H&M video’s: Verzorgingstips, duurzaamheid en ontroerende interviews uit de LGBTQ+ gemeenschap.

H&MH&M is een internationaal bekend Zweeds modebedrijf dat in 1947 is opgericht door Erling Persson. Het bedrijf is nu een van de grootste moderetailers ter wereld en biedt mode en accessoires voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen tegen betaalbare prijzen. H&M heeft meer dan 5000 winkels in meer dan 70 landen en verkoopt haar producten ook online. Het bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en heeft zichzelf tot doel gesteld om in 2030 volledig klimaatpositief te zijn. Dit artikel geeft je niet alleen exclusieve verzorgingstips om je favoriete kleding lang mooi te houden, maar geeft je ook inzicht in de inspanningen van H&M om duurzaamheid te bevorderen. Je vindt er ook ontroerende interviews met sterke persoonlijkheden uit de LGBTQ+ gemeenschap.

Verzorgingstips voor kledingstukken: H&M’s YouTube-kanaal laat zien hoe het moet

Shit! Je overhemd heeft een knoop verloren? Je favoriete trui zit weer vol make-upvlekken? Op het YouTube-kanaal van het merk vind je interessante tips en trucs voor het onderhoud van je geliefde kledingstukken. Je krijgt te zien hoe je met bepaalde materialen omgaat, zoals zijde of wol, hoe je op de juiste manier en milieuvriendelijk wast, of hoe je zelf naald en draad gebruikt – wees nieuwsgierig!

Bekijk hier meer tips en trucs op het YouTube-kanaal van het merk:

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

H&M x Duurzaamheid

H&M, een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in de mode-industrie, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf heeft erkend dat het een verantwoordelijkheid heeft om de ecologische voetafdruk van de mode-industrie te minimaliseren en werkt specifiek aan oplossingen om een duurzamere toekomst te creëren.

Duurzaamheid bij H&M: het Circular Design-verhaal en de maatregelen om hulpbronnen te minimaliseren

H&M’s Circular Design Story laat zien hoe een bedrijf kan helpen om verspilling van grondstoffen te minimaliseren en een duurzamere toekomst te creëren door gerichte actie en samenwerking met andere spelers in de textielindustrie. H&M begon in 2013 met de lancering van een kledingcollectie genaamd “Close the Loop”. Deze collectie bestond uit kledingstukken gemaakt van gerecyclede materialen en moedigde klanten aan om hun oude kleding terug te brengen voor recycling. Sindsdien heeft H&M haar inspanningen opgevoerd en zich gericht op verschillende initiatieven zoals het recyclen van kleding en textiel, het aanbieden van reparatieservices en het introduceren van verhuurdiensten.

Lees hier meer over dit onderwerp!

H&M’s duurzaamheidsinitiatieven voor een groener kerstseizoen

“Voorbij de regenboog”: H&M komt op voor de LGBTQ+-beweging

Beyond the Rainbow is een campagne gesteund door H&M die de ware betekenis van de Pride-vlag wil onthullen. De Pride-vlag is een symbool voor de LGBTQ+-beweging en staat voor diversiteit, tolerantie en acceptatie. De Beyond the Rainbow-campagne heeft als doel de boodschap van de vlag te helpen verspreiden en het bewustzijn over de rechten van LGBTQ+-mensen te vergroten. Een van de centrale elementen van de campagne zijn de interviews met verschillende persoonlijkheden die vertellen over hun persoonlijke verhalen over dit onderwerp. Deze interviews laten niet alleen de diversiteit van de LGBTQ+ gemeenschap zien, maar ook de uitdagingen waar zij voor staan. Door het delen van persoonlijke verhalen wil men mensen bewust maken van hoe belangrijk acceptatie en tolerantie zijn voor het creëren van een meer inclusieve samenleving.

“Het ontroerende verhaal van Héctor Trejo: een belangrijke stem voor de LGBTQ+-gemeenschap”.

Héctor Trejo is een belangrijk figuur binnen de LGBTQ+ gemeenschap. Zijn reis is er een geweest van pijn, tranen en verlies. Maar Héctor weet hoe belangrijk het is om jezelf te zijn, koste wat het kost. Als homoseksuele man, geboren en getogen in Mexico, heeft Héctor veel uitdagingen ervaren die te maken hebben met zijn seksualiteit. Hij herinnert zich momenten van onzekerheid en angst toen hij zijn seksualiteit probeerde te verbergen voor zijn familie en vrienden. In een interview met H&M vertelt Héctor hoe hij op 18-jarige leeftijd zijn familie verliet om naar een stad te verhuizen waar hij zich veiliger voelde om zichzelf te zijn. Zijn verhaal zal je tot tranen toe roeren en je hart raken!

 

Mj Rodriguez: Geïnterviewd door H&M over haar reis naar zelfacceptatie

Mj Rodriguez is een bekende actrice en zangeres en transvrouw die bekend staat om haar rol in de serie “Pose”. In een interview met H&M als onderdeel van de Beyond the Rainbow-campagne vertelt ze over haar persoonlijke reis naar zelfacceptatie en het belang van representatie voor de LGBTQ+-gemeenschap. Mj benadrukt het belang van empowerment en benadrukt dat iedereen het recht heeft om zijn of haar identiteit te uiten en er trots op te zijn. Door haar betrokkenheid bij de campagne hoopt ze dat meer mensen zullen opkomen voor de rechten van LGBTQ+ mensen en een meer inclusieve wereld zullen creëren.