Toni wint GNTM 2018! De grote finale backstage – Duitsland’s volgende Topmodel door Heidi Klum

Germany’s next Topmodel door Heidi Klum: De grote finale van een van Duitslands populairste casting shows. De winnaar (Toni Dreher-Adenuga) is gekozen, maar er was een heel spektakel omheen. Sterren en sterretjes, de modellen van het seizoen en natuurlijk niet te vergeten Heidi en haar jongens. Kom alles te weten over de finale, wat er achter de schermen gebeurde en wat je moet weten over Toni – de winnaar 2018.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

De grote finale van Duitslands volgende Topmodel – De show, de locatie & de sterren

Dit jaar vond de finale plaats in Düsseldorf, om precies te zijn in de ISS Dome, een adembenemende arena. Nadat de eerste finale van de casting show traditioneel plaatsvond in de Lanxess Arena in Keulen, keerde de show terug naar het Rijnland na verschillende uitstapjes, waaronder de finale van 2016 in Mallorca en de finale van 2015 in New York. Dit jaar werden speciale veiligheidsmaatregelen genomen en werd de show met een paar minuten uitgesteld om een verrassing zoals in 2013 te voorkomen. Vanwege de vertraging mochten de toeschouwers geen mobiele telefoons gebruiken. Je kunt mijn backstage impressies en de show live ter plaatse hier zien:

GNTM: De eerste video na de grote finale

Het motto voor de finale van Heidi Klum’s TV show is zoals elk jaar, groot, groter, glitter & vuurwerk. We hebben de laatste jaren en seizoenen veel gezien, van vliegende modellen tot glinsterende jurken, kronen en natuurlijk veel vuurwerk. Dit jaar heeft Heidi zichzelf weer overtroffen met haar show. Goochelaar Hans Klok verscheen aan het begin van de show en ‘toverde’ niet alleen de finalisten, maar ook Heidi zelf het podium op. Daarna volgden spectaculaire jurken en diverse wandelingen. De hoogtepunten waren niet alleen de wandeling van de dragqueens, die niet alleen in de scène maar ook in de samenleving een groot voorbeeld waren en een positieve boodschap uitdroegen, maar ook optredens van wereldsterren als Rita Ora en Shawn Mendes. Om ervoor te zorgen dat glitter en glamour niet ontbraken, liet Heidi de kans niet voorbijgaan om haar Victoria’s Secret ervaring in de show te laten vloeien en zo de Top 2 over de catwalk te laten zweven met adembenemende, uitschuifbare vleugels. Verdere showacts volgden van rapper Cro, bij wiens optreden Team Schwarz over de catwalk liep, en Vincent Weiss, bij wiens stem de Top 2 live op het podium een shoot afwerkte met sterfotograaf Rankin.

De show eindigde met de grote aankondiging van de winnaar. Julianna en Toni stonden gespannen naast Heidi terwijl de omslagen van de twee op het grote scherm te zien waren. Heidi maakte het spannend als altijd en kroonde Toni uiteindelijk tot Duitslands volgende Topmodel 2018. Het publiek juichte, de familie, drag queens, juryleden en deelneemsters stormden het podium op en feliciteerden de mooie winnares.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

De finalisten – de laatste 4 strijden om de titel Germany’s next Topmodel 2018

Normaal gesproken is het gebruikelijk dat er drie meisjes meedoen aan de finale, maar dit is de afgelopen jaren geen succes gebleken, vandaar dat er in 2018 weer vier meisjes in de finale streden om de grote titel Duitslands volgende Topmodel & de cover van de Duitse Harper’s Bazaar. Maar wat kwalificeerde deze vier van alle meisjes voor de finale en wat de winnares te zeggen heeft over haar overwinning.

Duitslands volgende Topmodel 2018 Toni – Team Michael

Het meisje met het mooie gezicht. Zij weet dat zij een grote verantwoordelijkheid heeft als rolmodel en voorbeeld en maakt daar verstandig gebruik van. Ze beheerste de finale met glans, niet alleen de verticale catwalk zag eruit als kinderspel, maar ook de wandeling met de drag queens, enorme jurken en het hoogtepunt van de show, de wandeling met de enorme intrekbare engelenvleugels à la Victoria’s Secret Fashion Show. De overwinning is meer dan verdiend door de veelzijdige Toni. Gehuldigd door haar familie, het publiek en de jury, keek ze naar haar cover voor de Duitse Harper’s Bazaar toen Heidi haar naam als winnares bekendmaakte.

2e plaats Julianna – Team Michael & de kandidaat met de mooiste stem

Het krullende meisje in Team Michael heeft van haar hobby haar beroep gemaakt, want met haar zangtalent verdient ze nu de kost. Ze is model sinds haar 15e en overtuigt dus met haar ervaring. De schijnwerpers zijn voor haar gemaakt, zoals ze in de finale bewees en het publiek overtuigde met haar show. Uiteindelijk werd zij slechts door één kandidaat verslagen en eindigde dus op de tweede plaats.

3e plaats Pia – Team Michael & het meisje met de rondingen

Dankzij haar niet bepaald typische modelafmetingen is de mooie blondine een groot rolmodel voor jonge meisjes. Ze treedt in de voetsporen van Gigi Hadid & Co. die de modewereld veranderden met hun vrouwelijke rondingen. Zij is zeer authentiek en vol leven, wat haar fans en de jury overtuigt. Zij gaf een sterke show in de finale en werd daarvoor door het publiek bejubeld met een 3e plaats.

4e plaats Christina – laatste van Team Thomas

De mooie 21-jarige is de laatste om Team Thomas met trots te vertegenwoordigen. Zij heeft reeds ervaring opgedaan in talrijke Miss-verkiezingen en had dus waarschijnlijk een startvoordeel in GNTM. Pas in het midden van het seizoen haalde zij plotseling veel van de meisjes in en werd zij als de favoriet beschouwd. In de finale werd ze in de eerste beslissing uitgeschakeld, maar ze slaagde er toch met vlag en wimpel in om met de drag queens mee te lopen.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020