Schoenen voor het dagelijks leven: comfortabel en modieus – de beste sneakers 2019

Straat stijl is IN! En om de casual look af te maken, hoort daar de perfecte straatschoen bij. Dit zijn onze 2019 favorieten om de streetstyle look compleet te maken.

Modieus en comfortabel – de Adidas Yeezy Boost 350 #1

De Adidas Yeezy Boost 350 is een rage dit jaar. Of het nu voor mannen of vrouwen is. De schoenen zien er gewoon leuk uit. De schoenen zijn er in verschillende kleuren en patronen. De streep op de zijkant van de schoen, waarop de naam Yeezy is vereeuwigd, is vaak opvallend. De zool van de schoen is aan de achterkant iets dikker dan aan de voorkant en rondt af, wat de schoen zo uniek en populair maakt. Beste jolandavhn laat zien hoe het moet!

https://www.instagram.com/p/Bn8YFXmH1Gc/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Gewoon stijlvol – Nike air monarch #2

De Nike Air Monarch schoen is ook een behoorlijk populaire schoen op het moment. Nogmaals, het zijn de vrouwen en de mannen die deze schoen absoluut vieren. Wie het graag een beetje extravagant heeft, vindt hier ook de perfecte straatschoen.

https://www.instagram.com/p/BqkM7_Ilclv/

Trendy Pastelkleuren – Nike Air Max 97 #3

De Nike Air Max 97 zijn vooral leuk om naar te kijken dit jaar! Deze schoenen zien er absoluut geweldig uit met skinny jeans. Ze pimpen elke outfit en maken het compleet. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van zwart en wit tot blauw, roze en wilde kleurencombinaties.

https://www.instagram.com/p/BvjgFayBUHk/

Een absolute blikvanger – Fila Disruptor #4

De Fila Disruptor is niet voor iedereen. Velen zeggen dat ze te lomp en te opzichtig zijn, maar dat is precies wat de nieuwste trend is. De grove witte schoenen met de gekartelde zool en Fila opdruk. Maar ook in roze of lila een absolute blikvanger! En een MUST-HAVE voor iedereen die wil opvallen.

https://www.instagram.com/p/Blli6RJnKmQ/

THATSOTEE laat je haar favoriete streetstyle outfits nog eens zien. Veel plezier!