Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals & surfen

Anna_hafner_ in interview – Anna kreeg bekendheid door “Ninja Warrior” toen ze deelnam aan de YouTube Battle. Ze neemt je mee in haar leven op haar social media kanalen Instagram en TikTok. Daar vindt u alles over lifestyle, sport en festivals. Anna houdt niet alleen van feesten op festivals, maar ze speelt er ook zelf. Maar dat is maar een klein deel van haar leven. Of het nu gaat om ijsbaden, surfen of reizen – Anna kan er nooit genoeg van krijgen. Ze is een echte adrenaline junkie!

Ninja Warrior & surfen in Frankrijk

In het interview praat Anna met ons over haar passie voor festivals, want ook zij maakt graag gebruik van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt, wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland en nog veel meer!

Een perfecte zondag als adrenaline junkie

FIV: Hallo lieve Anna, fijn dat het interview vandaag gelukt is. Op je Instagram-account kunnen we zien dat je een echte adrenalinejunkie bent, dus willen we in tegenstelling graag weten: hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Anna: In het weekend, als de tijd het toelaat, doe ik meestal iets met mijn familie. We gaan graag wandelen of proberen nieuwe sporten of activiteiten uit, zoals onlangs canyoning. Dit wordt dan aangevuld met een gezamenlijk diner en een spelletjesavond.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Southside, Ikarus en Holi Festivals

FIV: Tijd doorbrengen met de familie is altijd leuk. Momenteel is het festivalseizoen, waar jij ook graag van profiteert. We zien je zelfs DJ’en op festivals. Wat zijn uw drie favoriete festivals?

Anna: Ik ga graag naar festivals hier in de regio omdat je daar veel mensen kent en regionale artiesten optreden. Mijn favoriete festivals zijn Southside en Ikarus. Ik speel graag op de Holi Festivals. De sfeer met de kleuren is echt geweldig.

Surfen in Frankrijk in de Atlantische Oceaan

FIV: Naast festivals is surfen ook een van je passies, dus ik zou heel graag willen weten waar je het liefst surft en waar je ooit nog eens zou willen surfen?

Anna: Ik ben een paar jaar geleden begonnen met surfen in de Atlantische Oceaan in Frankrijk en ben er sindsdien elk jaar geweest. Ik heb ook gesurft in Indonesië, Fuerteventura en Tenerife, maar niets komt volgens mij in de buurt van Frankrijk.

Ninja Warrior: De Springplank

FIV: Nu we het toch over sport hebben, wil ik graag weten hoe jouw ervaring met Ninja Warrior was en wat je het leukste vond?

Anna: Ninja Warrior was toen mijn eerste tv-optreden, ik was net 18 geworden en was super nerveus. Het was min of meer de springplank voor mijn zelfstandig ondernemerschap. Ik vond het vooral leuk om met de andere influencers te werken, ik heb veel geleerd, wat super belangrijk was omdat ik geen voorkennis had op dit gebied.

Sportkleding? De beste regio!

FIV: Aangezien u zoveel sport en vaak in sportkleding te zien bent, waar komt volgens u de beste sportkleding vandaan?

Anna: Volgens mij kun je nog steeds de beste sportkleding krijgen in een plaatselijke sportwinkel. Ik denk dat goed advies over sportkleding heel belangrijk is.

Sociale media: Wat zit er achter?

FIV: Het is immers ook belangrijk om regionale bedrijven te ondersteunen. U deelt dit alles met uw gemeenschap op sociale media, wat vindt u zo leuk aan sociale media in het algemeen?

Anna: Ik deel graag mijn leven en inspireer anderen. Met recepten, outfits, reistips of gewoon met life hacks voor het dagelijks leven. Je hebt de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met anderen, wat ik het leukst vind.

Photo: Alvin Bechter

Privé reizen als content creator

FIV: Als men je volgt op social media ziet men dat je ook veel op reis bent, kun je ook afschakelen en genieten van de vakantie of sta je soms onder druk om meer content te produceren?

Anna: Ik maak onderscheid tussen privé reizen en professionele reizen. Ik kan heel goed uitschakelen op privéritten. Ik denk ook dat het enorm belangrijk is, vooral als je in deze industrie werkt, om af en toe een pauze in te lassen van de sociale media. Ik vind professioneel reizen vaak stressvol omdat je meestal onder tijdsdruk staat en bijna de hele dag aan het fotograferen bent, maar je hebt toch plezier.

Lonely Island: 3 dingen die mee moeten!

FIV: Dat is vooral belangrijk in deze branche, om werk en privé te scheiden. Last but not least, als je drie dingen zou mogen meenemen naar een onbewoond eiland, wat zouden dat dan zijn?

Goede vraag. Ik denk mijn surfplank, een aansteker voor een mooi kampvuur en een mes.

FIV: Bedankt voor je tijd en het leuke interview!

Photo: Alexander Masel

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Anna leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en is dit jaar afgestudeerd aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteerwerk en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt in welke serie ze zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__

Interview met Nadinezofia: Over Nadine’s passie voor mode & het voor één keer onveilig maken van de catwalk

Mode is Nadine’s grote passie. Ze ontdekte het al in haar jeugd, toen ze haar moeders garderobe en haar hoge hakken zag. Ze is nu een fashion content creator en deelt dagelijks haar outfits en inspiraties met haar gemeenschap. Haar kanalen omvatten fashion hauls, reizen en comedy. Het wordt nooit saai met haar! In het interview met Nadine praten we over modezonden en trends. Door haar enthousiasme voor mode bezit ze veel kleren, zodat ze er niet aan toe komt haar garderobe uit te zoeken. Ze vertelt ons over haar favoriete kleding, welke items niet mogen ontbreken in haar garderobe en waar ze die koopt. Ze vertelt ons ook waar ze haar inspiratie voor haar outfits vandaan haalt en hoe ze geleerd heeft niet naar de mening van anderen te luisteren en haar eigen ding te doen.

Photo: instagram.de/majafelina

Interview met Philippsteuer: Groenten zijn het nieuwe vlees

Philipp is een food content creator en Spiegel bestseller auteur die zijn 220.000+ volgers op YouTube en Instagram voorziet van veganistische recepten en vegan food tests. Naast sociale media runt hij een foodblog en heeft hij een boek geschreven “Ik wilde nooit veganist worden”, waarin hij tips en ervaringen deelt over het opgeven van vlees. Hij heeft één doel: hij wil mensen inspireren om minder of helemaal geen vlees te eten om dierenleed te voorkomen en het milieu te beschermen. In het interview met Philipp vertelt hij ons over zijn passie voor koken en alles wat daarbij komt kijken. Van een volle koelkast tot een rommelige keuken. Daarbij vertelt hij over zijn weg om veganist te worden. Een onschuldige dierendocumentaire deed hem beseffen dat dieren niet mogen lijden voor zijn eten. Dus veranderde hij zijn levensstijl en documenteerde dat in zijn eigen boek. Als je ook veganistisch wilt leven en niet weet hoe, bekijk dan zijn boek! Lees hier meer over Philipp.

Photo: Jenny Stening

Marylu.ly in een interview: Turfsporten, druk en dromen

Marie voorziet haar 360.000 volgers op TikTok, Instagram en YouTube dagelijks van workouts, recepten, coaching en motivatie. Op YouTube neemt ze je in vlogs mee door haar dagelijks leven, laat ze zien hoe ze haar vakantie voorbereidt en nog veel meer. Ze is een echte sportfan en houdt van uitdagingen. In dit interview neemt Marie ons mee in haar dagelijkse sportleven. Ze sprak met ons over haar grote dromen, haar sportieve leven en hoe ze omgaat met druk. Ook deelt ze met ons tips voor motivatie en gebrek aan drive om met volle energie het beste van jezelf te geven in de sport. Marie is al van jongs af aan sportief. Van sportacrobatiek tot hiphop, trainen in de sportschool tot grassporten – ze heeft bijna elke sport gespeeld. Maar ze kijkt ook af en toe vanaf de zijlijn en moedigt haar vriend aan bij voetbalwedstrijden. Hoe ze het allemaal onder één hoedje weet te houden, onthult ze ons hier in dit interview.

Photo: Marvin Schönfelder

Interview met Denniskoenigg: Zijn leven als content creator, fascinatie voor horror en zijn privé-kant

Nadat Dennis al actief was op TikTok en een goed bereik kreeg, begon de content creator in de Corona pandemie ook zijn YouTube carrière met zijn horror content. Niet bang om zich met zijn gemeenschap in te laten, werd het ook een van zijn inspiratiebronnen. Alle horrorfans, in de vorm van films of videogames, zijn bij hem in goede handen. In het interview met ons tijdschrift vertelt hij over zijn “misdaden” uit zijn jeugd, hoe hij tot deze bijzondere fascinatie voor horror is gekomen, zijn inspiratie en motivatie met het grote aspect van de gemeenschap, evenals zijn interesses die verder reiken dan horror en zijn aanwezigheid op de sociale media. Achter de horrorliefhebber gaat een wereldverkenner schuil.

Photo: instagram.com/denniskoenigg/

Interview met Lindermusic: The Voice of Germany, TikTok en eigen nummers

Lukas werd bekend door het 9e seizoen van “The Voice of Germany” en ongeveer 630.000 mensen volgen hem en zijn muziek ook op TikTok. Het begon allemaal als kind in een kerk met kleine bongo’s. Vanaf dat moment ontdekte Lukas de muziek voor zichzelf en vond hij in de loop van zijn leven zijn roeping in het uitbrengen van zijn eigen nummers. In het interview sprak Lukas met ons over zijn weg in de muziek en het belang van sociale media als onafhankelijk artiest. Hij gaf ons ook een beetje inzicht in zijn privéleven. Je kunt alles volgen op zijn sociale media kanalen. Hij vond muziek door verveling in de kerkband. Maar eigenlijk was dat niet altijd zijn plan, want hij is ook een getrainde verkoper van verzekeringen. Lees hier meer over Lukas!

Photo: Christina Pörsch

Interview met Pilotpatrick: Over reizen, dromen en zijn eigen boek

In het interview met Patrick praten we over zijn leven en zijn beroep, of beter gezegd zijn roeping. Waar hij ook is, daar is ook zijn gemeenschap. Hij neemt ze mee over de hele wereld wanneer hij werkt of op vakantie gaat. Maar niet alleen op zijn sociale mediakanalen of in zijn blog kun je alles te weten komen, hij schreef er zelfs een boek bij. Het laat zien dat je alles kunt doen als je maar in jezelf gelooft en plezier hebt in wat je doet. Dat is precies wat hij wil dat je hier meeneemt, onder andere.

Photo: instagram.com/pilotpatrick

Interview met Dielafira: Over streamen op Twitch, gamen met de community en tips voor beginners

Lafi voorziet haar 200.000 volgers op TikTok van gaming en streaming content. Reacties, grappen en veel plezier zijn ook te vinden op haar sociale mediakanalen. Samen met haar gemeenschap speelt ze onder meer Clash Of Clans. Er valt altijd wat te lachen met haar! In het interview met Lafi praat ze met ons over haar passie voor gaming en streaming. Ze vertelt ons over haar eerste spel, haar eerste spelcomputer en haar favoriete spellen. Deze omvatten Valorant voor de PC en Cash Of Clans. Het begon allemaal met haar broers die haar aan het gamen brachten. De passie ontwikkelde zich dus en toen ze in 2018 begon met Musical.ly (nu TikTok) en haar community bleef groeien, werd ze streamer op Twitch. Daartoe onthult ze hoe ze zich voorbereidt op een stream en deelt ze streamingtips voor meiden die aan de slag willen.

Photo: instagram.com/dielafira