Ontwerper: Marcel Ostertag Collectie – Modeweek Berlijn

Marcel Ostertag werd als label opgericht in 2006 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld. Zijn mode is een inspiratie voor modefanaten. Jaren ’70 en ’80 gemengd met mannelijke details maken de outfits creatief. De materialen worden gemengd en met het samenspel van vrouwelijke creaties en mannelijke uitsnijdingen creëert Ostertag ware kunst.

Ontwerper Marcel Ostertag: Carrière & Collecties

Hij begon zijn carrière toen hij begon te studeren aan de ESMOD in München en verhuisde naar Central St. Martins College in Londen. Met zijn bachelor diploma in 2004 ontving hij de prijs voor de beste eindbundel. Hij kreeg ook een onderscheiding na zijn Master’s graad. Met kennissen als Paul Smith, Dunhill of Burberry en de samenwerking met ontwerpster Martina Rogy kon Marcel Ostertag ervaring opdoen. “Rogy & Ostertag” werd uitgebracht in twee verschillende boetieks. Zijn dossier bleef zich daarna vullen met prijzen en modeweken in Londen en Beijing. In 2008 won hij de “Karstadt New Generation Award” en mocht hij een collectie voor het bedrijf ontwerpen.

Marcel Ostertag: Mode Week Show

Londen en Beijing waren nog maar het begin van de Fashion Week. In 2018 presenteert Marcel Ostertag zijn collectie voor de vijfde keer voor een internationaal publiek tijdens de New York Fashion Week. Maar hij blijft Berlijn trouw en wij mogen genieten van zijn 2019 show tijdens de Mercedes Benz Fashion Week.