John Legend en Chrissy Teigen: Liefde, kinderen en een luxe herenhuis in Los Angeles

De Hollywood familie John Legend en Chrissy Teigen hebben een nieuwe aanwinst. De twee zijn nu in verwachting van een nieuwe aanwinst. Dit betekent dat het aanstaande gezin van vijf meer ruimte nodig heeft. Ze verkopen hun moderne Beverly Hills herenhuis voor 23,95 miljoen dollar. Het eenvoudige en moderne interieur was perfect voor John Legend en Chrissy Teigen. Met de perfecte tuin en het prachtige uitzicht op Beverly Hills. Maar nu zijn ze op zoek naar iets nieuws voor de Hollywood familie.

John Legend en Chrissy Teigen.

John Legend (41) is een R&B-zanger, liedjesschrijver, muziekproducer en acteur. Hij groeide op in een arm gezin in Springfield Ohio en ging naar de Universiteit van Pennsylvania dankzij een studiebeurs. In 2002 ontmoette hij Kanye West via zijn kamergenoot, die hem talrijke baantjes bezorgde. Daarna werd hij bekend door zijn samenwerking met Alicia Keys en Jay-Z . Hij heeft talrijke onderscheidingen gekregen, zoals de Oscar- Golden Globe en tien Grammy Awards. Chrissy Teigen (34) is een beroemd model. Chrissy (34) is geboren in Delta, Utah. Chrissy wilde nooit model worden, maar toen ze 18 jaar oud was, werd ze ontdekt toen ze in een surfwinkel in Californië werkte. In 2011 publiceerde ze een kookboek dat een bestseller werd. Ze probeerde haar hand op hosting shows zoals Lip Sync Battle, Model Employee en FabLife. In 2006 ontmoetten Chrissy en John elkaar tijdens een video-opname van John’s lied “Stereo”. De chemie tussen hen was onmiddellijk en de twee ontwikkelden meer liefde voor elkaar dag na dag. De twee reisden samen en zij bezocht hem regelmatig bij zijn shows. In 2013 trouwden ze aan het Comomeer in Italië.

Kinderen

14 april 2016 werd hun eerste kind, Luna Simone, geboren. Twee jaar later, op 16 mei 2028, kregen zij hun tweede kind, een jongen, Miles Theodore Stephens. De twee zijn echter verwekt met behulp van kunstmatige inseminatie. Het model kon jarenlang niet zwanger worden. Ze legde uit dat Luna en Miles op hetzelfde moment waren gemaakt. Miles’ eitje werd echter pas twee jaar later geïmplanteerd. Desondanks hebben de twee een lieve dochter van 4 jaar en een zoontje van 2 jaar. Nu verwacht het gezin van 4 nog een lieve baby.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/CBKHXWtp7ta/

Beverly Hills: luxe, enorme herenhuizen, beroemdheden

Beverly Hills is een stad op zich en ligt in het midden van Los Angeles en vlak naast Hollywood. Iedereen kent de welvarende gemeenschap van 15 vierkante kilometer en de 33. inwoners. Iedereen die het zich kan veroorloven een huis in Beverly Hills te kopen, heeft het gemaakt. De villa’s zijn meestal zeer groot, zeer luxueus ingericht en hebben altijd een grote tuin. U zult echter geen deurbelbordjes vinden, omdat de meeste beroemde beroemdheden anoniem willen blijven. Sommige villa’s liggen aan de wereldberoemde Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard en Rodeo Drive

De boulevard is ongeveer 35 km lang en wordt beschouwd als de beroemdste straat van de stad. Deze straat belichaamt L.A.. De straat bestaat uit grungy bars en neonlichten tot luxueuze hoogbouwhotels en chique restaurants. Daarna slingert de boulevard zich langs de herenhuizen van Beverly Hill en Bel Air en uiteindelijk naar enkele van de beroemdste stranden van Zuid-Californië. Of het nu gaat om jurken van Gucci, tassen van Micheal Kors of parfum van Chanel, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Rodeo Drive is drie blokken groot en heeft verschillende designermerken. Het is waar je de beroemdheden kunt vinden die in Beverly Hills wonen. Samen met Beverly Drive en Canon Drive vormt het de zogenaamde “Gouden Driehoek”.

Villa: moderne architectuur, luxe, Hollywood

De 792 vierkante meter grote villa is een moderne architectuur in minimalistische stijl. De voorgevel is gemaakt van donker beton, extra grote ramen en is toch huiselijk en uitnodigend. De villa bestaat uit zeven slaapkamers, twee kleedkamers, een woonkamer en een familiekamer, een grote keuken, acht badkamers, verschillende kinderkamers en speelkamers, een fitnessruimte en zelfs een thuisbioscoop. De grote groene zone loopt één keer rond het eigendom en contrasteert met de eenvoudige muren van de villa. De achtertuin met een zwembad, een spa, overdekte loggia’s. In de tuin is er een verwarmd zoutwaterzwembad, een jacuzzi en een buitenkeuken met houtkachel, barbecue en andere voorzieningen. Dus de familie heeft alles wat ze nodig hebben. En dat alles voor 24 miljoen dollar.

Enorme kleerkast

De garderobe doet meer denken aan een luxe boetiek dan aan een normale garderobe waar iedereen mee vertrouwd is. Een marmeren eiland biedt plaats aan Chrissy’s designerhandtassen of -schoenen en met de transparante kastdeuren en de binnenverlichting komen de luxeartikelen optimaal tot hun recht.

Luxe keuken en woonkamer

De woonkamer heeft een open keuken met een groot werkblad en high-end Miele apparatuur. Perfect voor Chrissy Teigen om de recepten voor haar kookboek uit te proberen. Dankzij de tien meter hoge ramen komt er voldoende licht binnen in het pand. Ondanks de donkere steen- en houttinten lijken de kamers zeer helder verlicht. De handgemaakte witte en gouden houten tegels met mandala prints uit Thailand zijn een echte blikvanger in het woongedeelte. De verwijzing naar Thailand was erg belangrijk voor Chrissy omdat haar moeder uit Thailand komt. John’s piano staat perfect bij de ingang van de villa.

https://www.instagram.com/p/CELFdC5jOon/?utm_source=ig_embed

Kinderkamer: leren, spelen en veel knuffels

Dochter Luna en zoon Miles hebben ook hun eigen speelkamer. Ze zijn in dezelfde stijl gehouden als de rest van de villa. Maar ze zitten vol met knuffeldieren en speelgoed. De kinderen worden van jongs af aan uitgedaagd. In het midden van de kamers staat een houten tafel waarop ze kunnen tekenen en schrijven. De muren zijn bezaaid met honderden boeken. Als Luna klaar is met lezen, mag ze spelen met haar grote knuffels of met haar mini keukentje. Zo moeder, zo dochter.

https://www.instagram.com/p/CEN2wotpspB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again