Celebrity Big Brother 2018: Ex Curvy Supermodel & Trash Starlet Chethrin Schulze

Het nieuwe seizoen van Promi Big Brother op Sat1 begint op 17.08.2018! Met nu al spannende bewoners en kandidaten als Sophia Vegas (30) maar ook DSDS-zanger Alphonso Williams (56), beiden bekend om glitter, bling bling en ‘over the top’. Youtuber Katja Krasavice (21) en selfmade miljonair Heinz von Sayn-Wittgenstein (64) hebben nu gezelschap gekregen van een wel heel bijzonder trash tv-sterretje: Chethrin Schulze.

Chethrin Schulze, Sophia Vegas – Big Brother wordt gek

Sommige mensen kennen Chethrin Schulze nog van Curvy Supermodel (hier vindt u alle info over Curvy Supermodel 2018 van Angelina Kirsch). Het huidige seizoen loopt met curvy model mama Angelina Kirsch, zou zij trots zijn op Chethrin? Zeker weten! Ex-deelneemster Chethrin, die niet alleen bekend is van de modellencasts op TV, maar ook van andere TV-formules zoals “Love Island” of ook diverse “BH Sport Tests” op dezelfde zender, Sat1 Frühstücksfernsehen. Chethrin is altijd op zoek geweest naar het grote podium. Ondertussen heeft ze al meer dan 100.000 volgers op Instagram, wat betekent dat ze zichzelf zeker een influencer mag noemen. Over een paar dagen zal de rondborstige blondine haar intrek nemen in het Promi Big Brother huis 2018 met alle kandidaten en bewoners.

https://www.instagram.com/p/BmF-k89gIoY/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Dat is Chethrin Schulze! Invloedrijk, vrijgezel en nu 20 kg lichter

Sinds haar optreden in Curvy Supermodel twee jaar geleden is Maria 20 kg afgevallen, en dat is te zien. De slimme blondine weegt nu nog maar 65 kg en draagt nog vaker een bikini. Wat zal dit betekenen voor het Big Brother huis? Chethrin naakt in de douche? Ze ontkende dit in het interview. Ze zegt tenminste dat ze niet naakt onder de douche zal staan – we zullen zien!

Maria is vrijgezel en heeft geen vriendje

Tot nu toe heeft Mariya mannen afgewezen, zodat ze zich volledig op zichzelf kan concentreren. De laatste maanden is de ware er gewoon nog niet geweest. Hoewel Chethrin, zo vertelde ze in een interview met Philipp Hageni van Sat1 Frühstücksfernsehen, via Instagram veel datingaanbiedingen krijgt van Bundesliga-voetballers. Zelfs van voetballers van het Duitse nationale elftal! Ze wilde geen namen noemen. Waarom? Wat die kerels van haar willen, is zeker geen relatie.

https://www.youtube.com/watch?v=9UUmGK0iv6M

Maria op Instagram

Maria heeft nu 127.000 volgers op Instagram en dat zegt veel. Meer dan 100.000 fans zijn geïnteresseerd in haar leven, haar uiterlijk en nieuws van mij. Als je haar zelf wilt zien op Instagram, kun je haar account hier vinden:

Cliché blondje of slim VIP sterretje?

Om uit te vinden of Maria misschien een van die typische It-meisjes is, werd zij kort voor het interview direct naar de bouwplaats gebracht. Kan ze een kruiwagen vol aarde scheppen, rechtstreeks van de bouwplaats en spontaan? Maria aarzelt geen seconde, niemand zou dat verwacht hebben. Maria is niet alleen sympathiek, maar ook heel ongecompliceerd. Een paar weken geleden heeft ze haar vader geholpen een huis te bouwen. Een echt boom meisje – sterk!

Promi Big Brother 2018: dit is hoe het huidige seizoen zal verlopen

Promi Big Brother draait al vele jaren met succes op Sat 1. Interessante personages, C-list celebrities, VIPs uit 1980, nieuwe sterren van televisie en social media, zo wordt Promi Big Brother tot een interessant tv-programma gemaakt waar jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen naar willen kijken. Ook dit jaar zijn er weer interessante personages, bijvoorbeeld de Zwitserse sterhelderziende Mike Shiva. Maar er zijn ook enkele veranderingen in de moderatie.

Celebrity Big Brother presentatoren

De presentator van dit jaar is de al even oude presentator Jürgen Schropp en Frühstücksfernsehen-koningin Marlene Lufen. Dus wie de twee samen live wil zien, kan ze elke ochtend zien op Frühstücksfernsehen, want het powerduo repeteert al elke ochtend van 6 tot 10 uur op Sat1.

Marlene Lufen: Ontbijt TV Koningin

Onze favoriete presentatrice Marlene Lufen zal dit jaar samen met vaste presentator Jürgen Schropp de Promi Big Brother presenteren. Marlene Lufen is niet alleen bekend van ontbijt-tv, maar ook van vele andere tv-formats. Ontdek meer over Marlene Lufen op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmTC0A-gh06

https://www.instagram.com/p/BmQI5pBgih3/

Jürgen Schropp: een must voor #PBB

Zoals elk jaar, neemt Jürgen Schropp de sympathieke kant over. Zoals beschreven loopt hij al warm op Sat1 Frühstücksfernsehen om fit te zijn voor de verhuizing naar het Big Brother-huis!

https://www.instagram.com/p/Bl6GT9Lhha_

Desiree Nick – weer terug?

Is Desiree Nick terug als een backstage reporter? Desiree Nick is al jaren een icoon van B-list beroemdheden. Of het nu in het jungle kamp was of nu bij Promi Big Brother, Desiree Nick zorgt altijd voor geweldig entertainment.

De andere Celebrity Big Brother kandidaten 2018

Zoals elk jaar gaat het er bij Promi Big Brother om meer of minder bekende beroemdheden samen te brengen. In het seizoen van dit jaar zijn er weer enkele kandidaten die zeker voor explosies zullen zorgen.

Velen herinneren zich nog grandioze optredens, b.v. van Desiree Nick, maar ook van popzanger Hubertus, die nu opvalt door zijn zwarte vingernagels en een zekere neiging tot excentriciteit. In het seizoen van dit jaar zijn er naast Chethrin nog een paar zeer interessante kandidaten. Onder hen is de Zwitserse ster helderziende Mike Shiva. Zijn esoterische manier van doen en de verklaring dat hij absoluut geen WG-mens is, zorgen voor enige opwinding. Voor de dames is er ook iets om naar te kijken, Johannes Haller, bekend van Duitse datingshows!

Hier zijn nog een paar portretten:

Mike Shiva

Word is een ster helderziende in Zwitserland en coacht vele mensen op televisie bijna elke dag. Hoewel helderziendheid natuurlijk humbug is, veiligheidsmarge de kandidaat! Laten we eens kijken of hij zijn eigen toekomst kan voorspellen!

Johannes Haller

Sunnyboy en verleiding voor de bewoners. Toch is Johannes gelukkig met zijn vriendin Yeliz Koc.

https://www.youtube.com/watch?v=0hNmzHzZZEc

Sophia Vegas

Yippee, yippee, yeah!

Hier is nog een muzikaal hoogtepunt, Sophia Vegas ft. Snoop Dogg.

Heinz van Sayn-Wittgenstein

Wil je een beetje adel? De selfmade miljonair. Meer over Heinz von Sayn-Wittgenstein op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmbCYkcAt3G

Youtuber Katja Krasavice

Dikke lippen? Dat is eigenlijk de naam van haar laatste liedje. Zie meer: Katja Krasavice Youtube.

Big Brother, het TV format

Big Brother begon meer dan 15 jaar geleden. Het TV-concept is in Nederland ontstaan en omvatte aanvankelijk alleen het plaatsen van particulieren in een huis. 10 mensen die voor een bepaalde tijd samenwonen, in het openbaar, met camera’s op elke hoek. Het eerste seizoen was een absoluut succes en iets totaal nieuws op de Duitse televisie. Vandaag de dag is Big Brother geëvolueerd en is het vooral op zoek naar C-lijst beroemdheden, VIP’s uit het verleden maar ook huidige, opkomende TV of social media sterretjes. Door een mix van interessante personages, zoals bekend van alle andere TV-shows, worden elke dag interessante situaties gecreëerd: of het nu de naakte douche is of de ruzie.

Hoogtepunten uit Celebrity Big Brother 2017