Lily Aldridge: Huis Tour Nashville

Als je aan sterren denkt, zie je ze waarschijnlijk vaak wonen in grote steden als New York, Londen of Berlijn. Maar dat is natuurlijk niet altijd het geval. Velen voelen zich meer op hun gemak in meer landelijke gebieden of verhuizen terug naar huis. Anderen wonen in de grote stad en hebben vakantiehuizen over de hele wereld. Rustig en gezellig, chique en eenvoudig: je staat op het punt om te ontdekken hoe Victoria’s Secret Angel Lily Aldridge leeft.

Lily Aldridge’s huis in Nashville

Lily Aldridge is bekend van Victoria’s Secret, bijvoorbeeld. Zij is niet alleen een paar keer gefotografeerd voor het label, maar heeft ook als “Angel” over de catwalk gelopen. Het beroemde model heeft een huis in Nashville. Ontdek hier waar Nashville ligt en wat er daar te ontdekken valt.

Nashville

Nashville ligt niet alleen in Tennessee, het is de hoofdstad. Dat, nogmaals, is in Amerika. Om het beter geografisch te kunnen indelen: Nashville ligt op iets minder dan twee uur vliegen van New York. Als je van countrymuziek houdt, is Nashville een goede plek om te zijn.

Lily Aldridge’s Gang

Als het model u zou uitnodigen in haar huis in Nashville, zou u een hal zien met witte muren en een spiegel aan de linkerkant. Op de achtergrond en aan de andere kant, zijn er ingelijste foto’s aan de muur. Er is ook een dressoir met glazen ramen en een lamp erop. Iets verder naar achteren staat ook een tafel met een lamp. Perfect als je net van winkelen komt en je tassen neer wilt zetten.

Badkamer

Als je de badkamer binnenkomt, valt meteen één highlight op: de badkuip. Hij staat rechtop op een sokkel, met een loper eronder. Vloertegels, die men vaak verwacht en aantreft in een badkamer, zijn er niet. Zo ziet de badkamer van het model er meteen uitnodigend en gezellig uit. Verschillende ramen laten daglicht binnen in de badkamer. Een spiegel, een bloem en foto’s mogen hier ook niet ontbreken.

Woonkamer van het model

De woonkamer ziet er gezellig en levendig uit. Veel voorwerpen kunnen hier worden ontdekt. De in de muur ingebouwde planken bieden veel ruimte om voorwerpen uit te stallen en zijn een echte blikvanger door hun blauwgroenige kleur. Twee grote fauteuils en stoelen staan in de woonkamer. Hier kan Lily Aldridge zeker veel gasten ontvangen en een gezellig avondje kletsen. In de hangende fauteuil voor het raam kan ze zeker boeken lezen of gewoon ontspannen. Ze heeft er veel, zelfs gesorteerd op kleur. Op de tafel in de woonkamer vindt u enkele koffietafelboeken, een vaas met bloemen of andere decoratieve voorwerpen. Er is ook een bruine bank en, natuurlijk, doeken aan de muur.

Kinderkamer van Lily Aldridge’s dochter

Ook hier is er een kamer waar veel daglicht binnen kan komen. Er zijn hier genoeg ramen. Natuurlijk is er een schoolbord om te schrijven of een tafel om een klein theekransje te houden.

TV kamer

Ook niet slecht: een kamer waar je elkaar kunt ontmoeten om tv te kijken. Deze kamer heeft ook veel ramen en enkele foto’s aan de muren. Een bank met kussens en een deken, een tafel, een lamp, hier en daar foto’s of boeken: de kamers van de modelwoning zijn zeer gedetailleerd ingericht.

Keuken van het model

De keuken spreekt voor zich, het is een echte blikvanger. De tegels op de muur vormen een sterk en opvallend patroon. De vloer vormt ook een opvallend contrast met het keukenmeubilair. Ook hier valt van alles te ontdekken: van fruitschalen tot planten of lampen op de werkbladen. Wat serviesgoed is ook zichtbaar buiten op planken boven het werkblad.

Slaapkamer

Als je de slaapkamer van Lily Aldridge binnenkomt, zie je een teddybeer en een XXL konijn op de vloer zitten. Er staat ook een gitaar tegen een grote plank. U kunt er onder andere veel knuffels op vinden.

Video: Lily Aldridge’s huis in Nashville (2018)

Als u nieuwsgierig bent, kunt u hier ook de rondleiding door het huis van Lily Aldridge in Nashville bekijken.