Givenchy video’s: Modeshows en Disney-samenwerkingen

Givenchy – Dit luxueuze modemerk staat bekend om zijn elegantie en onberispelijk vakmanschap. Sinds de oprichting in 1952 heeft het merk Givenchy een kenmerkende stijl ontwikkeld die wordt gewaardeerd door veeleisende klanten over de hele wereld. Met een breed scala aan producten, waaronder kleding, schoenen, tassen, parfum en accessoires, heeft Givenchy zijn plaats in de mode-industrie stevig veroverd. Of het nu op de rode loper is of in het dagelijks leven, het merk Givenchy staat synoniem voor tijdloze adel en verfijnde schoonheid. Duik in de fascinerende wereld van Givenchy en ontdek de onmiskenbare signatuur van een van ‘s werelds toonaangevende modehuizen.

Givenchy: Unieke modeshows

De modeshows van Givenchy staan bekend om hun spectaculaire en innovatieve enscenering en om de presentatie van avant-gardistische ontwerpen en kostbare materialen. Elk seizoen verrast het merk met nieuwe ideeën die de grenzen van de mode-industrie verleggen en de verwachtingen van het publiek overtreffen. De shows staan er ook om bekend dat bekende beroemdheden en modellen de kleding op de catwalk dragen, wat de interesse van de media en modeliefhebbers trekt. Over het geheel genomen zijn de modeshows van Givenchy een unieke ervaring die de nieuwste trends en stijlen laat zien, waardoor de modewereld spannender en inspirerender wordt.

Herfst/Winter Modeshow: Damesmode

De Givenchy Fall Winter Womenswear Show presenteerde een geslaagde mix van het klassieke profiel van het huis en de ontwerpstijl van Matthew M. Williams, creatief directeur van het merk. De show vond plaats in het prachtige École Militaire in Parijs en bestond uit een verscheidenheid aan looks, waaronder zwart getailleerd kleermakerswerk en zacht gevormde mini-jurkjes. Williams bracht bovendien zijn eigen visie en esthetiek in de collecties, waarbij hij zich concentreerde op creatieve details zoals afwijkende snits, verweerd leer en onverwachte materiaalcombinaties.

Lente/Zomer Modeshow: Damesmode

De lente/zomermodeshow van Givenchy werd buiten gehouden in de Jardin des Plantes. Onder leiding van Matthew Williams, die Carine Roitfeld als stylist inschakelde, toonde het merk een mix van couture-elementen en Williams’ kenmerkende stijl met streetwear-invloeden. De collectie bestond uit een mix van delicate en vrouwelijke jurken en bouclé jassen. Stermodellen Gigi en Bella Hadid presenteerden ook enkele looks van de ontwerper.

Herfst/Winter Modeshow: Herenkleding

De herfst/wintercollectie van Givenchy 2023 biedt een interessante combinatie van traditionele herenmodewaarden en moderne interpretaties en biedt een verscheidenheid aan opties voor elke drager. De kledingstukken worden gekenmerkt door radicale snits, complexe stofbehandelingen en ingewikkelde oppervlakteversieringen. Een jas met een innovatieve snit en krachtige metallic afwerking laat bijvoorbeeld een moderne interpretatie zien van de klassieke herenjas.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Lente/Zomer Modeshow: Herenmode

De Givenchy Spring/Summer Fashion Show van Matthew Williams presenteert een collectie gebaseerd op echte mannenkleding, upgrading en minimalistisch met heavy metal accessoires. De kleding, van cargaderivaten tot strakke motorbroeken en trainingspakken, is geïnspireerd op muzikanten en vrienden en op de omgeving van Melrose en Californië.

Disney x Givenchy-samenwerkingen

Givenchy en Disney werken al enige tijd samen en hebben in het verleden al verschillende samenwerkingen gelanceerd. De twee bedrijven hebben een sterke relatie opgebouwd gebaseerd op een gedeelde waardering voor creativiteit en design.

De Disney x Givenchy-collaboratie viert de iconische personages uit de film 101 Dalmatiërs. Achter de schermen werkten de twee bedrijven nauw samen om een collectie te creëren die zowel de wereldberoemde Disney-figuren als Givenchy’s kenmerkende stijl weerspiegelt.

De samenwerking tussen Disney en Givenchy met betrekking tot het personage Oswald werd gecreëerd om de 90e verjaardag van het personage te vieren. Givenchy creëerde een limited edition collectie van kledingstukken die het iconische ontwerp en kleurenschema van Oswald weerspiegelen. De collectie bestond uit T-shirts, sweatshirts, jassen en accessoires voor mannen en vrouwen.