FIV Special: CM Model Coaching – Win 1x gratis ticket voor de exclusieve trainingssessie

In samenwerking met het modellenbureau CM Models geeft Fashion-Interview een wildcard weg voor een exclusieve modellencoachingsessie op 29 november in het Mediapark in Keulen. Kruip voor een dag in de huid van een model en leer onder begeleiding van deskundigen meer over uw eigen lichaam en de modellenindustrie.

Op 29 november 2015 vindt een exclusieve Model Coaching Day plaats bij het Keulse modellenbureau CM Models. Met regelmatige model coaching sessies onder leiding van exclusieve experts, leert het CM Models team haar agency modellen de “vaardigheden” van een succesvol professioneel model. Nieuwe gezichten en ervaren modellen groeien boven zichzelf uit en worden steeds beter. Plaatsen zijn beperkt! Aangezien de vraag zeer groot is, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar voor het publiek. In samenwerking met CM Models, geven wij een Wild Card ter waarde van 99 euro weg voor de model coaching !

Met geselecteerde deskundigen traint u uw eigen “persoonlijkheid” samen met de modellen van het agentschap. Of het nu op het werk is, voor klanten of bij agentschappen: de eerste indruk telt! Een sterke persoonlijkheid is hiervoor zeer belangrijk! De nadruk van de dag ligt op zelfvertrouwen en zelfbeoordeling. Je neemt deel aan alle coachings- en trainingssessies – een ideale jump in de modellenwereld.

Doe mee! Win de poseer & catwalk training:

Like de CM Models pagina en schrijf je in voor de “CM Academy Nieuwsbrief” – jouw naam doet mee in de loting voor de “CM Coaching Wild Card”!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Op 29 november start CM Models in het Media-Park in Keulen met de volgende exclusieve modellencoaching voor agency-modellen en een beperkt aantal externe deelnemers. Het gaat allemaal om je “persoonlijkheid” in banen, voor klanten of voor de camera. Grijp je kans en win de exclusieve wildcard!

Met Fashion Interview & CM Models kun je nu een wildcard winnen en gratis deelnemen aan de modellencoaching van het agentschap.


 

Dag van de coach

+ Zondag, 29.11.15 Persoonlijkheid & Opleiding

Focus: Overtuig je klanten. Fotograaf of creatief directeur: met tips over sport, voeding en gedetailleerde training in poseren en catwalk.

  • 10.00 – 12.30 – Poseren en acteren
    Hoe word ik poseerbaar? door Oliver Rudolph, mode fotograaf
  • 13.00 – 17.30 – Caltwalk
  • Met welke houding en charisma loop ik over de Caltwalk?