel gemakkelijk en met maar een paar tools. Dit kapsel is bijzonder geschikt voor de zomer, omdat het helemaal rond het hoofd gaat en het haar niet hinderlijk in de nek ligt of meer transpiratie veroorzaakt. Probeer het nu uit en maak een bijzondere blikvanger.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Halfopen haar met speels gevlochten kapsel

Als je zin hebt in een felcht kapsel, maar je wilt je open haar niet opgeven, dan is dit kapsel perfect voor jou. Het gevlochten kapsel combineert verschillende kapsels met elkaar, want het is een samenspel van chignon, open haar en een licht speels gevlochten kapsel, een echte blikvanger voor onderweg.

Klassieke en elegante Hollandse Vlechten

De doorlopende vlechten zijn een vrij klassiek kapsel dat vaak wordt gedragen op festivals, bruiloften of in het dagelijks leven. Dit kapsel is vooral geschikt voor dik haar en lijkt in het begin moeilijk, maar na de eerste pogingen is het een heel gemakkelijk kapsel dat in een paar minuten kan worden gedaan. Door de eenvoud van de vlecht ziet het er klassiek uit, maar toch heel elegant en stijlvol.