Giorgio Armani Horloge, Parfum & Outfits: Unieke Elegantie

De naam van de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani is altijd synoniem geweest met elegantie. Armani is beroemd om zijn puristische kleding in gedempte kleuren. Na zijn studie medicijnen werkte de ontwerper eerst als etaleur en inkoper tot hij in 1975 het naar hem genoemde modebedrijf oprichtte. Hij werd bekend door de creatie van zijn chique herenkostuums, die hem hielpen internationaal door te breken. Daarna begon hij met het ontwerpen van damesmode en uniformen. In 1982 lanceerde hij zijn eerste parfum voor vrouwen, “Armani”.

“Elegantie gaat niet over opgemerkt worden, het gaat over herinnerd worden” (Giorgio Armani)

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Naar binnen! Giorgio Armani – De mode legende: Portret + Interview

De video en het interview zijn in het Engels, maar zeer interessant! Het is het kijken waard. Tip, hier vind je meer over Giorgio Armani’s sportmerk EA7.

Armani, het synoniem van elegantie voor beroemdheden van over de hele wereld

De Engelse muzikant en gitarist Eric Clapton droeg de kleding van Armani tijdens verschillende optredens in de jaren negentig en componeerde muziekstukken voor de modeshows van de ontwerper. Clapton bracht de ontwerper onder de aandacht van een aantal Hollywood sterren. Zijn creaties worden gedragen door Hollywoodsterren als Clint Eastwood en Naomi Watts.

Feiten over Giorgio Armani

“Elegantie gaat niet over opgemerkt worden. Het gaat erom herinnerd te worden” – de naam van de Italiaanse mode-ontwerpster is synoniem met elegantie.

  • Giorgio Armani begon medicijnen te studeren
  • In plaats van te studeren, richtte hij zijn eigen modebedrijf op
  • In 1982, lanceerde hij zijn eerste parfum genaamd “Armani”.
  • Eric Clapton droeg vaak Armani’s creaties op het podium

Het is Fashion Week! Hoogtepunt van de laatste Giorgio Armani modeshow