Duitslands volgende Topmodel – door Heidi Klum 2018: Kandidaten, finale & de kans om te winnen

Germany’s next Topmodel – van Heidi Klum is dit jaar al aan zijn 13e seizoen van de casting show begonnen. Zoals elk jaar hebben duizenden mooie en getalenteerde meisjes bij Heidi Klum gesolliciteerd om hun droom als model te verwezenlijken. Maar wat is er dit jaar nieuw, wie zijn de kandidaten en wie maakt een kans om te winnen?

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Duitslands volgende Topmodel 2018 – dit is nieuw

In de afgelopen 13 jaar is de casting show van supermodel Heidi Klum niet alleen enorm gegroeid, maar elk jaar komen er ook nieuwe juryleden, regels of veranderingen bij. Dit jaar zijn de juryleden dezelfde gebleven, aangezien Thomas en Michael zich al goed hebben geïntegreerd in de stoelen naast Heidi, wat dit jaar is veranderd is een feit dat waarschijnlijk niemand had verwacht. De winnares won de afgelopen 12 jaar onder meer de cover van het Duitse mode- en lifestylemagazine Cosmopolitan. Dit jaar heeft GNTM echter een einde gemaakt aan deze samenwerking en presenteert nu de winnaar op de cover van de Duitse Harpers Bazaar. Het wereldberoemde tijdschrift, dat op gelijke voet staat met prestigieuze modetijdschriften als Vogue, stemde ermee in om dit jaar de winnaar van GNTM op de cover te zetten. Of deze samenwerking in het volgende seizoen van GNTM wordt voortgezet, valt nog te bezien.

De deelnemers – de laatste 5 van de halve finales

Het seizoen is bijna afgelopen en de laatste meisjes, de besten van de besten strijden nu om de overwinning van de casting show. Twee meisjes van Team Thomas en drie meisjes van Team Michael. Wie heeft het meeste potentieel en wie heeft de kans om te winnen?

Christina – Team Thomas & het meisje met de verkiezingservaring

De mooie brunette vertegenwoordigt Team Thomas met trots. Met haar ervaring in talrijke wedstrijden heeft zij waarschijnlijk de beste basis gelegd voor de taken van Duitslands volgende Topmodel. Haar hobby’s zijn onder meer dansen en een van haar levensdromen is haar jeugdheld Daniel Radcliffe alias Harry Potter te ontmoeten.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Jennifer – Team Thomas & haar grootste droom is de Victoria’s Secret Catwalk

De andere brunette in Team Thomas heeft grote dromen, want haar doel is om op een dag met grote vleugels over de catwalk van de beroemde Victoria’s Secret Fashion Show te zweven. Met haar deelname aan GNTM heeft zij de eerste stap gezet op weg naar haar doel. De nuchtere schoonheid is erg avontuurlijk en doet dat graag met haar vriend, met wie ze al 4 jaar een relatie heeft.

Julianna – Team Michael & de kandidaat met de mooiste stem

Het krullende meisje in Team Michael heeft van haar hobby haar beroep gemaakt, want met haar zangtalent verdient ze nu de kost. Bij GNTM wil ze van haar tweede hobby ook haar beroep maken, want ze is al sinds haar 15e model en overtuigt dus met haar ervaring. De schijnwerpers zijn voor haar gemaakt.

Pia – Team Michael & het meisje met de rondingen

De mooie blondine wil een rolmodel zijn voor meisjes, want ze heeft niet de bekende modellenmaten, maar treedt in de voetsporen van Gigi Hadid & Co. die de modewereld veranderen met hun vrouwelijke rondingen. Zij is zeer authentiek en vol leven, wat haar fans en de jury overtuigt.

Toni – Team Michael & de boodschap is belangrijk voor haar

Het meisje met het mooie gezicht. Ze zet mensen graag aan het denken met haar verhalen, gedichten en poetry slams. Zij weet dat zij een grote verantwoordelijkheid heeft als rolmodel en voorbeeld en maakt daar verstandig gebruik van. Haar veelzijdigheid zou haar kunnen helpen om te winnen, want ze draagt haar haar kortgeschoren, wat haar onberispelijke gezicht tot uitdrukking brengt, maar ze ziet er ook geweldig uit met pruiken van welke soort dan ook, een absoluut pluspunt in de modellenwereld.

Hier vindt u alle nieuwe GNTM-deelnemers 2020